Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - sekaya

16
Alıntı yapılan: esraa - 26 Şubat , 2009, 10:07:52
sekaya canım keçiboynuzunu ne kadar ve nasıl kullandın sölermisin bi tanıdığımın eşindede aynı problem var senden haber bekliyorum cnm :opucuk:

canım ibrahim saraçoğlunun sitesinde yazıyor ordan faydalan istersen...
18
hayırlısı olsun canım. rabbim hakkında hangisi hayırlısıysa onu versin inşallah ama gününün geçmesini bekle test için.  :opucuk:
20
canım ben 2 gün kala yapmıştım çıkmamıştı ama 2 gün geçince yaptım çıktı. bence bekle canım
21
fıstık arkadaşım bende sana katılıyorum. rabbim dünyada bir denge kurmuş kime ne takdir ediyorsa onu yaşıyoruz. dediğin gibi insanlar illa da kendi istedikleri gibi olsun istiyo. bazıları takdiri ilahi'yi unutuyo. mesela geçen yaz yağmur az yağdı yok barajlarda sular azaldı yok şöyle böyle diye günlerce konuşuldu. ben hep derdimki yani bu insanlar ne kadar çırpınırsa çırpınsın rabbim kullarını hiç rızıksız bırakırmı. şimdi de rabbime şükürler olsunki böyle bir sıkıntı yok rabbim rahmetini esirgemiyo bizden. kaç gün yağmur yağdı. yani rabbimin bir dengesi var. bunun dışına çıkmak biz kullara yakışmaz bence.
22
yaaaa gördünmü bak. ey güzel Allahım sen ne kadar büyüksün
23
canım görelim mevla neyler neylerse güzel eyler demekki diğer yavrunun dünyaya gelmesi senin için hayırlı değilmiş böyle düşün canım. bizim şer bildiğimizde hayır olabilir ama biz aciz kullar farkedemeyebiliriz bunu. çocuk istiyoruz diye hemen olsun diyoruz ama bakalım şimdi olması bizim için hayırlımı değilmi bunu kestiremiyoruz işte.

inşallah rabbim bu bebeğini hayırlı kılar ve sağ sağlim dünyaya gelir güzel yavrun  :binkybaby:
24
ümmühancım hayırlı uğurlu olsun canım   :hello2: rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah. annesine babasına vatanına dinine bağlı bir evlat olsun inşallah.
25
Tanışma Bölümü / Ynt: selamun aleyküm
07 Şubat , 2009, 23:51:42
aleykum selam esracım hosgeldın  :flowers:
26
Tanışma Bölümü / Ynt: MERHABALAR:)
01 Şubat , 2009, 12:21:19
hayırlısı olsun
27
Tanışma Bölümü / Ynt: MERHABALAR:)
01 Şubat , 2009, 11:58:30
hoşgeldin canım burda hemen hemen herkes anne olmayı çok istiyor. bende bunun için araştırmalar yaparken bulmuştum bu siteyi gerçekten sitemiz çok güzel temiz arkadaşlıklar var bu sitede. herkes iyi niyetli(aman nazar deymesin)

biraz anlatırmısın canım kendini adın yaşın ne kadar süredir bebek istiyosun?

28
Yaşasın Hamileyim :) / Ynt: HAMİLEYİMMMMM
01 Şubat , 2009, 11:49:29
 :basardim: işte arkadaşlık budur sağol pınarcım yaşadıklarını ve uyguladıklarını anlatarak yardımcı olmaya çalıştığın için hayırlısıyla yavrunu kucağına alırsın inşallah....
29
Yaşasın Hamileyim :) / Ynt: HAMİLEYİMMMMM
30 Ocak , 2009, 16:06:14
hayırlı olsun pınarcım

demekki ne yapıcaz çok çalışıcaz  :k06:
30
esracım öncelikle inancını kaybetme. rabbim ne zaman takdir ederse o zaman anne olucaz inşallah. biz ne kadar hesap kitap yaparsak yapalım unutmayalımki bizim hesaplarımızın üzerinde hesap yapan Allah var. ona canı gönülden güvenmeli ve inanmalıyız. hastalığın içinde rabbimden acil şifalar diliyorum dua et sende bol bol. Allahü tealanın isimlerinden olan ya şafi'yi sürekli zikret canım. inşallah sağlığına biran önce kavuşursun  :opucuk: