28 Mart , 2024, 16:59:55

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Nayat // ecrinin bitanecik teyzesiii :)

1
günaydın yasmincim,

alttan baktırmanın zararı olduğunu ilk defa duyuyorum, hatta ve hatta alttan bakıldığında çok daha net sonuç alındığını doktorum söyledi bana. yarın randewum doktorla inşallah herşey yolundadır. bi ara dış gebelikten şüphelendi, sonra keseyi gördü alttan baktığında. 2 gün önce değerlerim çok düşükken (770) dün sonuç aldığımda 1770 olduğunu gelişme olduğunu söyledi. yarın gidicem ama korkuyorum da bi yandan tam kesin de diil ya :(

inşallah hamişliğimiz sorunsuz geçer  :amin:
2
selam yasmin  :wave:

ewet ilk hamileliğim, umarım bi sorun olmaz.
2 gn önce kan değerim 770 iken bugün öğrendim ki 1770 artmış doktor çok iyi bir artış dedi.
belki kalp atışlarını da duyabiliriz dedi, .
dua ediyorum bol bol ki herşey yolunda gitsin, cuma doktora gidicez yine.
kontrole gel, vjinal bakıcam dedi.

senin ilk hamileliğin mi?

3
hepinize merhabalar,   :wave:

bugün doktorla konuştum ve bana kan değerimin 1770 olduğunu gelişme oluğunu belki bu cuma kalp atışlarını duyabileceğimizi söyledi..  sizlerin kan değeri bu haldeyken duyabildiniz mi   ?
4
hepinize merhabalar,   :wave:

bugün doktorla konuştum ve bana kan değerimin 1770 olduğunu gelişme oluğunu belki bu cuma kalp atışlarını duyabileceğimizi söyledi..  sizlerin kan değeri bu haldeyken duyabildiniz mi  ..
5
hepinize merhabalar,  :wave:

bugün doktorla konuştum ve bana kan değerimin 1770 olduğunu gelişme oluğunu belki bu cuma kalp atışlarını duyabileceğimizi söyledi.. :) sizlerin kan değeri bu haldeyken duyabildiniz mi :)  :)
6
inşallah sibelcim, allah babacım duysun sesimizi  :icon_thumright:
7
hadi bakalım inşallah olur  :amin: bizim ilk denememizde oldu.. o nedenle de doktor korkmayın endişe de etmeyin sende ve eşinde problem olmadığını gösterir bu dedi. 5 yık ewliyiz. şükürler olsun.. isteyen herkez bebek sahibi olur inşallah. bence annelik dünyadaki en güzel en kutsal duygu..
8
amin inşallah.  :-[  peki daha sonra hamile kalabildin mi?
9
uzun bir aradan sonra hepinize merhaba  :wave:

kısaca kendimi tanıtıyım, ben sitedeki dünyalar güzeli ecrin uysalın teyzesiyim :) canım yiğenim seni çok ama çok özledim, ..  :love7:

bozuk olan moralimin az da olsa düzelmesi için sıkıntımı sizlerle paylaşıyım istedim,
16 ekimde, (13 ekimde adet görmeme ramen) göğüslerimin şişmesinden ötürü kan testi yaptırdım ve sonucum 47.80 çıktı, jinekoloğumu aradım, bana 2 haftalık hamilesin dedi, hawalara uçtuk eşimle.. 2-3 günde bir istenilen kan testlerinin ardından, dış gebelikten şüphelendi taa ki bu geçtiğimiz cuma gününe kadar.. cuma günü tekrardan doktora gittiğimizde (ki ben kürtaj olucam dşüncesiyle gittim) vajinal ultrasondan baktığında keseciği gördü..  :hieyt: hah bende bunu görmek istiodum diyen doktorumun yüzü gülümsemeye başladı, rahminde keseyi görüğümüz için dış gebelikte uzaklaşıyoruz dedi. eşimle yeniden bi umut doğdu içimize, birbirimize bakışlarımız "bebeğimiz bizi bırakmadı" der gibiydi.. 
salı günü yine gel dedi (bugün).. gittik.. bu sefer de kese gelişmemiş dedi, dolayısıyla kürtaj olucak dedi.. yeniden kan testi istedi..

durum böyle..   
yarın öğleden sonra kan testi sonucunu alcam.. hoş; o kan testini nie yaptırdı onu da anlamadım.


10
bu arada ecrinim sayfası sayesinde tüm annelere, anne adaylarına kocaman sevgilerimi gönderiorum  :love9:
11
canım ecrinimmm teyzesinin bitanesiii..  :love9: nası gözümde tütüosun bilsen.. nası özledim seni, :( bu hasretlik çekilir gibi diil.. inşallah en kısa zamanda görüşces di mi dünya güselim benimmm :love7: burda olsaydın bacaklarını hapur hupur ısırmıştım, kollarını popişini sıkmıştım bile  :k06: dualarım hep sizinle, ablacım seni de çok sewiorum ve öpüorum  :flowers: :love9: iyi bakın kendinise, ecrinimmm benim yarın ararım ben seni konuşurus yine  :k06:
12
hayatimin mukemmel gecen 6 ayi :love9: iyiki dogurmus ablam seni dunyalar guzelimmmm.. sesini duymamla birlikte tum sıkıntılarım stresim uçup gidio :love3: :love7: ne güsel bişiymiş teyze olmak.. ablacımm canım benim sana da çok teşekkür ediorum bana teyzelik annemlere anneannelik duygusunu tattırdığın için  :flowers: koklaya koklaya mıncıklaya mıncıklaya öpüorum ecrinim teysesinin bitanessiii  :love9: :love3: :love9: yeni ayların hayırlı & saglikli we mutlu mutlu gunlerle huzurlu uyumalarla gecsin ecrinim..  :opucuk:
13
uyyyyyyyy.. benim bitanecik yiğenim bikini altı da giyincek miiiii  :k06:
o zaman dayanamam ısırırımmmmm  :occasion14: :occasion5:
14
ne muhteşem bi fikirrr  :k06:
patronuma şimdiden çıtlatıyım o zaman ağustos sonu isin konusunu  :k06:
eheu bu da demek oluo ki ağustos sonuna kadar istanbuldasınısssss  :wav:
15
şu güselliğineee bakınnn amanınnnnn  :hieyt: :hieyt: :hieyt:
ablacım hani gelceksinis ya siz istanbula temmusda, ecrinimi bırakıp aydına dönebilirsin  :k06:
hatta diorum kargoya wersen ben o senden önce gelse   :laughing7: :laughing7: