Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - elif eflal

1
kızlar son 10 gündür bizim bebiş cok az idrar yapmaya basladı.sabahları uyandığında bezi  küp gibi olurdu.gecenlerde bezinde 2 3 damla pembe renk vardı.cok korktuk kanama olcak diye.2 defa tahlil yaptırdık ürük asit kristali cıktı..genelde olurmus bebeklerd.cok fazla su tüketmesi gerekiyormus.bir de izmir gibi sıcak yerde cok sık göruluyomus.bol su ver dedi dr.

siz de sakın 6 ay anne sütü yeter,suya gerek yok yalanlarına  kanmayın.bol bol verin bebişlere suyu:)
2
SLM KIZLAR.COK KARARSIZIM LÜTFEN YARDIMCI OLUN.
BENİM DOKTOR 12 DE KALDIR EMZİR DİYO.AMA BENİM BEBİŞ TAM O SAATLERDE BAYAĞI DERİN BİR UYKUDA OLUYO.BEN DE GÜNDÜZ ZATEN UYUMUYOR DİYE KALDIRMIYORUM.3 GİBİ BAZEN DE 4 GİBİ KENDİ UYANIYO.SİZCE NAPMALIYIM.BU ARADA BEBEĞİM TAM 90 GÜNLÜK...
3
slm kızlar. bebeğim bugun 84 gunluk.sadece geceleri uyuyo.ona da 2 3 defa kalkıyo.toplam sadece 8 9 saat uyuyo.aksam 9da yatıyo sbah 6 uyanıyo.ve benim sabah mesaim baslıyo.çok yoruluyorum,yalnızım.hiçbirişimi yapamıyorum.kahvaltı sofrası aksam yemeğine kadar ortada kalıyo,tuvalette bile cok duramıyorum cunku hep kucakta ve gezmek istiyo.

DÜN SABAH 6DA UYANDI VE AKSAM SAAT 9DA ZORLA UYUDU desem inanırmısınız?yani tam 15 saat uyanık kaldı.moralim bozuldu artık.akşam ağlaya ağlaya uyuyup kalmısım yatakta.bugun eşime sabah kalk dedim baska bir doktor daha gorsun.goturduk özel bir hastaneye doktor cok sevdi benim yaramazı.baksana annesi cin gibi bakıyo,afacan bu cok hareketli,uyuycak goz yok bunda dedi.her bebek 16 17 saat uyuycak diye birsey yok dedi.içim birazahatladı ama daha 3 aylık bebek bukadar uyanık kalır mı?

uyku için tavsiyelerinizi bekliyorum.(ılık banyo ,rezene cayı derseniz onlar  da etkisiz)
4
SLM KIZLAR.ANNE SÜTÜNE TAKVİYE MAMA VERİYORUM.SİZİN DE PAYLASIMLARINIZI BEKLİYORUM.

BİZ 45 GUNLUKKEN BEBEĞİMİN KİLO ALMAMASI ÜZERİNE DOKTOR KONTROLUNDE MAMAYA BASLADIK.APTAMİL VERİYORUZ 2BUCUK ÖLÇEK-75 ML.SU İLE.GUNDE 3 DEFA:ÖĞLEN 12.00 AKSAM 18.00 GECE 24.00 OLMAK ÜZERE.ARALARDA DA 2 SAATTE BİR ANNE SÜTÜ.HOS BENİMKİNE YARIM SAATTE BİR VERSEN DE İÇİCEK AMA 2-3  SAAT GECMEDEN SUTUM BİRİKMİYO MAALESEF.

ÇOK İSTİYORUM SÜTÜMÜN ARTMASINI.DUYDUKLARIMI HEMEN UYGULUYORUM.BUGUN SAĞLIK OCAĞINDA BİR ANNE KURU İNCİRİ SUDA 2 SAAT BEKLETİP SUYNU İÇ DEDİ.SONRA DA İNCİR YENECEKMİŞ.SİZ DE UYGULAYABİLİRSİNİZ...
5
slm kızlar.annemlerde olduğum için hiç giremiyorum maalesef.umarım iyisinizdir.

hep normal doğum diyodum biliyosunuz ama doktorumla sezaryen olmasına karar verdik.o cesareti bulamadım kendimde.zaman yaklastıkça dusunceler cok değişiyo.

neyse 19 subat a gun verdi.bu gün nst de doğum yakın gorunmuş.belki haftaya kadar beklemeyiz bile dedi.alttan muayene etti açılma yokmus korkulcak bisey değilmiş alttan muayne.hiç canım yanmadı. yrn yine nst istedi.cok korkuyorum.dua edin bana.öptüm hepinizi...
6
slm kızlar hepinize.malum okulu kapattık bugün.nasipse yarın memelekete izmir e gidiyoruz :muzz:.kısmetse doğumu orda yapıcam ve iznimin bir kısmını  orada geciricem.tahmini doğumum 23 şubat.liste başı olduğumda dualarınızda beni unutmayın.hepinizi Allah bir avazda kurtarsın.bebiş isteyenlere de en yakın ve hayırlı zamanda küçük melekler versin. :amin:
7
KIZLAR AĞRIYOR MU SİZİN DE.BENİ RAHATSIZ EDİYOR BEL VE SIRT AĞRISI.BEBEĞİM DAHA 645 GR.BUYUDUKCE DAHA DA AĞRIYCAKMIŞ.YASTIKLA DESTEK YAPIYORUM BİRAZ RAHATLATIYOR.SİZ NELER YAPIYORSUNUZ?
8
slm arkadaşlar.hadi hamileliğimizin avantajlarını yazalım.paylaşımlarınızı bekliyorum.örneğin ben kendimden hemen bi örnek yazayım:

boyum 1.68 kilom 61.yani hafif balık etli bir bayanım.hamile kalmadan önce düşük bel kot giydiğimde pırtlayan göbeğimi gizlemek için hep içime cekerdim .işkence gibi.ooooh şimdiiii göbeğimi gere gere geziyorum.daha bebiş tam belli olmadı ama göbek cıkmıs falan diyenlere eeee hamileyim de ondan diyorum :ehi:hahahaha
9
slm kızlar .suan 5 hafta 2 gunluk hamileyim.kan değerlerim sürekli yükseliyo.en son 1000in üzerinde cıktı.ama doktor goremiyorum dedi.sizin kacıncı haftanızda gorunmustu?bu arada bahsettiğim vajinal ultrason değil,karından baktı.yardımcı olursanız sevinirim tesekkürler
10
KIZLAR BUGUN KAN TESTİ YAPTIRDIM SONUC POZİTİF.64 CIKTI.AMA HENÜZ DOKTORU GOREMEDİM.YARIN GİDİCEM İNSALLAH.
DAHA ÖNCE HAMİLE OLDUĞUMDA İLK FORUMDAKİ ARKADAŞLAR DUA EDİCEM DEMİŞTİM.İLK SİZE ETTİM.BU DUYGUYU TABBİM HERKESEYASATSIN İNSALLAH:))))
11
merhaba arkadaşlar.sizden ricam ilk hamilelik şüphenizde yaptırdığınız oranları yazabilir misiniz?benim 9.42 cıktı.ama hemşire belli olmaz 2 gün sonra gel tekrarlayalım.artış var mı gorelim dedi.hamile olmayabilirmişim.cvplar için teşekkürler