Bebegimonline - Anne ve Bebekleri

ANNELER İÇİN => Doğumdan Sonra Anne İle İlgili Konular => Konuyu başlatan: ¨‘°ºO§§ ( Pisicikk ) §§Oº°‘¨ - 08 Temmuz , 2011, 12:21:47

Başlık: PSİKOLOJİM ÇOK BOZULDU:(
Gönderen: ¨‘°ºO§§ ( Pisicikk ) §§Oº°‘¨ - 08 Temmuz , 2011, 12:21:47
Meraba kızlar 10 gün oldu ben doğum yapalı,sezeryanla doğum yaptım 61 kiloyla girdim doğuma şuan 52 kiloyum gayette memnunum göbeğim ilk geldiğim gün epey şişti günden güne iniyor ee tabi hafif var ama dün kapı çaldı ve apartmandan bir komşu gelmişti geçmiş olsuna.neyse içeri buyur ettim kapıdan adımını attım Aaa GÖBEK DURUYOR DEDİ ben şok oldum tabi neyse içerde oturuyoruz kapı çaldı başka bir kadın daha hatta son gelenı tanımıyodum bıle neyse içeri buyur ettım gırdı geçmiş olsu falan ne dese beğenirsiniz BİR ÇOCUK DOĞURACAKSIN GGİBİ DURUYOSUN YA DEDİ oHAAA!! normalde hayatta susmam ama çok şaşırdım öyle abartı bir göbeğim yokki :dontknow:basiretım bağlandı resmen neyse durdular biraz gittiler sonra ben ağla ağla ....akşamda uyuyamadım ilk gelen komşum selamlaştığım biriydi ve sabah sabah mesaj attım dunden berı ağlıyorum lohusa bir kadına geçmiş olsuna gelindiğinde bu tarz seylermi söylenir ,sizde doğum yaptınız ,çok sağolun çok iyi geldi bana geçmiş olsun ziyaretınız diye.... sezeryan doğum yapan arkadaslar göbeğiniz kaldımı ,kalmadıysa ne yaptınız?dünden beri kompleks yapıyprum süreklı aynanın önundeyım eşim her nekkadar yok öyle göbek falan hafif ayva göbek var oda normal 10 gun oldu daha ınecek desede dün yasadığım olaydan sonra psikolojım bozuldu zaten iyi değildim son zamanlarda buda üstüne tuz karabiber oldu  :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:
Başlık: Ynt: PSİKOLOJİM ÇOK BOZULDU:(
Gönderen: ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥“°°¤Yağmur nisa°°¤”♥♥♥♥♥♥♥♥ - 08 Temmuz , 2011, 12:27:23
pamuk şekerim bu çok normal kırkın çıkana kadar bir bebek var gibi gözükür karnın benim tanıdığım bir çok kişi sezaryanlı hepsinde göbek vardı ve onlar 75 80kilolardaydı takma kafana boşver laf olsun diye demişlerdir kendini bilmeyen insanlar sen lohusasın ve bunlar normal şuan aşırı duygusalsın üzme kendini ağlamada sütün kesilir ağlak korusun bırak kim ne derse desin 52 kilo kilomu demek benim gibi olsan kendini köprüden atarsın
Başlık: Ynt: PSİKOLOJİM ÇOK BOZULDU:(
Gönderen: HASRET!M S@N@ - 08 Temmuz , 2011, 12:28:38
CANIM BAK SEN SAĞLIKSIN BEBEĞİNİ SAĞLIKLA KUCAGINA ALDIN BUNLARI DERT ETME HERKESİN İLK ZAMANLAR DURUYOR AMA SONRADAN GİDİYOR GÜLÜM YA
SEN MİLLETİN LAFINA NE BAKIYORSUN TATLIM BEBĞİNİN TADINI CIKAR ÜZÜLME GÜLÜM HERKES DESİN DURSUN
Başlık: Ynt: PSİKOLOJİM ÇOK BOZULDU:(
Gönderen: muhribe - 08 Temmuz , 2011, 12:31:42
pisicik sana o lafı söyleyenler kapılardan sığamasınlar e mi  :caca: 52 kilosun kız resmen 9 kilo gitmiş bile 10 günde maşallah sana  :nazar: şu an göbeğin şişlikten öyle görünüyor. bir hafta on güne düzelir gider. hem sen sağlıklısın kızın sağlıklı. bundan değerli şey mi var. düşünme böyle şeyler güzelim, gerekiyorsa da eve misafir kabul etme. iyi değilim yatıyorum de soranlara. millet patavatsız anacım  :cussing:
Başlık: Ynt: PSİKOLOJİM ÇOK BOZULDU:(
Gönderen: banu_fth - 08 Temmuz , 2011, 12:32:10
ayyyyyyy canım benim .. kıskanmışlar seni yaaaaa .. takma öle dengesiz insanları . deliler mi neee..
bizim bi akrabaya gitmiştik yeni doğmdan çıkmıştı ona da aynı şeyi sölediler bi tane daha var diye töbe töbe ..
millete ne oluorsa sanki .. sezeryanda yavaş yavaş iniyormuş tatlım takma kafana tabiki inicek .. o akrabamız senden 10 gün önce doğurdu maşşallah indi .. azıcık bişi kaldı o da hareketle gidicek yani .. takma çok çok az bişi kaldı onda .. ama o zaten vardı onda .. eski haline döndü yani .. sen de merak etme 40 ın çıkana kadar herşey düzeliceeeeek .. üzülme tatlım benim .  :opucuk: :opucuk: :opucuk:
benim  kilom fazla .. ben de son ay alınacak 6 kg a taktım .. 5-6 kg alıosn ister istemez dedilor .. yediklerime dikkat ediyorum artık ve yavaş yavaş kilo veriorum şükürler olsun .. besleniyorum vitamin de alıyorum .
karnımın şişmesinden ve daha fazla şişmekten korkuyorum .. fobi oldu hamile bayan görünce ayyyyy diyorum.. ben de öle olucam napıcam nası taşıycam kilom zaten fazla .. sağlığımdan şüphe etmeye başladım ..

sen de lohusasın .. değişik psikolojilere girmemiz normal bunları biliyorsun ..
lütfen takma .. bol bol su iç . bulgur pilavı süt yapıyormuş onu ye .. öğlen yemeklerinde .. akşam pilav yemek kilo aldırıyo . onun dışında takma zaten bebiş için hareket ediyorsun evde .. dur daha çok yenisin .. vücut normale bile dönmedi .. nası insin göbek .. yavaş yavaş iniormuş .. farketmiyosun bile bi bakıosun gitmiş .  :opucuk: :opucuk: :opucuk: üzme kendini  :opucuk:
Başlık: Ynt: PSİKOLOJİM ÇOK BOZULDU:(
Gönderen: ¨‘°ºO§§ ( Pisicikk ) §§Oº°‘¨ - 08 Temmuz , 2011, 12:33:23
Haklısınız kızlar eşimde aynı bunları söylüyor inanonların dediği gibi olsa senı kırmadan uygun bır dılle söylerdım bunu ama abartılacak bişey yok dıyor  :y25:dünkü kadınların düşüncesizliği yeni doğum yapmışım çok dedikoducu bizim apartman ve kımseyle geliş gidiş yok zaten çalıştığım içinde meraba-meraba şeklındeydım herkesle bılmıyorum art nıyetlılermi yada neden lohusa kadına böyle şeyler söylesınler aklım almıyor yani.bide okadar vahim bir durummuş gibi söyleyıs taarzları vardı ki oyuzden çok ağladım hangı bayana bu yapılırsa yapılsın kesin üzülür zaten doğum sonrası çok farklı bir psikolojideyim bebeğimle sorunlar var ,bide bu komplekslere soktular beni nasıl ınsanlar ya ...... :cussing:
Başlık: Ynt: PSİKOLOJİM ÇOK BOZULDU:(
Gönderen: tulayysl - 08 Temmuz , 2011, 12:35:58
üzme kendini canım bi kaç patavatsız die. sen bakma onlara masallah guzel kilo vermişsin 10 gunde. dAHA BU BASLANGIC  canım. sen bebeiğini bol bol emzir yeter canım. merak etme. aynaya baktıgında cok yakında kendini gormek istediğin gibi olacaksın.
Başlık: Ynt: PSİKOLOJİM ÇOK BOZULDU:(
Gönderen: Tebessüm - 08 Temmuz , 2011, 12:37:28
zaten bu kötü düşünceli insanlar insanın mutluluğuna limon sıkmasalar rahat etmez içleri...sen umursama bile daha 10 gün olmuş insanlar 1 senede anca toparlanıyo bu kolay bişey mi senin canıncan can çıktı çok yazık bu insanlara ya...bana da neler neler dediler çok zayıfsın bebeği taşıyamazsın karnın çok çıkmış vs vs vs...ben de senin gibi takıyodum kafama ama bunun senden ve seni sevenlerden başka kimseye zararı yok...o yüzden en aldırmayacaksın...ne güzel sağlıklı bi evlat dünyaya getirmişsin, bunun tadını çıkar işte boşverrrr :)
Başlık: Ynt: PSİKOLOJİM ÇOK BOZULDU:(
Gönderen: muhribe - 08 Temmuz , 2011, 12:38:25
pisicik seni kıskananlar çatlasın canım  :occasion14: doğum yapıp da zırt diye 52 kiloya düşen kaç kadın var ayol? sana biri bi daha öyle bişi diyecek olursa, ay lafı açtın ya ben de bişi diyeyim bikaç zamandır fark ediyorum kalçaların da amma genişledi deyiver. sen üzüleceğine onlar üzülsün  :hello2:
Başlık: Ynt: PSİKOLOJİM ÇOK BOZULDU:(
Gönderen: ponçik - 08 Temmuz , 2011, 12:41:21
kesinikle diğer arkadaşlara katılıyorum
daha 40'ın bile çıkmamış yuh yani
sanki herkes doğum yapar yapmaz eski kilosuna mı dönüyor
düşün yani insan 1 ayda aldığı kiloyu bile 1 ayda zor veriyor
sen 9 ayda aldığın kiloyu 10 günde nasıl verebilirsin ki
moralini bozma , eski haline döneceksin hiç merak etme böyle şeylere takılma
stresin bebeğine yansır, sütüne yansır, eşine yansır
dinleme sen kimseyi  :icon_thumright:
Başlık: Ynt: PSİKOLOJİM ÇOK BOZULDU:(
Gönderen: ¨‘°ºO§§ ( Pisicikk ) §§Oº°‘¨ - 08 Temmuz , 2011, 12:46:29
ne bileyim kızlar nerdeyse annem yaşında,görmüş geçirmiş çoluğu çocugu olan kadınlar öyle deyınce çok ciddiye aldım işte hatta epey ciddiye aldım sanırım geceden beri çok kötuyum konusmak dahi istemedım direkt mesaj attım komsuma yazdım işte size dediklerimi biraz rahatladım
Başlık: Ynt: PSİKOLOJİM ÇOK BOZULDU:(
Gönderen: suzannn - 08 Temmuz , 2011, 12:47:12
ALMA BUNLARI CİDDİYE BOŞVER BENCE ÇOK NORMAL DAHA ÇOK YENİ
Başlık: Ynt: PSİKOLOJİM ÇOK BOZULDU:(
Gönderen: ƓĤ♡SƬ - 08 Temmuz , 2011, 12:47:28
cnm daha kırkın çıkmadan söylenecek mi laf.anında kilo vermen imkasız.ben hasatney gittiğimdde görmüştüm kadın sezaryan olalı 10 gün olmuştu.ama hala göbği vardı çok nnorml cnmmm.valla ne cahil insanlar var.inan kıskançlıklarından yapmışlardır.sen gül geç kıskananlar çatlasınn de.ağzılarının payını ver geç...dönsünler baksınlar aynaya kendileri manken mi yoksa.... :caca: :caca: :caca: :caca: :caca:
kimsenin seni ve bebeğini üzmesine izin verme....sen maşallah 52 kilosun bebeğini emziriyorsun.sen bebebğine bak geçç.
söyle o cahil kadınlara gelirsem hepsine döverim onları arkaaşımı üzdükleri içinnnnnnnnnnnnn :caca: :caca: :caca: :caca: :caca:
Başlık: Ynt: PSİKOLOJİM ÇOK BOZULDU:(
Gönderen: βαlκιz - 08 Temmuz , 2011, 12:52:27
canım takma kimseyiiiiiiiiiiiiiiiii
daha nelerrrrrrr neeerr derlerrr
hamileyken derler doğum yaparsın derler
çocuk büyürken derler
derler anasını satim derlerrr sallaaaaaaaaaaa :muzz:

