24 Nisan , 2024, 23:08:29

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - *DİLARAM*

1
slm arkadaslar dün doktora gıttım adet düzensizliğim var dıye üç ay kullanmam için ilac verdı kullandıgım zaman gebe kalabılırmışimde,şimdi baktım hamıleler için kullanma yasagı varmıs ee şimdı ya hamıle kalırsam bebegime bişey yapmazmı acaba kullanan faydasını ve zararını görenler aydınlatırsa benı cok sevınırım kıslar yaa kafam karıstı...ilacın adı da trisequens
2
SELAM arkadaslar bende hamile adayıyıym ama bazen düşündükce iyiyce ümitsiz oluyorum cok canım sıkılıyo gelin birsürede olsa başka sey konusalım mesalaaa esnızle severekmı yoksa görücü usülümu evlendık evliligımızden memnunmuyuz ondan konusalım ben baslayayım hadi ben görücü üsülü evlendım cokta memnunum  :love9: :love9:iyiki esim gelmış benı bulmus dıyorum severek evlensem ancak bu kadar severdım. :muzz: :muzz: :muzz: :muzz:ya sizz??? :director:
3
arkadaslar gebelık testı verdım negatıf cıktı günüm geceli 12 gün oldu hastalanmdım.sadece lekelerımvar acaba kan tahlılınde yanılma olurnu merak edıyorum :dontknow: :'( :suclu:
4
örmek istıyorum ama nette tam bulamadım istedıgım gıbı varsa bana resmını cekıp yollayabılırmısınız yada yavsıye edecegınız bır linkte olur.. :hello2: :hello2:
5
BENIM İÇİN BERBAT BI YILDI GİTSİNDE GERİ GELMESIN İNŞALLAHH...