Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Bliz

1
Gözün aydın hayırlı olsun darısı bize inşaallah  :wave:
2
Arkadaşlar bişey sorucam siz tecrübelisiniz bu evde yapılan gebelik testleri adet olmadan önce gösteriyormu halilelik olup olmadığını yoksa ille adetin geçmesimi bekleniyor:?
3
Hayırlı uğurlu olsun amin inş.Allahım bizimde yüzümüzü güldürsün bu güzel duyguyu bizede yaşatsın biran önce bu denemede 3. ayımız 4 yıllık evliyiz bakalım bu kez tutmuş olsa bari İnş Allah hepimize nasip etsin.
4
Dayan be gönlüm!!! Bîçare değilsin Yaradan
sana yar.. Kimsesiz değilsin, yanında... "Kimsesizler kimsesi" var!
Biliyorum! Sığmazsın hiç bir yere bu sevdayla, dünya sana dar! Ama dayan
gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahı var...MEVLANA
5
 :crybaby2:Gelmemiş malesef hastalandım yine olmadı
6
 :crybaby2:Üzgünüm hastalandım
7
O kadar çok umudum hüsranla bittiki bu kez test yapmaya bile korkuyorum açıkçası zaten sanırım çıkmazda 2 gün çünkü Allahım inşaallah hepimize versin biran önce hayırlı sağlıklı evlat
8
Merhaba arkadaşlar benimde adetim 2 gün geçti olacakmışım gibi ağrım var belimde ve karnımda ama olamıyorum acaba hamilemiyim umutlanmak istemiyorum çünkü her ay hayal kırıklığı yaşıyorum 4 yıllık evliyim ve 1,5 yıldır çocuk istiyorum acaba hamile kalan arkadaşlarımız adet dönemlerinde adet olucaklarmış gibi ağrı çektilermi
9
Arkadaşlar keçiboynuzu kürüne başlamış  bulunmaktayız sonucu yazıcam size ancak 15 gündür falan böğürtlen yaprağı çayı içtim adet günüm 2 gün geçti ama olamıyorum ağrım zaman zaman oluyor ama gelen yok acaba çaydan dolayımıdır bilemedim normalde oynamazdı tarih 2 gün erken ama insan umut ettikçe yaşarmış düşünmek istemiyorum adet ağrısı var çünkü ama dua edin ne olur..
10
Oy kurban olurum maşaallah Allah bizede verir inş.Mucize bi duygu bu ya içinde bi canlı taşımak bambaşka bişey
11
Arkadaşlar bir arkadaşım kullandı bilmem duydunuzmu böğürtleyen yaprağını kaynatıp içiyormuşsun sabah akşam balla beraber bu yöntemle hamile kalmış bilgisi olan varmı..
12
Bende bir an önce bebek sahibi olmak istiyorum 4 yıllık evliyim inş.olur rabbim..
13
 Bende tebrik ederim Allahım bizede nasip etsin biran önce inş.
14
 :)İnş.arkadaşım gerçekten moral veriyosunuz insana umarım dediğin gibi olur hayali bile güzel valla:)))
15
 :'(inşaallah çok güzel bir site kullanıcıları çok yardımsever okudumda hep destekler birbirlerine ne güzel tek hayalimiz anne olabilmek sığındığımızsa dualar ve Allah.İnş.umarım burdaki tüm arkadaşlar kavuşuruz bebeğimize..