27 Nisan , 2024, 13:27:56

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - minikbahar

1
merhaba
benim prolaktin hormonum normal çıkmasına rağmen doktor dostinex verdi bana acaba bu ilaç hamile kalmayı kolaylaştırırmı?
2
kızlar detaylı şekilde yazayım
12 eylül SAT

30 eylül pazar günü benim yumurtlamam gerçekleşti akıntı ve ovulasyon testi ile öğrendim

benim kasık ağrılarım geçmedi sonrasında

4-5 ekimde yani 4-5 gün sonra bel ağrılarım başladı böyle belime batar gibi oluyordu.
bu bel ağrıları başladı 2 gün sonra yaklaşık 5 saat ayakta kaldığım için akşama resmen adet ağrısı başladı. dinlenince geçti. bugün ara ara giren adet ağrılarım ve sürekli devam eden bel ağrılarım var. adetim pazar günü yani 14 ekimde adet ağrılarım adetten 8 gün önce başladı  :y25: :y25: :y25:

çok merak ediyorum bu şekilde birşey yaşayıpta hamile kalan oldumu yada bunlar gebelik belirtisi olabilirmi?
3
kızlar adetime 3 gün var. idrar testi yapmıştım 2. çizgi silikti umutlandım gittim kan testi yaptırdım 0.01 tam negatif çıktı ama halen adet belirtilerim yok çok üzgünüm acaba adetine birkaç gün kala kanda negatif çıkıp adet gecikince testi tekrarlayan ve pozitif çıkan oldumu aranızda lütfen yardım edin okuyup geçmeyin
4
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum. benim şöyle bir durumum var 1 hafta önce röntgen çektirmek için doktora gitmiştim ama röntgenden önce bhcg bakıldı negatifti. benim sat 10 ağustos bat ise 10 eylül yani 4 günüm kaldı ama bugün sabah hapşurduğumda kasığımda ani krampla batma arası bişey hissettim. kan testini mecburen yaptırmıştım ama döllenme oluyor  olabilirmi? adet ağrılarım da var ama yardımcı olurmusunuz  :icon_scratch: :icon_scratch: