29 Nisan , 2024, 13:36:05

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - ayşegülGÜLSOY

1
 :nazar: herkese merhaba bende 6 haftalık hamileyim ve tahmini dogum 7 mart rabbim isteyen dileyen herkee versın tez zamanda aratmasın inşallah... :nazar: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9:
2
inşallah hayırlı haberler alır bizide bu mutluluğunla mutlu edersin cnm...
3
Arkadaşlar bilgiler için tşk ederım. bir şey daha paylaşmak istedim ben dr a artık beklemek istemediğimi belirtmeme ragmen aşılamayı hemen yapmanın doğru olmadığını belirtti ve normal yollarla yumurtalarını büyütüp çatlatma iğnesiyle deneyeceğimizi belirtti. napayım başka doktoramı gıdeyım yoksa yöntem doğrumu?
4
arkadaşlar merhaba ben
3 yıllık evliyim. daha 2 aylık evliyken eşim beyin tümörü teşhisiyle rahatsızlanıp 3 ay sonra da ameliyat oldu. ameliyat sırasında bazı hormonları da alınmak zorunda kaldı ve sperm sayısındaki düşüklük sebebiyle biz hiç korunmadık. son 1 yıldır kendını iyi hissetti ve  sperm kalitesi için iğneler oldu istediğimiz kalite ve sayıyı elde ettik bu seferde bende yumurta çatlamaması çıktı.  napacağımı bilmiyorum adetlerim cok düzenli ve hormon testlerimde her zaman temiz çıkıyordu. kaç kere dr a gittim hiçbir sorun yok dedıler ve ben evliliğimin 3. yılında hala anne olamadım.  doktorların yanlış yönlendirmeleri benim 3 yılıma mal oldu ben p.o olduğunu bilseydim 3 yıldır tedaviyle kurtulurdum tam heveslendiğimiz ve olacak inş dediğimiz saatte bir de bu problem cıktı. 3 yıldır cok zor günler  gecirdik üzerine bir umut dr a gıttık şimdi de bu cıktı... bu tedavi nasıl bilmiyorum doktorum adetın 3. gunu gel dedı beklıyorum