28 Nisan , 2024, 16:28:57

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - mlkgk

1
hamile kalalım artıkkk nolurr :)))
2
eşinde mutlaka istiyodur baba olmak ama erkekler biraz daha mantıklı yaklaştıkları için daha soğuk kanlı ve zamana bırakabiliyorlar, üzerine gitmeden sabret bence istediğini bilsin yeter, şuanda ısrarcı olmak hem ilişkinizi yıpratabilir ...:) inşallah tez zamanda çalışmalar başkar ne diyelim :)
4
geçmiş olsun tatlım, allahın zini ile bebeğine hiçbirşey olmaz..allah bebeklerinizi sizlere bağışlasın
5
ohhh  :muzz: :muzz:  :hieyt: :hieyt: :hello2: :hello2: boşuna canını sıkmışsın gördünmü çok sevindim tatlım :)))) :flowers:
6
annelik işte ne güzel hassas hassas bunun bile tadını çıkar  :muzz: :muzz: :hello2:bebişş gelioooo  :occasion5: :occasion5:

darısı biizm başımıza inşallahhh :)
7
ben görmüştüm evet, ama adını bilmiyordum..geçmiş olsun tatlım allah başka dert keder vermesin, tedavisi varmı bilmiyorum ama varsa eğer rabbim şifa versin canım.. :flowers:
8
inşallah değerlerde onayma olmaz ve kullanmak zorunda kalmazsın canım, en kötü ihtimal kullansan bile uygulanan tedavi anne ve bebeğe zarar vermiyor diye biliyorum, rabbim sağa sağlim, sağlıklı bir şekilde kucağına almayı sevmeyi nasip etsin tatlım :) doktordan sonra haberlerini bekliyorumm  :opucuk:
9
geçmiş olsun tatlım, hormon değerini yükseltmek için ilaç kullanman gerekiyor diye biliyorum doktor anlatmıştı, kontrol altında olduğu sürece bebişine zararı olmaz, içini ferah tut canım..
10
Anne Olmak İstiyorum / Ynt: ocakta hastalancaklar
25 Aralık , 2009, 14:55:04
inşallah 2010 hepimizi sevindirir :)
11
slm kızlarrr, annelik içgüdelerimi kabarttığı için bu siteye girmek istemiyorum ama dayanamadım :)))

bursalıyım, izmirde yaşayorum yeni evliyim 23 yaşındayım :))
12
nasıl yani yaa
13
91 31 35 galiba tam okuyamıyorumda daha önce oy vermişsiniz diyo :)) çok zor oy vermek yaa ekran kaçıo
14
bende verdim ama nereye nasıl verdim bilmiyorum 91 biri birinde 84 yazıo galiba :))
15
yelizcim geçmiş olsun tatlım ama  üzülme 6. ay doktorlara göre normal inşallah rabbim hepimize tez zamanda nasip eder anne olmayı.
bu ay kendimi çok nötr hissediyorum hamile kalmıcakmışım gibi..nedendir kii, geçen ay hep hamile gibi hissedip çok kapılmıştım kendimi çok dinlemiştim sanırım hayal kırıklığı yaşamamak için beynim böle sinyal verio bana :(