28 Mart , 2024, 18:51:47

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Shadowqueen

1
Merhaba arkadaşlar forumun eski üyelerindenim fakat Almiş büyüdükçe pek uğrayamaz oldum... Hiç ummadığımız anda ve Almiş'im bu kadar çok kardeş isterken 19 Nisanda tekrar hamile kaldığımı öğrendim.  :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: Son adet tarihim 16 Mart... Düzenli kullandığım ilaç olduğu için erkenden öğrenmek zorunda kaldım ilk beta hcg değerim 24.22 sonrasında 2 gün ara ile tekrarlandı ve en son 300 ile bıraktım 1 hafta sonra kontrolüm var.Umarım hayırlısı ile kucağıma alırım....  :amin: :amin: :amin: :amin: :amin:

Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah  :amin: :amin: :amin: :amin:
2
Protesto / Alkol Yasası Hk..
29 Mayıs , 2013, 01:33:31
Sayın Başbakan İki Ayyaşın Çıkardığı yasayı düzenliyoruz kime ne zararı var diyor.... Açıp baktı mı acaba o yasayı hangi iki kişi düzenlemiş????? Kasti mi yapıyor yoksa gerçekten yasaları çıkartanları bilmiyor mu?????

Herkesin sevabı günahı kendine neden uğraşırsın insanların içkisi ile  :cussing: :cussing: :cussing: :cussing:
3
Merhaba arkadaşlar; bu sayfanın eski üyelerindenim fakat uzun zamandır giremiyordum. Evde Butik Kurabiyeler yapıyorum.... İstediğiniz her özel gün için;Hoşgeldin bebek,sünnet, diş buğdayı, doğum günü, kına,nişan,düğün,sevgiliye özel....Talep ettiğiniz doğrultuda şekillendiriyor ve her bütçeye uygun hizmet veriyorum. Özel günlerinizde birbirinden lezzetli ve şık kurabiyelerden sunmak istemez misiniz? Zonguldakta ikamet ediyorum fakat anlaşmalı özel kargo ile Türkiye'nin her yerine uygun gönderimim mevcuttur.Bana ulaşabileceğiniz sayfam https://www.facebook.com/AlmiraninDunyasi

Bazı örnekler;























4
Selam bayanlar, Nerissa Networking ürünlerinin satışını da yapmaya başladım. Çok uygun fiyatla iç çamaşırları, süper seksi gecelikler ve takımlar, bayan-erkek korseleri, çoraplar-taylar,çocuk çamaşırları ve daha bir sürü seçenek mevcut. Fırsatınız olduğunda online katoloğu inceleyin beğendiğiniz bir ürün varsa sipariş üzerine getirteceğim ve fiyatlarda yardımcı olurum. Hepinizi kucaklıyorum sevgiler  :-* :-*

http://www.nerissanetworking.com/2011katalog/index.html
5
KIZLAR MÜJDEEEE, PRENSESİMİN İLK DİŞİ BİRAZ ÖNCE PATLADI VE BEN GÖRDÜM. RABBİM BİLİYOR ÇOK İSTİYORDUM İLK BEN GÖREYİM KALBİM TEMİZMİŞ DEMEK NASİP OLDU  :k06: :k06: YARIN İÇ ÇAMAŞIRINI ALACAĞIM. DİŞ BUĞDAYI PARTİSİNDE DE ESAS HEDİYESİNİ. AYYYY ÇOK GÜZEL BİR BEKLEYİŞMİŞ, RABBİM HEPİMİZE SAĞLIKLA NASİP EDER İNŞ. BUNDAN SONRAKİLER AĞRISIZ SIZISIZ ÇIKSIN  :amin: :amin: :amin:
6
Kızlar şimdi görüştüm Büşra ile kızı İclal havale geçirmiş acildelermiş. Hepinizden Dualarınızı bekliyor  :amin:

Rabbim tez zamanda acil şifalar versin, kuzum en kısa zamanda atlatsın hastalığı  :amin: :amin: :amin:
7
Arkadaşlar 3-4 aydır Avon ve Oriflame satışları yapıyorum ama buraya yazmayı unutmuşum, bu ay Amway ürünlerinin satışına da başladım. Toplu alımlarda %10 indirim yapıyorum ve Avon-Oriflame ürünlerinde 50 tl ve üzeri alışverişte kargo bana ait. Ürünlerin katologları aşağıdadır.Bilgi ve sipariş için bana yazabilirsiniz. Teşekkürler

