27 Nisan , 2024, 05:30:58

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - °º•✿вoɴcυĸ ɢözlüм✿•º°

41

Slmm kizlar  :flowers: :flowers: :flowers: :flowers:
sonunda süpriz yumurtanim :love9:  KIZ  :love9: oldugunu ögrendik  :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: cok merak etmiyodum aslinda ama ögrenmek baska güzelmis  :k06: :k06: :k06: bebegim saglikli haftasina uygun sekilde gelisiyomus  :nazar: :nazar: 27cm 415gr olmus kizim  :nazar: :nazar: :love7: :love7: cok hareketliydi masallah yerinde durmadi  :k06: :k06: :k06: ilk defa karindan bakti doktorum uzun uzun izledik babasiylan  :love7: :love7: babamiz söylenmeye basladi kendi kendine  :k06: :k06: erkek adamin neyi olurmus  :dontknow: damadi olurmus  :ehi: :ehi: :toothy10: :toothy10: :toothy10: 1ay sonra görcem kizimi  :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: cok mutluyuz  :love7: :love7: Allah bütün evlat istiyenlere bu güzel duygulardan yasatsin  :amin: :amin: :amin: :amin:
42
Slm kizlar  :flowers: :flowers: :flowers:
22.haftamdayim Allaha sükür hersey yolunda ama bu burun tikanikligi beni deli ediyo  :cildir: :cildir: :cildir:
grip yada nezle deilim ama devamli burnum kapali gece gündüz  :-\ :-\ hep temizliyom ama genede kapali hatta bazen temizliyince kuru kan geliyo  :dontknow: :dontknow: :dontknow: o yüzden cok nefes darligi yasiyom tikaniyom resmen hele yemeklerden sonra cok kötüyüm  :cildir: :cildir: :cildir: sanki zor nefes aliyom bide agirlastik ondanmi bilmem ya napsam bilemedim  :dontknow: :dontknow: :dontknow: burun acici damla kullansam oluyomuki  :dontknow:
43
Slm kizlar  :flowers: :flowers: :flowers:
haftasonu dis agrim beni cok kötü etti  :icon_pale: :icon_pale: :icon_pale: o kadar aramamiza ragmen dün gece sonunda bi dis doktoru bulduk acik olan  ::) neysem bakti cok iltihap kapmis disim ondan agri yapiyomus  :honk: :honk: hayatimda böyle aci cekmedim  :sad1: :sad1: :sad1: doktor cekilmesi lazim dedi ama iltihapi gecmesi lazimmis bunun icinde antibiotik (pensilin) verdi ins dogru yazdim tam Türkcesini bilmiyorum  :dontknow: doktor atabilirsin dedi cok önemli yoksa gecmez dedi  :-\ aranizda hamileyken kullanan varmi cok korkuyom bebegime zarari olur diye  :y25: :y25:
44
hadi kizlar ilk hamileliginizde yasiniz kacti  :love7: :k06: ???
45
Az önce ögrendim hemen paylasiyim dedim cok sevindim nihal arkadasinizin adina sükürler olsun  :amin:  tüp bebegi tuttu hamileymis  :nazar: :nazar: :nazar: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: insallah sagliklan kolayliklan bebegini veya bebeklerini  :k06: kucagina alirsin cnm  :amin: :nazar: :nazar: :opucuk: darisi diger bekleyen arkadaslarimizin basina insallah  :amin: :amin: :amin:
46
                                             