bende 63 le doguma girdim ilk haftamda 58 kiloydum
ama o göbek kimisinde hemen iniyor kimisinde inmiyor
daha çoooooooooook yeni seninki
göbek varsada iner yavaş yavaş boşver
benimde var şuan
ama ilk zamanki gibi degil ayy eski fotograflara bakıyorum
ozamanki gibi kalsaydı kafayı yerdim:)
ama gitti kalan da çok az zaten
ama herkesde aynı degil
kiminde hiç göbek kalmıyo
boşverr kim ne derse desin terbiyesiz insanlar öyle şeyler söyler
Başlık: Ynt: PSİKOLOJİM ÇOK BOZULDU:(
Gönderen: ¨‘°ºO§§ ( Pisicikk ) §§Oº°‘¨ - 08 Temmuz , 2011, 12:52:54
sağol ilkayım ellerin dert görmesin :Dcevap veren tüm arkadaslar desteğiniz için çok sağolun inanın okadar iyi geldiki zaten ben kılo vermek ıçın çaba sarfetmıyorum sadece bebeğimi emziriyorum ve bu emzırmeyle 52 kıloya düşmüşüm zaten 47yle hamıle kalmıştım yani ama tabi birazcık göbek var bağlıyorum bebek yağı sürüyorum içi boş ama dolu bir göbekte değil hava var sanki içinde ,gidecektır öyle düşünüyorum hem evladım için herseye deger varsın azıcık kalsın yıne uzulmem ama dün okadar farklı üslupla bunu söyledıler ki resmen çökmüştüm ,yani lohusa kadına gıdılınce böyle şeylermı söylenır?benmı yanlış bılıyorum ya nekadar garipler.bundan sonra kapı çalınca açmayı düşünmüyorum. :-\
Başlık: Ynt: PSİKOLOJİM ÇOK BOZULDU:(
Gönderen: °•.ℓανιηуα.•° - 08 Temmuz , 2011, 13:05:20
:caca: :caca: :caca: canım var ya sen tam dayaklıksın haaaaaa........

bunları mı takıyosun kafana. Allah sna sağlıklı nur topu gibi bi evlat vermiş. tadını çıkar. valla ben tanker gibiyim ama olsun.

bu arada bebeğin emmek istiyosa mutlaka ver memeni. bizimkinin 1 saat başında durduğunu bilirim. yaralarla hala mücadele ediyorum ama olsun. anne sütü gibisi yok. yılma sakın ve ne zaman isterse mutlaka ver. onlar çünkü meme başında huzur buluyorlar.
Başlık: Ynt: PSİKOLOJİM ÇOK BOZULDU:(
Gönderen: derbeder - 08 Temmuz , 2011, 13:09:56
arkadasim taktigin seye bak yaa? bak simdi bi onlara kizdim birde sana. evlat sahibi olmak icin ne kadar ugrasiyoruz. bak sen ne guzel sag saglimde almissin kucagina neden herkesi takarsin?? kaldiki kilon gayet normal ve daha 10 gun olmus dogurali. bandirma kupu degil bu hemen eskisi gibi olasin. orada 9 ay boyunca bi can besledin sen. densizlik etmisler, senin durumunuda dogum sonrasi psikolojisine bagliyorum. dogumdan 1 sene sonra vucut kendini toparlarmis. ayrica bir kac ay gectikten sonra kendinde spor yaparak gobegini hic olmadigi kadar sIkilastirabilirsin. simdiden dert etme.
Başlık: Ynt: PSİKOLOJİM ÇOK BOZULDU:(
Gönderen: ¨‘°ºO§§ ( Pisicikk ) §§Oº°‘¨ - 08 Temmuz , 2011, 13:11:06
Kızlarrrrrrrrrrrrrrr dedim ya sabah sabah mesaj attım diye hani,ev telefonu çaldı şimdi  açmadım ve kapıya geldi anneme açmaycaksın diye tembihledim ama yok açtı neymiş yüzleşcekmişim bılmemne bende yatak odama kapandım neyse kadın işte ben öyle demek ıstemedımde art nıyetlı değildimde annemde söyledı guzelce hastaya gıdıldıgınde bıle ayy rengın sararmış solmussun bılmemne gıbı seyler söylenmez siz lohusa kadına gelmişiniz  nasıl komsusunuz ben ılk kez böyle bişey görüyorum dedi ben hiç çıkmadım kadın ağlamaya basladı ışte bızede dendi zamanında zamanla atarsın gecer dedim ben dün ona dıyor,kızlar gercekten gecer zamanla atarsın gibi hiçbişey konusulmadı size ne yazdıysam yukarıda o ,ben çıkmadım hiç sonra hakkını helal etsın dedı gıttı
Başlık: Ynt: PSİKOLOJİM ÇOK BOZULDU:(
Gönderen: oslemturgay - 08 Temmuz , 2011, 13:13:53
 :toothy10: :toothy10: :toothy10:

Seni çok kıskanmışlar şekerim..yersiz eleştiri gizli hayranlık belirtisidir.. kıskançlıklarından canını yakmaya çalışmışlar sende bi güzel takmışsın kafana kızının totosuna kadar ne takıyon elalemi.. :opucuk:

Başlık: Ynt: PSİKOLOJİM ÇOK BOZULDU:(
Gönderen: derbeder - 08 Temmuz , 2011, 13:15:43
bazi kisiler patavatsiz olabiliyor canim, ama fesatliktanda soylemiyorlar aslinda. hani ici neyse disida oyle oldugundan oyle yapiyorlar. ya da dusuncesizde diyebiliriz. bak o da pisman olmus demekki ozur dilemeye gelmis.
Başlık: Ynt: PSİKOLOJİM ÇOK BOZULDU:(
Gönderen: Balböceği - 08 Temmuz , 2011, 13:19:10
AGZI OLAN KONUYOR CANIM BOSVER GITSIN..