ORİFLAME ONLİNE KATOLOG

http://tr.oriflame.com/products/catalogue-viewer.jhtml?per=201201

AVON ONLİNE KATOLOG

http://www.avon.com.tr/PRSuite/pr_ebrochure.page

8
Satmak İsteyenler / Almişin cicileri
03 Ocak , 2012, 01:04:56
Selamlar bayanlar artık Almira'ya küçük gelenleri koyacak yerim olmadığı için elden çıkartıyorum 0-6 ay arası kız çocuk ikin ikinci el kıyafetler mevcut düşünenler olursa ve ne aradığını söylerse elimde varsa resim eklerim teşekkürler....
9
Merhaba kızlar moralim çok ama çok bozuk. Uzun zamandır halsizlik, mide bulantısı, baş ağrısı ve tüm vücudumda kırgınlık gibi şikayetlerim vardı.son 2 gündürde vücudumun her yeri deli gibi kaşınıyordu.Belki kansızlık vardır diye perşembe günü hemogram yaptırdım. Dün sonucunu aldım doktorum kanda mikrop var dedi aile hekimimiz olduğu ve emzirdiğimi bildiği için beni p.tesi acil olarak dahiliye doktoruna yönlendirdi. İnternette biraz araştırma yaptım da hiçte iyi şeyler yazmıyor  :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: Ya kızıma da bulaşırsa diye kafayı yemek üzereyim. Bu durumu yaşayan var mı?

Bu arada kızım 2-3 gündür çok huzursuz diş mi çıkarıcak yoksa onu da mı etkiledi bilmiyorum
10
Sizin Seçtikleriniz / Dönence Tavsiyeleriniz
02 Kasım , 2011, 17:51:35
Selam kızlar nasılsınız? Ben kızımı yatağına alıştırabilmek için hem dönence hemde tavana ışıklar saçan bir dönence buldum ve çok beğendim, fiyatı da diğer sitelere göre uygun geldi. Sizin önerileriniz nelerdir?





Fiyatı Kargo dahil 119 tl (Uzaktan kumandalı)
11
Hemşeriler :) / İstanbul Buluşması...!
04 Ekim , 2011, 19:50:18
Selam bayanlar, ben 13 Ekimden sonra 1 aylığına İstanbul'a ailemin yanına gideceğim, öğrendim ki Yellowrose (Yasemin) arkadaşımızda 20 Ekimden sonra İstanbul da olacakmış. Ben istiyorum ki İstanbul da olan herkesle ortak bir tarih ayarlayıp görüşelim ne dersiniz. Benim uzun süre bir daha gelme imkanım olmayabilir ve sizlerle görüşmeyi çok istiyorum  :love9: :love9: :love9:
12
Merhaba arkadaşlar bir çoğunuzun bildiği gibi 8 temmuzda genel anestezi ile sezeryan oldum, o zamandan beri dikişimin olduğu bölgedeki acı geçmedi ve karnımın şekli bozulmuş gibi yani bir tarafı şiş gibi kötü duruyor sizde de böyle mi? Dikişlerimin sağ tarafına doğru morarmalar oldu ve geçen günlerde oradan bir dikişim attı(estetik dikiş olduğu için dikişlerim alınmadı) biraz kanama yaptı ve geçti. Şimdide sürekli iç ve dış dikişlerimde acı oluyor resmen karnıma dokunamıyorum sezeryan ile doğum yapan arkadaşlar sizlerde de bu şikayetler var mı?

Lohusalığım bitmeden doktora gitmiştim hiç bir problem yok dedi herşey yolunda demişti ama bir türlü geçmiyor  :dontknow: :dontknow:
13
Seval ile biraz önce konuştum kızı bu sabah 3900 kg olarak Dünyaya gözlerini açmış  :nazar: , kendisi daha yeni anesteziden uyanmış biraz sancıları varmış ama inş. oda en kısa zamanda geçecek ve Dünyalar güzeli kızı ile bol bol ilgilenecek.

Tatlım tekrar tebrik ediyorum, umarım bol sütlü gazsız sancısız ve ağrısız günleriniz olur  :amin: :amin:

En kısa zamanda seni aramıza bekliyoruz, seni ve prensesini kocaman öpüyorum  :opucuk: :opucuk:
14
Doğum eylemi neden erken başlar?

