Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - dilek_dnc

1
Yarışmalar / Hediye Magnet Seti Kazanın
14 Haziran , 2013, 17:53:33
Facebook Bebekler için Buzdolabı Magnetler sayfamızda İkinci bir magnet seti kampanyası düzenledik. Çekilişimizin adı "Şirin Kız" 5 Annemize Hediye Magnet Seti". Magnet Setinin içinde neler mi var: 5 adet fotoğraflı magnet, 1 adet magnet takvim, 1 adet hoşgeldin bebeğim magneti...Çekilişe katılma için adresimiz : http://a.pgtb.me/nDFkSM . Hepinize şimdiden bol şans...
2
Bebekler için buzdolabı magnetleri Facebook sayfamızda "Magnet Seti" hediye ettiğimiz bir çekiliş düzenliyoruz.
Çekiliş hediyesi bebeklerinizin fotoğraflarından oluşan 6 adet fotoğraflı magnet, 2 adet magnet takvim ve 2 adet hoşgeldin bebeğim magneti. 
Çekilişe katılmak için http://a.pgtb.me/65d8Lx bağlantısını tıklayarak sayfamızı beğenmeniz ve gerekli alanları doldurmanız yeterli. Kargo ücreti kazanan kişiye aittir.
08 Mayıs 2013 - 08 Haziran 2013 tarihleri arasında çekilişimize katılabilir, arkadaşlarınızı davet ederek ekstra puan kazanabilirsiniz. Davetinizle magnet çekilişine katılan her bir kişi size ekstra bonus puan kazandıracak ve kazanılan her 1 puan çekilişte şansınızı arttıracak.
Herkese bol şans diliyoruz.
3
"EkoBebegim.com - 3'lü Tanışma Seti Çekilişi"

Çekilişte bebeklerimiz için organik ürünlerden oluşan bir "bakım seti" hediye ediyoruz. Bu bakım setinin içinde Eart Mama ve Angel Baby Markasının Bebek Losyonu, Bebek Masaj Yağı, Bebek Saç ve Vücut Şampuanı bulunuyor.

Çekilişe Nasıl Katılıyorum?

Aşağıdaki adresi ziyaret ederek ekobebegim.com facebook sayfasını beğendikten sonra bilgilerinizi girip çekilişe katılabilirsiniz.

Çekilişe katılmak için bağlantı adresi:   http://a.pgtb.me/wDw3R1
4
Merhaba,

Masaltutu.com sitemize ait facebook sayfamızda İkinci bir hediye tütü takımı kampanyası düzenledik. Bu seferki kampanyamız bir yarışma aslında. Yarışmamızın adı "Şirin Kız" Fotoğraf yarışması.
Yarışmaya katılan fotoğraflar arasından oylama ile en çok oyu alan fotoğraf sahibi Tütü etek, taç ve tshirtten oluşan tütü takımını kazanıyor.  Yarışmaya katılmak için: http://a.pgtb.me/D9vfL0 . Hepinize şimdiden bol şans
5
Merhaba;
bebegimneyesin.com sitemize ait facebook sayfamızda, yeni bir çekiliş düzenledik. Çekilişe katılmak için yapmanız gereken bebeğinize yedirdiğiniz sağlıklı yemeklerin tarifini yazmak. Çekiliş sonucunda  3 kişi bebeklerinin resimlerinden oluşan magnet paketi kazanacak ( 3 adet Magnet Takvim ve 8 adet fotolu magnet).  Çekilişe katılmak için  "  http://a.pgtb.me/CNhB0T " sayfasını ziyaret edin ve en fazla 3 tarifle çekilişe katılın.
Herkese şimdiden bol şans.....