Ama su varki lohusa donemindeki bi kadin cok duygusal oluyor..  :y25:

Bende dogum yaptim 1 gun olmustu hastaneye eltim geldi gobegin duruyor demisti..

Oysaki ne gobek var ne bisi .. Ben aldiris bile etmedim hamileyken 6 kilo almistim o gitti ve cok guzel kilo veriyorum..

52 kiloyum diyorsun 52 kiloda ne var anlamadigim  :honk:

Demekki ben gordugum dogumdan sonra cikanlari gorselermis 9 aylik hamile sanarlarmis  :ehi:
Başlık: Ynt: PSİKOLOJİM ÇOK BOZULDU:(
Gönderen: derbeder - 08 Temmuz , 2011, 13:21:59
birde kilo almissan ne var ya da kilon duruyorsa? her bunye bir olmazki bir kac ayda toparlar insan kendini yaa anlamiyorum dogumdan sonra neden manken gibi olmamizi bekliyorlar? hem onlara ne?

Başlık: Ynt: PSİKOLOJİM ÇOK BOZULDU:(
Gönderen: Balböceği - 08 Temmuz , 2011, 13:24:16
iyide millet burnunu sokmadan nasil olacakki  :ehi:

Başlık: Ynt: PSİKOLOJİM ÇOK BOZULDU:(
Gönderen: Dilara Ebrar - 08 Temmuz , 2011, 13:25:08
canım yaaaa nelere takılmışsın sen böle.evet kadının yaptıı tam bi patavatsızlık ama boşver gitsin.yinede tepkini belli ederek bence ii yapmışsın.ama duygusallığı alınganlığı bu dönemde kabul etmek gerek.boşver göbeğin olsa nolurki.sen bak bebişine sen bak kendi sağlığına.ne mutlu yaaaaaa. :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk:
Başlık: Ynt: PSİKOLOJİM ÇOK BOZULDU:(
Gönderen: Dilara Ebrar - 08 Temmuz , 2011, 13:26:01
Alıntı yapılan: ßăʟßöƈεğἶ - 08 Temmuz , 2011, 13:24:16
iyide millet burnunu sokmadan nasil olacakki  :ehi:



tabi oda vaaaar.mutlaka yorum gelir.... :D :D
Başlık: Ynt: PSİKOLOJİM ÇOK BOZULDU:(
Gönderen: Balböceği - 08 Temmuz , 2011, 13:29:51
Dogumdan sonra 6 ay 1 sene icinde eski duzene geliyor zaten bi kadin ..

Ne salaklar var dunyada  :violent1: :violent1: :violent1: :violent1:

Bilmemis gormemis gecirmemis dersen anlarim  :cildir:
Başlık: Ynt: PSİKOLOJİM ÇOK BOZULDU:(
Gönderen: ¨‘°ºO§§ ( Pisicikk ) §§Oº°‘¨ - 08 Temmuz , 2011, 13:30:32
Alıntı yapılan: ßăʟßöƈεğἶ - 08 Temmuz , 2011, 13:24:16
iyide millet burnunu sokmadan nasil olacakki  :ehi:



sağolasın canım benım güldürdün beni :k06:hatta bana 1 çocuk doğurcakgibisin diyen kadının kılosunu görsenız yani lafa gerek yok evdeki aynayı alıp teyze sen aynaya bakmadın galıba bn 1 tane doğuracak gıbıysem sen kaçtane gıbı duruyosun onuda bır aynaya bakıp hesaplasana demelıydım! ahh ahhh işte kaldım öyle sus pus dün ona gıcık oldum  :caca:
Başlık: Ynt: PSİKOLOJİM ÇOK BOZULDU:(
Gönderen: ¤°´¯`°¤ PAMUĞUM ¤°´¯`°¤ - 08 Temmuz , 2011, 13:31:37
PİSİCİK AYNI YERDE OTURUYORUZ BİLİYOSUN VE KÜÇÜMSEMEK GİBİ OLMASIN AMA BURDAKİ İNSANLAR CAHİL ÖYLE LAF ARAYAN LAF TAŞIYAN İNSANLAR.HATIRLAMIYOMUSUN SEN HASTANEYE GİTTİĞİMİZDE YİYECEK GİBİ BAKMALARINI.KİMBİLİR ARALARINDA NE KONUŞUYOLARDI DA BİZ DUYMUYODUK SEN TAKMA ONLARI BOŞ VE SAÇMA SAPAN KONUŞUYOLAR.AYRICA KİLON ÇOK GÜZEL GÖBEK TABİKİ OLACAK DAHA 10 GÜN OLMUŞ CANIM YA KAFANA TAKTIĞIN ŞEYE BAK KARNINDAN 4 KÜSÜR KİLO BEBEK ÇIKTI HEMEN NASIL TOPLASIN KARNIN KENDİNİ  YAPMA BÖYLE YEDİKLERİNE FİLAN DİKKAT ET GÖBEĞİM VAR DİYE YEMEMEZLİK YAPMA  :opucuk:
Başlık: Ynt: PSİKOLOJİM ÇOK BOZULDU:(
Gönderen: Balböceği - 08 Temmuz , 2011, 13:33:20
Dogumdan sonra kadinin piskolojisi zaten alt ust oluyor...

