Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - *DİLARAM*

1
bende 4.5 yıllık evliyim çok şükür 3 aylık hamileyim..arkadaşın mesajlarını okuyunca kendi acılarımı hatırladım test cubuklarına küskündüm artık..ALLAHIM sen kim arzuyla bekliyosa tez zamanda herkesi sevindir RABBİM..o kadar zor okadar zor bişeyki anca yaşayan anlıyo onun stresini üzüntüsünü :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:arkadaşım inşallah mutlu haberini okuruz burdan. :basardim:
3
selam bende 9.cu haftamdayım :nazar:baş ağrısı hiç yaşamadım  ama kimisinde oluyomuş,uyku hali bile yok sadece daha erken yatıyorum..öyle heyecanlıyımkı  :hello2: :hello2: :hello2: bu büyünün bozulmasından cok kurkuyorum(4 yıldan sonra olunca malumm kaybetme korkusu yaşıyorum). :nazar: :nazar: :nazar:
4
selam..bu siteye biryıldan fazladır girmiyodum 4,5yıllık evliyim bebeğim yok diye dertleşmek için burada takılıyodum,benım gibi dertlıler var diyodum teselli oluyodu,şimdi 9 haftalık hamileyim.. :muzz: :muzz: :muzz:hala inanamıyorum...nasip olursa ağustos ortası bebeğimizi kucagımıza alıcazz.Rabbim benım gibi bekleyen herkese nasıp etsın. :nazar: :nazar: :nazar:
5
SELAM KIZLAR BEN BUGÜN AŞILMA OLDUM COK HEYECANLIYIM İNSALLAH TUTMUŞTUR..COK İSTEDIM AŞILAMAYI NİHAYET OLDU BU SEFER UMARIM YIKILMAM :basardim: :basardim: :basardim:
6
SELAM KIZLAR ÇOKTANDIR GİREMEMİŞTİM FORUMA.BENDE AŞILAMA SÜRECİNE GIRMİŞ BI HAMİLE ADAYIYIM COK HEYECANLIYIM UMARIM SENEYE ANNE OLARAK GİRERIM ANNALER GÜNÜNE..BENIM GİBİ OLAN HERKES İÇİN AYNI DİLEKLERİM..RABBIM HERKESIN KALBİNDEKINİ VERSIN TEZ ZAMANDA..
7
Anne Olmak İstiyorum / Ynt: BIR SORUM OLACAK
14 Mart , 2010, 18:50:02
cok saolun arkadslar bende yerın gıdıcem bakalım ne dıcek doktor..ben zaten yumuta düzenleyıcı kullanıyorum umarım bıdahakı aya atmazlar cok sabırsızlanıyorum cunkı..
8
Anne Olmak İstiyorum / Ynt: BIR SORUM OLACAK
14 Mart , 2010, 00:25:12
YA YOKMU ARKADASLAR ASILAMA BILGISI OLAN YARDIMSI OLUN LÜTFEN
9
Anne Olmak İstiyorum / BIR SORUM OLACAK
13 Mart , 2010, 19:48:18
SELAM ARKADASLAR BEN BU AY ASILAMA YAPTIRMAYA KARAR VERDIM PAZARTESI GİDİCEZ DOKTORA AMA COK MERAK EDIYORUM ACABA AŞILAMA SÜRECINE ADETLIYKENMI BASLANIYO NORMAL ZAMANDA YAPTIRAMIYOMUYUZ BEN YENI TEMIZLENDIM AMA DIYOLARKI GECIKMISSIN ADETLIYKEN GITMELIYDIN 3.GUNU SADECE KAN VERDIM YETERLI DEILMI ACABA BILENLER VARSA CCEVAPLAYABILIRMI LÜTFEN COK MORALIM BOZULDU 1 AY DAHAMI BEKLICEM YOKSA?...
10
SELAM KIMSELER YOKMU GEVEZELIK EDELIM
11
kızlar günlük hap kullanırken sizce adet olunca ara verıliyormu ben şimdi adet oldum acaba bugün içmemelımıyım pazar oldugu için doktorada soramıyorum kullanaan yada bilgisi olan paylasın noolur
12
anne olmak istiyorum :caca:
14
Alıntı yapılan: ♫♥♪.ραραтуαм.♫♥♪ - 22 Ocak , 2010, 23:19:06
Alıntı yapılan: *DİLARAM* - 22 Ocak , 2010, 23:12:07
seni hastalıgımda saglıgımdada yanımda görmeliyim günesin doğdugunuda battıgınıda senle izlemeliyim yanabılır saltanatlar olsun yeniden yaparız bizde bu sevda sürdükçe ölsekde yanyanayız.MUSTAFA CECELİ..
:k06: DOGRU
ben bu şarkının mübtelesıyım 500 kere dilemışimdır galiba harıka bişiii :love9: :love9:
15
Alıntı yapılan: °ღ♥ღ° NeRmİn°ღ♥ღ° - 22 Ocak , 2010, 23:13:57
DİLARACIM ŞARKININ SÖZLERİNİ YAZ ŞARKICININ ADINI BİZ BULACAĞIZ TATLIM

ben arkadas sarkının basını yazmıs dıye sonunu getircez sandım okey o zaman