Sana günlük acmayi aslinda coktan beri istiyodum ama hep korkuyodum diyodum icimden ya bu bebegim de beni kardesleri gibi birakirsa...  :y25: dedim biraz daha bekliyim bak 4.ayimizda nasip oldu bebegim  :love7: hayatimiza habersiz girdiginden midir nedir cok cabuk zaman gecti  :love9: insallah böylede cabucak gecerde seni kucagima alirim  :amin: itiraf etmem gerekirse aslinda ben senin geldine sevinememistim sadece saskindim... nedeni daha kardesinin gitme acisi tazeyken sen geldin hic beklemedigim bi anda  :love9: senin ilk geldine sevinmedim diye kizma bebegim sadece beni birakirsan cok üzülmemek icin yaptim bunu gerci genede üzülcektim ama öyle düsündüm nedense...
Ama Rabbime sükürler olsunki benimlensin  :amin: :amin: :amin: hep benimlen kal olurmu hic birakma bizi  :amin: saglikli bi sekilde gel yanimiza büyü kocaman ol  :love9:
Biliyomusun artik baban ise giderken sadece beni öpmüyo senide öpüyor  :opucuk:  :love7: artik bana Seni Seviyorum demiyo Sizi Seviyorum diyor  :love3: bende bizde seni seviyoruz diyorum  :love9: Allahim mutlugumuzu bozmasin insallah  :amin: :amin: :amin:
Artik seni ayda 1 görcem bebegim eskisi gibi 2haftada bir deil bi yandan seviniyom diyom hersey yolunda o yüzden doktorumuz öyle istiyo bi yandanda üzülüyom cok özlüyorum seni  :love9: ama angelsounds var senin icin aldim ya bebegim her sabah gözümü acinca hemen seni dinliyorum  :love9: artik sadece kalp atisini deil attigin tekmeleri hareketlerini sesleri duyuyorum babanda dinliyor cok mutlu oluyoruz  :love3: yakinda insallah tekmelerini hissetcem ozaman daha cok mutlu olcaz bebegim  :love9:
Sana hep bebegim diyorum cünkü cinsiyetini daha ögrenemedik  ??? sen saglikli büyüde gec ögrenelim olsun..simdilik yeter bu kadar bebegim artik senlen yasayacagimiz her güzel aniyi burda paylascam  :love9:

Seni cok ama cok seviyoruz bebegim  :love9: Allahima emanetsin  :amin: :opucuk:  :wave: :wave: :wave: :wave:
47
Giyim ve Ayakkabı / Kişlik hamile elbiseleri:)
26 Ağustos , 2011, 10:31:03
benim gibi hamileligi kis dönemine gelenler icin  ;)
48
Slm kizlar dün demistm k.rengi akintim geldi diye bugün sabah doktora gittim bakti sorun yok ama sen hastaneye git orda baksinlar hemde orda kalirsin sana bakarlar dedi.suan hastanedeyim önce kan verdim bebegime baktik sükür bebegim iyi kalbi atiyo doktor ölcemedi okadar hareketliydi masallah.ama akinti gecene kadar hastanede kalcam wc haric kalkmam yasak bebegim iyi olsun ben raziyim :) dualarinizi eksik etmeyin ins bu sinavdan gecicez..
49
Giyim ve Ayakkabı / H&M Hamile elbiseleri
22 Ağustos , 2011, 00:51:11









50
Slm kizlar  :flowers: hamile arkadaslar aranizda angelsounds kullanan varmi  ???
ben siparis verdim gelmesini bekliyorum.


51
Slm kizlar sizde benim gibi misiniz  :k06: saatleri cok seviyorum  :occasion14:
o yüzden esim saolsun özel günlerde saat alir genelde  :k06: saate verdigim parayada acimam  :basardim:
52
Slm kizlar  :flowers: ben normalde cok nadir rüya gören biriyim ama hamile
oldumdan beri hergün rüyalar görüyom  :dontknow: coguda kötü rüyalar kabus gibi  :sad1: acaba sizdede öylemiydi  ??? ???
53
evet hamisler baslayin  :nazar:  :binkybaby: :love9: :binkybaby: :nazar:
54
  Aksaray'da yaşayan ve 17 yıllık evliliği boyunca 18 kez düşük yapan Meryem Şimşek (39) annelik duygusunu 19'uncu gebeliğinde yaşadı.




Yıllardır çocuk özlemi çeken, ancak 18 kez düşük olayı yaşayan kadın önceki gün 3 kilo 200 gram ağırlığında sağlıklı bir erkek çocuk dünyaya getirdi.

Antalya'da önceki gün tıp tarihinde ender rastlanan olaylardan birisi yaşandı. 39 yaşındaki Meryem Şimşek, 18 kez düşük yaptıktan sonra 19'uncu hamileliğinde anne olmanın sevincini yaşadı. 17 yıl önce, kaynak ustası olan eşi Şenol Şimşek (41) ile severek evlenen Meryem Şimşek o tarihten beri çocuk sahibi olma hayali kurdu. 17 yıllık evlilikleri boyunca ikisi ikiz tam 18 defa hamile kalan ancak her defasında çocuklarını daha kucağına alamadan kaybeden Meryem Şimşek, kapıldığı umutsuzluğunu 6 yıl sonra yendi. Rahatsızlıklarına rağmen anne olma arzusundan vazgeçmeyen Meryem Şimşek, 1,5 yıl önce Aksaray'da görev yapan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Güray Ünlü'nün yardımı ile mutlu sona ulaştı. Güray Ünlü'nün ev işlerinde çalışmaya başlayan Meryem Şimşek, sonradan doktoru olacak bu kişiyle bir süre sonra hayat hikayesini paylaştı. Meryem Şimşek'in 18 defa düşük yaptığını öğrenen doktor Ünlü, diyabet, obezite, pıhtılaşma, rahim yetmezliği ve hormonsal bozukluğu olan hastasına kombine tedavi uyguladı. 155 kilo ağırlığındaki Meryem Şimşek'ten kilo vermesini de isteyen doktor Ünlü, tedavisinde başarıya ulaştı. Meryem Şimşek'in 30 kilo vererek gebe kalmasında emeği olan Ünlü, 4 ay önce Antalya'da özel bir hastanede göreve başladı. Doktorunun peşini bırakmayan Meryem Şimşek de tedavisi ve kontrolleri için sık sık Antalya'ya gelip gitmeye başladı.

Antalya'daki özel hastanede devam eden başarılı tedavinin ardından Meryem Şimşek, önceki gün sezaryenle 3 kilo 200 gram ağırlığında sağlıklı bir erkek çocuk dünyaya getirdi. Çocuğa doktorunun da ismiyle birlikte Muhammed Güray adı verildi.

Anne olunca kendisini yeniden doğmuş gibi hissettiğini, hayallerinin gerçeğe dönüşmesinin mutluluğunu yaşadığını göz yaşları içinde anlatan Meryem Şimşek, çocuğuna doktorunun da ismi olan Muhammed Güray adını verdi. Meryem Şimşek, "O 9 ay, bana 9 yıl gibi geldi ama oğlumu elime aldığımda kendimi yeniden doğmuş gibi hissettim." dedi.

Bir tane daha çocuk yapmak istediğini anlatan Meryem Şimşek, 17 yıllık eşinden de bu süreçte hep destek gördüğünü söyledi. Baba Şenol Şimşek de, "Oğlum için güzel bir hayat diliyorum." temennisinde bulundu.