dikislerden yatamiyorsun kalkamiyorsun emziremiyorsunnn...

iyi bi soz duymaya ihtiyacimiz oluyor  :y25: ama millet destek yerine hep kostekligi seciyor  :y25:
Başlık: Ynt: PSİKOLOJİM ÇOK BOZULDU:(
Gönderen: ¨‘°ºO§§ ( Pisicikk ) §§Oº°‘¨ - 08 Temmuz , 2011, 13:37:00
nurum evet tatlım yaşadığım semti biliyosun insanların tavrını,bakış açılarını ne demek ıstedığımı anlamışsındır asla kımseyı küçümsemem ben hatta onların çocuklarına bedava ders verdım kaç kez karnı burnumda sınava calıştırdım .ingilizce özel ders istediler ben kabul etmedım bedava verdım hep ders oyuzdende gucume gıttı yanı bukadar yardımlarıma karsılık böyle morelımı bozmak için sankı benı depresyona sokmak için böyle şeyler söylemelerıne bır anlam veremedım hıı ayrıcaa sadece göbek değil bu kapıya gelen komsum aaa gözlerının altı çok kötü olmuşşş ta dedi yani öleyım ben yaa ozaman dedim kendı kendıme bukadarmı kötu olmus heryerım dıye agladım hep ,iyiki varsınız suan daha iyi hissediyorum kızlar kendımı Allah razı olsun hepınızden :amin: :amin: :amin:
Başlık: Ynt: PSİKOLOJİM ÇOK BOZULDU:(
Gönderen: ¤°´¯`°¤ PAMUĞUM ¤°´¯`°¤ - 08 Temmuz , 2011, 13:40:54
Alıntı yapılan: •❤•pisicikk•❤• - 08 Temmuz , 2011, 13:37:00
nurum evet tatlım yaşadığım semti biliyosun insanların tavrını,bakış açılarını ne demek ıstedığımı anlamışsındır asla kımseyı küçümsemem ben hatta onların çocuklarına bedava ders verdım kaç kez karnı burnumda sınava calıştırdım .ingilizce özel ders istediler ben kabul etmedım bedava verdım hep ders oyuzdende gucume gıttı yanı bukadar yardımlarıma karsılık böyle morelımı bozmak için sankı benı depresyona sokmak için böyle şeyler söylemelerıne bır anlam veremedım hıı ayrıcaa sadece göbek değil bu kapıya gelen komsum aaa gözlerının altı çok kötü olmuşşş ta dedi yani öleyım ben yaa ozaman dedim kendı kendıme bukadarmı kötu olmus heryerım dıye agladım hep ,iyiki varsınız suan daha iyi hissediyorum kızlar kendımı Allah razı olsun hepınızden :amin: :amin: :amin:

CANIM ÇOK İYİ ANLIYORUM SENİ AMA CİDDEN BOŞ BOĞAZLILAR DÜŞÜNMEDEN KONUŞUYOLAR KENDİ ÇEKTİKLERİNİ HEMEN UNUTUYOLAR.SEN SAKİN OL DUALARINI OKU BEBİŞİNİN GÜZELLİĞİNİ SEYRET BOL BOL RAHATLARSIN.SEN DE İYİ Kİ VARSIN CANIM İYİ Kİ TANIMIŞIZ SENİ SEN BÖYLE KENDİNİ ÜZÜYOSUN HEPİMİZ ÜZÜLÜYORUZ
Başlık: Ynt: PSİKOLOJİM ÇOK BOZULDU:(
Gönderen: banu_fth - 08 Temmuz , 2011, 13:45:20
Alıntı yapılan: •❤•pisicikk•❤• - 08 Temmuz , 2011, 13:37:00
nurum evet tatlım yaşadığım semti biliyosun insanların tavrını,bakış açılarını ne demek ıstedığımı anlamışsındır asla kımseyı küçümsemem ben hatta onların çocuklarına bedava ders verdım kaç kez karnı burnumda sınava calıştırdım .ingilizce özel ders istediler ben kabul etmedım bedava verdım hep ders oyuzdende gucume gıttı yanı bukadar yardımlarıma karsılık böyle morelımı bozmak için sankı benı depresyona sokmak için böyle şeyler söylemelerıne bır anlam veremedım hıı ayrıcaa sadece göbek değil bu kapıya gelen komsum aaa gözlerının altı çok kötü olmuşşş ta dedi yani öleyım ben yaa ozaman dedim kendı kendıme bukadarmı kötu olmus heryerım dıye agladım hep ,iyiki varsınız suan daha iyi hissediyorum kızlar kendımı Allah razı olsun hepınızden :amin: :amin: :amin:

ay canım benim ..sevindim toparlanmana . toparlan zaten yaa.. aaaaaaaaa iki katın kilodayım senin ..
ben bile moralimi bozmuyorum bebişimin canı sıkılmasın içerde diye .. sütüne mütüne bişe olur boşver o gerzekleri yaa..
mis gibi 52 kg dasın kalmış 5 kg hem de çok erken maşşallahın var onlar kıskanmıııışşşşşş...
çatlasınlar .. patlasınlar ..  ohhhhh  :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt:
tabiki gözlerin altı çökecek .. kanın gitti o kadar . . töbe töbe yaa . bunların niyeti başka tatlım .. hiç düşünmeye gerek yok art niyetli insanlar .. Allah bildiği gibi yapsın onları . kendi totolarına baksınlar ..
görmüşler güzel kızı kıskanmışlar işte .. sallaaa  :muzz: :muzz:
Başlık: Ynt: PSİKOLOJİM ÇOK BOZULDU:(
Gönderen: ¨‘°ºO§§ ( Pisicikk ) §§Oº°‘¨ - 08 Temmuz , 2011, 13:46:20
Canım nurum sağolasın güzel düşüncelerin için :opucuk:şu dönemlerı bır atlatayım bende sana lohusalık terapisi vereceğim bak söz :flowers:
Başlık: Ynt: PSİKOLOJİM ÇOK BOZULDU:(
Gönderen: derbeder - 08 Temmuz , 2011, 13:48:58
pisicik keske sende deseydin kendini hic aynada gormedin herhalde sen diye  :ehi: :ehi: :ehi:
o zaman gorurdu laf sokmayi  :ehi: :ehi:

ama iste insan saskin olabiliyor bazen.  :k06:
Başlık: Ynt: PSİKOLOJİM ÇOK BOZULDU:(
Gönderen: ¨‘°ºO§§ ( Pisicikk ) §§Oº°‘¨ - 08 Temmuz , 2011, 13:55:32
arkadasım benzer seyi bende yazdım yukarıda ,sayenıze morel buldum çok :opucuk: bugun aklıma geldi yani dün resmen tutuldum kaldım öyle eşim bıle kızdı nıye laf söylemedın çıkın gıdın deseydın ya dedi en hassas desteğe en çok ıhtıyacın oldugun günlerde komşuluk böylemı yapılır dedi .zaten komsu dun gıderken dediki daha apartmandaki diğer kişilerde gelecek geçmiş olsuna onlarla yıne gelırız dedi(buarada görende apartmanda herkesle ahbap oldugumu sanır normalde selam bıle vermeyen ınsanlar) bunun uzeınede mesajda yazdım kımseyı ıstemıyorum artık geçmiş olsuna falan dıye..belkı ayıp ama napim dün yasadıklarımdan sonra diğerleri gelırse bıde kafayı yerım dıgerlerıyle sohbetım dahı yok öyle bakıp dedikodu etmeye gelecekler kesin
Başlık: Ynt: PSİKOLOJİM ÇOK BOZULDU:(
Gönderen: banu_fth - 08 Temmuz , 2011, 13:58:13
ay onlara ayıp filan diiil.. yeterince kibar davranmış susmuşsun zaten .. boşver .. iyi yapmışsın gelmesinler lazım diil öyle iki yüzlü fesatlar  :violent1:  sen meleğine  :love8: bak ... boşver o horozları ötüp dursunlar kendi bahçelerinde  :violent1:
Başlık: Ynt: PSİKOLOJİM ÇOK BOZULDU:(
Gönderen: ¨‘°ºO§§ ( Pisicikk ) §§Oº°‘¨ - 08 Temmuz , 2011, 13:59:51
haklısın eylülüm hala ayıp mı olur diye düşünüyorum ya ne safım ben :caca:
Başlık: Ynt: PSİKOLOJİM ÇOK BOZULDU:(
Gönderen: banu_fth - 08 Temmuz , 2011, 14:05:32
Alıntı yapılan: •❤•pisicikk•❤• - 08 Temmuz , 2011, 13:59:51
haklısın eylülüm hala ayıp mı olur diye düşünüyorum ya ne safım ben :caca:

onlar senin iyi niyetli olduğunu anlamasalardı sana böle davranamazlardı .. cadaloz birisine gidip böle oturup bi de laf sölesinler bakalım .. ne uyanıktır onlaaar.. fesatlar .. boşver sen hiiç takma ..
kıskanmışlar o yüzden öle abarta abarta sölemişler sana herşeyi  :k06: gerçekten inanıyorum ben seni kıskandıklarına .. sen hemen totoyu kaşı .. nazar duası oku kendine de bebişine de .. gerisini Allah a havale et ..
Nazarlardan korusun sizi maşşallah .. huzur versin yavruna da sanada inşallah .. 40 ı çıkana kadar da düzene girmiomuş bazı şeler bebişinde o yüzden telaş yapıp üzme kendini .. iki kişi yeni doğurdu bizim ailede .. öğreniom onlardan  :k06:  :love9: bol sütlü sağlıklı günler dilerim kızınla sana tatlım  :opucuk:  :love9:
Başlık: Ynt: PSİKOLOJİM ÇOK BOZULDU:(
Gönderen: °♥°k@rd€L€ñ¬@zr@°♥° - 08 Temmuz , 2011, 14:33:20
aman sala gitsin onlari cnm dogum yapan bir kadin ancak bir senede eski forumuna kavusur bu ne densizlik  :caca:
uzandiginda karnini iyice ofele hep hemsirem tavsiye etmisti kanin daha hizli akar ve siskinligin azalir canim  ;)
Başlık: Ynt: PSİKOLOJİM ÇOK BOZULDU:(
Gönderen: Ezocan84 - 08 Temmuz , 2011, 14:52:30
canimmmm  seni o kadar iyi anliyorumki.. görmüs gecirmisligin bi havasi var herkeste ve illa birsey söylüyceklerya, öylesine konusuyorlar iste, sen inan gül gec.. 40inda depresyon gecirmende cok normal, sana biri iyi niyetlede birsey söylese senin agirina gider.. ama iste senin güclü olup düsünmeden konusanlari ciddiye almaman gerekiyor... bende coook sey yasadim, hatta emzirirdim ya öylemi emzirilir cocugun burnu kapaniyor, cocugu tutardim, dikkat et kafasi arkaya atacak.. aglardi gazi oldugu icin, bu ne bicim cocuk, cok kucagina almissin alistirmissin, cok uyurdu gene bir sürü laf.. annem dedi kizim sen herkese hihi de gene bildigini yap dedi.. iyilik yaptiklarini saniyorlar ama iste herseyi mafediyorlar... ilerdede hep devam edecek bunlar, gelirler yanina, benimki 4 aylikken emekledi seninki niye hala emeklemiyor, biri der benimki 9 aylikken yürüdü seninki daha adim bile atmayi bilmiyor.. aksam yatardim dinlenecegim yerde bunlari düsünürdum.. dis cikarmada senden daha iyi bilecekler, tuvalet egitimini senden daha iyi bilecekler.. yani anliycan bitanem hic kaideye alma, gül gec, her cocuk farklidir, bebegini kimseyle karsilastirma.. benim göbegim 4 ay sonra kayboldu
Başlık: Ynt: PSİKOLOJİM ÇOK BOZULDU:(
Gönderen: Aytii - 08 Temmuz , 2011, 15:23:18
dünürüm hiç yakistiramadim sana :nono: sen akilli basli bilgili birisisin  :opucuk: sana onu diyenler eminim evinden çiktiklarinda "off hatuna bak daha 10 gün oldu tas gibi" demislerdir

