27 Nisan , 2024, 13:38:43

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - bebeğimmm

1
Arkadaşlar 26 ocakta kan testi yaptırdım 33.8 çıktı.2 gün sonra yani bugün başka hastanede yaptırdım 39.87 çıktı.yarın tekrardan yaptırcam.Değerim çok düşük ve artışta olmadı 2 günde.Kafam çok karışık moralim çok bozuk şuanda.yardımlarınıza ihtiyacım var.tecrübelerinizi paylaşırmısınız banada biraz umut olur
2
Arkadaşlar 23 eylülde 8 haftalık bebişimin kalp atışı olmadığı için kürtaj olmuştum.2 gün önce test yaptım,sonuç pozitifti.dünde drye gittim kan testi 33.8 çıktı.Dr folik asit,coraspin,progestan,ve göbekten yapılan 30 tane iğne verdi.İnş bu sefer hayırlısı olur.Allah herkese bu güzel duyguyu yaşatır inş.
3
Bebişim 23 eylülde beni terk etti.15 gündür küçük bir ümitle bekledik.farklı hastaneleri denedik ama hepsi aynı fikirdelerdi. bebişimin kalbi atmıyordu ve atmadı da.dr büyük ihtimal kromozom anomalisi var dedi.önceden ölmüş olduğu içinde nedenini de inceleyemediler.Allah birdaha göstermez inş.Gerçekten  zor günler geçirdik.Bir süre bebek düşünemiyorum sanırım psikolojim bozuldu ve yine aynısı olursa diye de düşünüyorum.Allah herkesin bebişine sağlık versin bütün anne adayları hayırlısıyla bebişlerini kucaklarına alsınlar inş.