Doğum eylemi çoğu durumda kendi kendine başlar. Anne ve/veya bebek hayatının tehlikede olduğu durumlarda ise doktor tarafından erken doğum kararı verilir ve induksiyon (suni sancı) ya da sezeryan yolu ile doğum gerçekleştirilir.

Doğum eylemini erken başlatan çok sayıda etken vardır. Bunlar arasında en etkili olanlar çoğul gebelik ve polihidramniyostur (bebeğin sıvısının normalden fazla olması) Bu iki durum uterusun kapasitesinden daha fazla gerilmesine ve bu büyük yükten "kurtulmak için" miyad dolmadan kasılmasına yolaçabilir. İkiz gebelikte doğumun tekil gebeliklerden daha erken başlaması kuraldır ve bazı durumlarda eylem 36. haftadan önce başlayabilir.

Suların miyad dolmadan gelmesi, yani erken membran rüptürü (EMR) de doğum eylemini başlatan diğer bir etkendir. Suların gelmesiyle açığa çıkan bazı maddeler ve olaya eklenen enfeksiyon erken doğum eylemini tetikler.

Genital sistem enfeksiyonları (özellikle B grubu streptokoklarla meydana gelen enfeksiyonlar, bakteryel vajinozis ve trikomonaslara bağlı vajinit, klamidyalar, anaerob bakteriler, ureoplasma ve mikoplazmalarla oluşan enfeksiyonlar ) ve üriner sistem (idrar yolları) enfeksiyonları erken doğum eylemini başlatabilir.

Placenta previa (plasentanın doğum kanalını kapatması), ablatio placenta (plasentanın erken ayrılması) gibi durumlarda da doğum eylemi daha erken başlayabilir.

Anne adayının beslenmesinin yetersiz olması, sosyoekonomik seviyesinin düşük olması, yaşanılan coğrafi bölgenin özellikleri, anne adayında ciddi anemi (kansızlık), sigara kullanımı gibi etkenler de doğum eylemini başlatmada etkili olabilmektedir.


Kasılmaların anne adayı tarafından saptanması:

Kasılmalarınızın olup olmadığını anlamak için avcunuzun içini karnınıza hafifçe dokundurunuz. Avucunuzun altında uterusun "toplanıyor" hissi yaratması kasılma belirtisidir. Bu esnada ağrı duyulması şart değildir. Bu kasılmaların sıklığını ve süresini ölçünüz. Saatte dört kez ya da daha sık ortaya çıkan kasılmalarda mutlaka doktorunuza haber veriniz.



Diğer belirtiler:

Erken doğum tehdididinin diğer önemli belirtileri arasında pelviste dolgunluk hissi, adet sancısına benzer kramp tarzı ağrılar, pozisyon değiştirmekle geçmeyen belağrıları, vajinal akıntının artması ya da niteliklerinin değişmesi (daha müköz, daha sulu ya da kanlı akıntı ortaya çıkması), ishalle beraber olan ya da tek başına ortaya çıkan barsak krampları yeralır. Bu durumda yine kasılmalarınızı elle kontrol ediniz. Bu belirtiler kasılma olmadan tek başlarına bir anlam taşımazlar. Ancak bu belirtilerden biri varsa ve kasılmalarınızın olup olmadığından emin değilseniz yine doktorunuza başvurmalısınız.
15
Kızlar Güneş arkadaşımız Cuma günü sezeryan ile 14:05 de kızını kollarına almış. Meleği 4400 kg ve 53 cm boyunda Dünyaya merhaba demiş.   Profilinde resmi var maşallah kızı çok tatlı tam yemelik    İkisi de çok iyimiş biraz toparlanınca aramıza gelecekmiş, herkese çok selamı var....