kiskançliklarindan demisler sana bariz belli  :icon_thumright: senin masallahin var  :nazar: kadin milletinden oyuzden nefret ediyorum  :cildir: çogu birbirinden fesat ve kiskanç sürekli gözleri diger kadinlarda onun osu busu var benim niye yok diye kompleks yapip karsidakini rencide etmeye çalisirlar. sahsen bana da çok kez dendi. ayy çok uzunsun (hatta boyum için bana gülenler bile oldu :) ) gülenleri sana tarif etsem afedersin kiçinla gülersin  ::) 150 boyunu asmayan dombili tipler ama ben asla yüzlerine söylemem gerek duymam  :dontknow: Allah yaratmis sonuçta. en iyi arkadasimin ablasida bir dügünde halay çekerken bana dediki sen baskasinin yanina git komplekse girdim boyunu kiskaniyorum yani enazindan o açikça söyleyebildi bunu keske herkes öyle olsa

yani diyecegim sen o salaklarin dediklerini sakin ha takma kafana

ben seni kaç kez gördüm samimiyetle söylüyorum gerçekten masallahlik hatusun  :icon_thumright: :nazar:
Başlık: Ynt: PSİKOLOJİM ÇOK BOZULDU:(
Gönderen: rusta - 08 Temmuz , 2011, 18:07:43
canım sen bakma o insanlara bazıları öyle mutlu oluyo galiba..sen bu günlarin tadını çıkar meleğin seninle yanında kimsenn bu mutluluğu bozmasına izin verme :opucuk:
Başlık: Ynt: PSİKOLOJİM ÇOK BOZULDU:(
Gönderen: tgbybr - 08 Temmuz , 2011, 21:35:17
ahh güzelim geç bunlarıı boşveerr. ben 65le doğuma girdim şimdi 58im ona rağmen göbeğim kalmadı. o şişlik bende de vardı tatlım içi boş gibi 40ına kalmaz iner azcık dikişlerin üstünde kaldı bende ama o da gider. rahat ol sen ye iç bebişi emzir annesi onun sana ihtiyacı var
Başlık: Ynt: PSİKOLOJİM ÇOK BOZULDU:(
Gönderen: serife26 - 08 Temmuz , 2011, 23:17:25
benim ablam 62 kilo fln dı doğumdan sonra,sezeryandan sonra göbeği 1 sene kadar kaldı diyebilirim,zamanla iniyor,aklına taktığına değmez ama insan istemeden de olsa etkileniyor.
Başlık: Ynt: PSİKOLOJİM ÇOK BOZULDU:(
Gönderen: тнє ρяιη¢є σƒ му нєαят - 08 Temmuz , 2011, 23:23:47
Canım benim ilk önce bu gibi salak lafları kulak arda etmeyip takmandan dolayı sana sinirliyim  :caca:
Sen artık bir annesin senin o şiş göbeğinden önce düşünmen gereken ve sana muhtaç bir bebeğin var.O göbek sen farkında olmadan gidecek zaten.Bünyeden bünyeye göre değişiyor gitme süresi sadece o kadar.Ama sana şunu kesin söyleyebilirim ki regl olana kadar şişliğin kalacak.Olduktan sonra kilolarının göbeğinin nasıl gittiğini anlamayacaksın.O yüzden içini ferah tut lütfen.
Ben doğuma 72 kilo ile gitmiştim regl olana kadar inebildiğim kilo 65 idi.Şimdi ise 53-54 dolaylarındayım ki 59 ile hamile kalmış biri olarak şaşkınım.
O yüzden sana daha neler neler olacak.Sakın kimseyi önemseme senin tek önceliğin bebeğin.Göbeğin çatlakların onlar önemli değil sakın unutma !
Başlık: Ynt: PSİKOLOJİM ÇOK BOZULDU:(
Gönderen: ¨‘°ºO§§ ( Pisicikk ) §§Oº°‘¨ - 09 Temmuz , 2011, 12:44:00
Sağolun canlarım benim gayet iyiyim bugün çok şükür zaten kompleks yapmıyordum ama işte o olay olunca insan içerliyor ister istemez bide okadar abartı bir üslupla dile getırdılerki yani sanki okadar kötü ki ben dışarı çıkmayım dedim kendi kendime,çok haklısınız bir mucize var şuan kucagımda ve herşeye değer,yaşayanlar derdi anlatılmaz yaşanacak bir duygu diye gercekten şuan çok çok daha iyi anlıyorum ,elifim süreklı emmek ıstıyor göğsümde uyuyor çok sık acıkıyor doyuncada sessiz uslu uslu duruyor ama malesef sütüm olmasına ragmen yetıremıyorum kızlar ne yapacagımı sasırdım akşama kadar sütüm kalmıyor mecburen akşam mama vermek zorunda kalıyorum sütüm bitiyor çünkü :sad1:mama verdiğim içinde vicdan azabı cekıyorum ama yavrum 4110 kg doğdu ve boğazlı bir çocuk doymuyor sizce ne yapmalıyım :dontknow:
Başlık: Ynt: PSİKOLOJİM ÇOK BOZULDU:(
Gönderen: Balböceği - 09 Temmuz , 2011, 14:10:44
 :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
Canim Masallah bebegine, benim oglumda bogazli benim sutum olmadi

gunduzleri mama verirdim geceleri emzirirdim  :sad1:  cok zoruma giderdi..

Bulgur pilavi ye salep cok guzel sut yapiyordu bana  :k06:

Ama su varki dogumdan sonra benimde psikoljim alt ustu oldu sutumun olmamasina etken oldu..

Sen kendini uzersen sutune vurur allah korusun sutun kesilir ..
Başlık: Ynt: PSİKOLOJİM ÇOK BOZULDU:(
Gönderen: ¨‘°ºO§§ ( Pisicikk ) §§Oº°‘¨ - 09 Temmuz , 2011, 14:19:32
Haklısın canım nekadar psikolojim bozulsada bazı şeyler yüzünden toplamaya çalışıyorum kendım süt yapan şeylerde yiyorum ama bünye meselesi işte bende ek mama vermek zorunda kalıyorum
Başlık: Ynt: PSİKOLOJİM ÇOK BOZULDU:(
Gönderen: Balböceği - 09 Temmuz , 2011, 14:26:18
Buraya daha detayli yaziyim, doktorum bana once emzir sonra 30 ml mama ver dedi..

bende emzirirdim 30 ml mama verirdim .. baktim sutum olmadi git gide azaldi

gunduzleri sutu kestim 30 ml sut verirdim doymazdi tekrar 30 ml yapardim

dedim niye bole cok iciyor baktim ben yanlis yapiyorum 60 ml vermeye basladim

ondan sonra duzeldi yeme saatleri .
Başlık: Ynt: PSİKOLOJİM ÇOK BOZULDU:(
Gönderen: ¨‘°ºO§§ ( Pisicikk ) §§Oº°‘¨ - 09 Temmuz , 2011, 16:03:27
sağol arkadasım bende sabah ezanından bu saate kadar acıktıkça emzirdim hep hala mızmızlanıp duruyor göğüslerim boşaldı biraz dolması lazım birazdan 30ml mama yapacagım şimdi biraz oyalıyorum çünkü yeni emdi en az 1 saat geçsin bakalım
Başlık: Ynt: PSİKOLOJİM ÇOK BOZULDU:(
Gönderen: Balböceği - 09 Temmuz , 2011, 16:08:18
ilk baslarda insan cok zorlaniyor ama sonrA sonra alisiyor ..

su varki sutun yoksa mecbur mama vereceksin acmi kalsin kuzucuk ..

ben 2 sene emzirmeyi dusunuyordum nasibimiz 4,5 aymis .. yinede mamayla beraber anne sutu aldi bunada sukur.
Başlık: Ynt: PSİKOLOJİM ÇOK BOZULDU:(
Gönderen: gülay t. - 10 Temmuz , 2011, 23:39:39
Canım benim gerçi atlatmışsın  sıkıntılı günlerini ama yine de yazayımi göbeğini hiç dert etme bir süre sonra gidecektir, olmadı sporla falan eritirsin daha da olmadı ve göbeğin seninle kaldı diyelim, ne önemi var be tatlım o tatlı yavrucaktan sana bir hediye kalmış olur :) Bak ben 1 buçuk sene oldu doğum yapalı her yerim eridi bir tek göbeğim var, çok ciddi çaba sarf etmedim gerçi eritmek için. Nereden baksan 4 aylık hamile gibiyim. Ama dert etmedim hiç, yavrumu hatırlıyorum her gördükçe ve hamileliğimi.

Sen düzenli emzir bebeğini, ve beslenmene dikkat et. Bebeğin sık emmesine rağmen  doymazsa mama ver ve bunun için de üzülme hiç. Her bebek bir değil demek ki iştahlı bir bebek maşallah. Hem mama biraz daha uzun süre tok tutar ve senin de göğüslerin dinlenir. Ben de ilk ay öyle yapmıştım gün boyu kucağımda ve emmek istiyordu süt vardı ama bir süre sonra göğüslerim acımaya başlıyordu emmekten. Yatmadan önce mama veriyordum 1 kez , böylece birkaç saat dinleniyordum.
Başlık: Ynt: PSİKOLOJİM ÇOK BOZULDU:(
Gönderen: ¨‘°ºO§§ ( Pisicikk ) §§Oº°‘¨ - 13 Temmuz , 2011, 16:23:37
Sağol arkadasım cevabın için okadar çok koşturuyorum ki inanın göbeğim indikçe iniyor her gecen gün boşuna kafa takmışım gerçi hiç takmıyordum taki o saçma sapan komşular gelip beni depresyona sokana kadar,neyse evet canım oldukça ıstahlı bir bebek göğüslerim yara oldu,kanadı yılmadım çok şükür gecti şimdi emziriyorum her istediğinde ama sütüm yetmıyor ve senın gıbı gece yatmadan bir kez mama verıyorum gun içindede sütüm azalırsa 1 kez 30 cc yıne verıyorum vicdan azabı cekmyorum artık yavrumun doyup rahatlayıp uyudugunu görünce doğru yaptığımı anlıyorum aksi takdirde emzirsem sadece doymuyor ve göğüslerimde süt bitiyor elifçikte sürekli ağlıyordu gerci hala çok zor gunler yasıyoruz ama neyse bugunlerımıze çok şükür
Başlık: Ynt: PSİKOLOJİM ÇOK BOZULDU:(
Gönderen: gülay t. - 14 Temmuz , 2011, 13:18:45
Geçecek tabi, kendini suçlama  bence de, sütün az olduğu için değil iştahlı olduğu için doymuyordur. Ki sütün az da olabilir, bu vücut yapısıyla alakalalı, sen sadece beslenmene, psikolojine   ve uykuna dikkat etmelisin gerisi kendiliğinden geliyor.
Başlık: Ynt: PSİKOLOJİM ÇOK BOZULDU:(
Gönderen: hümeyra_t_e - 15 Temmuz , 2011, 22:34:51
canım bende 60 kilo ile doğuma girdim 10 gün sonra 51 kiloydum 1 ay oldu çok  şükür bana göre hafif göbeğim var millete söleyince kızıyolar doğumdan sonra en az 6 ay gerekiyomuş