Meslek hayatı süresinde 12 gebelik geçiren bir hastası olduğunu anlatan doktor Güray Ünlü ise Meryem Şimşek gibi bir hastayla ilk kez karşılaştığını, 18 düşük olayının kendisini de şaşkına çevirdiğini dile getirdi.
55
Slm kizlar simdiye kadar 2 hamilelik gecirdim ilk defa böyle oluyorum ins iyi bisidir bebegim icin ama ben herseyden tiksindim  :igrenc: :igrenc: :igrenc: mesela dünkü yedigim yemegi bugün aklima getirince midem kalkiyo  :igrenc: :igrenc: yani bi yedigimi artik yemek istemiyom istahimda yok  :-\  midem hep bulaniyor ama kusamiyom  :igrenc: :igrenc: :igrenc: halimde sikayetci deilim asla yeterki bebegim iyi olsun  :love7: :binkybaby: :love7: benim gibi olan varmi  ??? ??? ??? ne yapimda gecer  :dontknow:
56
Slm kizlar  :flowers: size bisi danismak istiyom esim tavsan almak istiyo eve kafeste bakcaz arada bahceye birakiriz diye düsünüyoz.bebek tavsan almak istiyoz bakimi zor olurmu  :icon_scratch: bide hamilelere bi zarari olurmu mikrop kapma filan sonucta kucagima alip sevcem  ::) napcam alsakmi yoksa almasakmi  :dontknow: :dontknow: evinde besleyen varmi  :dontknow: :dontknow:
57
Slm arkadaslar nerden baslicami bilmiom gercekten kafam bulanik ama kisaca anlatayim cogunuz bilio mayisin 15de 2.düsügümü yaptim bebegimin kalbi durdugu icin kürtaj olmustum.sonrasinda kafa dagitmak icin Türkiyeye tatile geldik.eve göndük ben hala hasta olmadigim icin doktora gittim gecen persembe kan testi yapti ve bana adet söktürücü verdi  gecen hafta cuma günü kan degerim 2.5 du.ilac kullandim adetim gelmedi arada sanci oluyodu geciyodu akintim vardi ama hamile olma ihtimali yoktu kafamda cünkü korunuyoduk sadece iki kere korunmadik tam olarak yani geri cekme yöntemiylen iste  ::)
neysem iste kan degerim 2.5 olunca doktorum yeniden kan istedi dün vermistim bugün telde konustuk dediki kan degerin düsmedi aksine yükseldi kac dedi heyecandan tam hatirlamiom ama 200lerde bi deger dedi  :icon_scratch: sok oldum o an esimde karsimda haftaya gel gene bakcaz dedi verdigim ilaci birak dedi.büyük ihtimallen hamilesin yada kürtajdan sonra olabilir dedi ama sanmam sacma olur bilmiom kizlar  :honk: :honk:
yani anlicaniz bebegimi kaybettigimden tam bi bucuk ay sonra hamile kaldim hemde plansiz hemde adet olmadan saskinim sadece sevinmiyorum bile korkum var ama korkmucam kendime söz verdim yüce rabbim bana böyle nasip etti sükrediyorum yeniden hamile kaldiigima ins bu sefer bebegim beni birakmaz  :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: dualarinizi bekliorum kizlar  :amin: :amin: :amin: :amin:
58
Anne Olmak İstiyorum / Adaletsiz Hayat:(
25 Mayıs , 2011, 02:49:02
ilk hamileligimde bi komsumlan ayni anda kalmistik ben 10haftada düsürdüm ona bisi olmadi gecen hafta dogum yapti ve ben o arada ikinci düsügümü yaptim ayni hastanedeydik tesadüfen ben ikinci düsügüm icin kürtaj olurken o bebegini kucagina aldi narkozdan uyaninca doktor ayakta gezin dedi bende gezerken odasina ziyarete gittim kizi yanindaydi ve ben gene elim, kucagim bostu o an cok kötü oldum ama onun adina sevindim kader iste hakkimizda hayirlisi buymus napalim ins bidaha hastaneye dogurmaya giderim bu son acim olur.... :amin: :amin: :amin:
bugünde onu esiylen bebegini disarda gezdirirken gördüm cok özendim cok dedim benimde simdi bebegimlen geziyo olcaktim  :y25: :y25: :y25:
bi hafta disari cikmadim cikamadim hava günesliydi güzeldi ama benim günesim batmisti coktan bi kac gündür cikiyom disari hamileyken hayirli olsun demeyenler simdi bana aciyarak gecmis olsun gül dediler icim acidi  :y25: :y25: :y25: :y25:
adaletsiz hayattt  :cildir: :cildir: :cildir: Hayat sana inat gene gülcek yüzüm gene hersey iyi olcak Allahin izniylenn  :amin: :amin: :amin: :amin: gene sil bastan hamile olmayi beklicem korkmucam artik korktum basima geldi sana inat hayat sana inat ayakta durcam isyan etmicem asla bundada bi hayir varmis diyip gülcem ins bu son acim olur insallah  :amin: :amin: :amin: :amin:
59
Din Bilgisi / Meryem suresi ve Elma:)
22 Mayıs , 2011, 13:56:31
slm kızlar ben kuran kursuna gidiyorum ve dün hocamız bebeği olmayanlar için bi formül söyledi onun arkadaşı bu şekilde hamile kalmış ve normalde hamile kalmsı imkansızmş..doktorlar bile şaşırıyormuş...benim 2 bebeğim öldü benim içinde ikaç dua araştıracak inşallahh..şimdi formüüle gelelim;;; 1 tane elmayı yıkıyoruz sapını ve başındaki püskülü temizliyoruz..bu elmaya 7 defa meryem suresini okuyoruz (abdestli) ve elmayı el ile ikiye bölüp yarısını eşimiz yarısını kendimiz yiyoruz..sonrada evlilik münasebetinde bulunuyoruz..hepsi bu kızlar dediğim gibi bebeği olması imkansız olan bi arkadaş bu şekilde hamile kalmış..faydası olur zararı olmaz bu yöntemi deneyin
60
 