Tatlım tombiş meleğin analı babalı sağlıkla büyür inş. Gazsız uslu bir bebek olsun  :amin: :amin:
16

ŞÜKÜRLER OLSUN HİLALDEN HABER ALABİLDİM,HERŞEY YOLUNDAYMIŞ  :nazar:

Canım arkadaşım Hilal geçtiğimiz P.tesi normal doğum yapmak için hastaneye yatmış fakat sancısı ve açılması olmadığı için spinal anestezi ile sezeryan olarak doğum yapmış. Hilal'in prensesi Ayça Miray yaklaşık 3730 gr 50 cm boyunda dünyaya gelmiş.  :nazar: :nazar: Arkadaşımın tek sıkıntısı sanırım sezeryandan dolayı sütünün az gelmesiymiş. Kızlar dualarınız Hilal ile olsun sütü biran önce çoğalsın minik prenses bol bol beslensin ve büyüsün. :love9:

Hilalcim kızın ve ailen ile mutlu sağlıklı bol sütlü günler diliyorum, darısı bizlere canım  :amin: :amin: :amin:
17
Öznur bu gece saat 02:00 de normal doğumla minik Sarper'ini kucağına almış. Sarper paşa 52 cm 3630 gr Dünyaya merhaba demiş. :nazar: :nazar: :nazar:Arkadaşım sağolsun doğum anında hepimize dua etmiş.  :amin: :amin:

Canım seni çok tebrik ediyorum minik paşan Sarper'inle sağlıklı bir ömür boyu analı babalı mutlu günler dilerim.

Darısı bizlere inş. kızlar  :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz:
18
Selam kızlar bugün tam 16 haftalık hamiş olduk ve hamile kalmadan önce 75 kiloydum ve 2 kilo verip 73 kilo olmuştum, bebeğim büyüdüğünden beri sadece 400 gr almışım. Bebeğimin gelişimi iyiymiş, 116 gr olmuş bile ama kilo almadığım için eşim endişeleniyor. İlk bebeğimde problem olduğu için aburcubur ve fast food yasak, dolayısıyla sağlıklı besleniyorum ama bazende sürekli hamur işi yiyorum ona rağmen kilo alamadım. Hamileliğinde kilo alma ile ilgili problem yaşayan var mı?

Hamişler; sizler kaç haftalık hamişsiniz ve kaç kilo aldınız???
19
ARKADASLAR DOGUM YAPTIM     

Salı sbah 5 e 10 kala suyum geldi aksam 5i 10 gece aldım oglumu kucagıma epidural normal dikşssiz basarılı bi dogum yaptım. minik mucizem kollarımda accık adapte olayım annelige yeniden aranızda olucam....
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Yukarıdaki yazı arkadaşımıza aittir alıntı yaptım, Rabbim bizede onunki kadar kolay doğum nasip eder inş.  :amin:

Arkadaşımız Şafak Kaç adlı konuda tebrik edildi ama burayada konu açmak istedim  ;D

Canım tez zamanda ayaklan bebeğinle biraz vakit geçirde resimlerini paylaş bizimle, kuzunu çok merak ediyoruz  :icon_thumright:


20
GİZEM'İN KÖRİLİ TAVUĞU

MALZEMELER

Kuşbaşı kesilmiş tavuk göğüsü
mantar
tatlı hardal
soya sosu
Toz köri
Krema

Yapılışı
İlk önce istenilen miktarda mantarları doğrayıp suyunu bırakıp çekene kadar kavuruyoruz ve ayrı bir kaba alıyoruz. Daha sonra tavaya çok az zeytinyağı koyarak tavukları kızartıyoruz üzerine göz kararı köri döküp 2-3 dk karışırıyoruz ve daha önce pişirdiğimiz mantarları ekliyoruz, üzerine göz kararı hardal koyup 2-3 dk karıştırıyoruz ve soya sosu eklliyoruz hepsi iyicene pişene kadar harlı ateşte kavuruyoruz en son kermayı ekleyip biraz çekene kadr karıştırıyoruz. Ben yanına kalın uzun makarnayı hazır fesleğen sos ile servis ediyorum mükemmel oluyor.

BU TAVUK TARİFİ BANA AİTTİR HİÇ BİR SİTEDE BULAMAZSINIZ, ÇOÇUKLUK ARKADAŞLARIM BİLE YALVARDI VERMEDİM,ANNEM VEER TARİFİ RESTAURANTIN SPESYALİ OLARAK VERELİM DEDİ VERMEDİM TARİFİ,ONA GÖRE DEĞERİNİZİ BİLİN  :laughing7:  EŞLERİNİZ FARKLI  LEZZETLER SEVİYORSA MUTLAKA DENEYİN SÜPER OLUYOR....    :icon_thumright: :icon_thumright:[/font]