"Sizden kim, kendinden önce üç çocuğunu gönderirse, onlar mutlaka kendisine ateşe karşı bir perde olur!"
Bir kadın sormuştu: "Ey Allah'ın Resûlü! Ya iki çocuğu ölmüşse?
"İki de olsa!" buyurmuşlardı."
Buhari, İlm 36, Cenaiz 6, İ'tisam 9; Müslim, Birr 152, (2633).
Ebu Hureyre radıyallahu anh anlatıyor: "Resûlullah aleyhissalâtu vesselâm buyurdular ki:
"Mü'minlerden birinin üç çocuğu ölür ve ona da ateş değerse, bu çok hafif bir alev yalamasıdır."
Buhari, Cenaiz 6, Eyman 9; Müslim, Birr 150-154, (2632-2635); Muvatta, Cenaiz 38, (1, 235);
Tirmizi, Cenaiz 64, (1060); Nesai, Cenaiz 25, (4, 25).
İbnu Abbas radıyallahu anhüma anlatıyor: "Resûlullah aleyhissalâtu vesselâm buyurdular ki:
"Ümmetimden kimin iki öncüsü varsa, onlarla birlikte cennete girer!"
Hz. Aişe radıyallahu anha sordu: "Bir öncüsü olan?"
"Bir öncüsü olan da, ey (hayırda) muvaffak olan!" buyurdular.

"Allah bir kuluna hayır murad ettimi onun cezasını tacil edip dünyada verir; bir kulu hakkında da kötülük murad ettimi onun günahlarını tutar, Kıyamet günü cezasını verir."
Tirmizi, Zühd 57, (2398).

"Mükâfaatın büyüklüğü belânın büyüklüğü ile (orantılıdır). Allah bir cemaati sevdi mi onları musebete müptela eder. Kim bundan razı olursa Allah da ondan razı olur, kim de razı olmazsa Allah da ondan razı olmaz."
Tirmizi, Zühd 57, (2398).
"Kıyamet günü, afiyet ehli kimseler, bela ehline sevapları verilince, dünyada iken derilerinin makaslarla kazınmış olmasını temenni edecekler."
Tirmizi, Zühd 59, (2404). Alıntıdır.

Mus'ab İbnu Sa'd, babası radıyallahu anh'tan naklediyor: "Der ki:
"Ey Allah'ın Resûlü! dedim, insanlardan kimler en çok belaya uğrar?"
"Peygamberler, sonra büyüklükte onlara ve bunlara yakın olanlar. Kişi diyaneti nisbetinde belaya maruz kalır. Kim dininde şiddetli ve sağlam olursa onun belası da şiddetli olur. Şayet dininde zayıflık varsa, allah onu da diyaneti nisbetinde imtihan eder.
Alintidir.