19 Nisan , 2024, 07:46:10

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - BERİLL

1
Arkadaşlar günaydın nasılsınız.
Kafam çok karışık burun ameliyatı olucam ama bebeğimi nasıl emzirebilirim düşünüp duruyorum bana yardımcı olur musunuz?
2
Hoşbulduk
günaydın herkese bizde haftasonu doğum günümüzü kutladık.
3
nasılsınız canlarım uzun zamandır giremiyordum.Oğluşum beni çok yoruyor fırsatım olmuyor iş yerindede yoğunluk var yoruldum yani.Umarım herkes iyidir geçmişi okuyamadım.Bizimde yarın doğum günümüz ama cumartesi kutlamıyı düşünüyoruz.
4
ARKADAŞLAR YENİ SİTENİN LİNKİNİ BANADA VERİR MİSİNİZ
5
çok gazlı ise birde muskat cevizi var aktarlarda bulabilirsin onu rendele 3te birini sütünle karıştır bebeğine ver o da rahatlatır.sonrada acı elma yağı alıp karnına ve topuklarına onunla masaj yap mışıl mışıl uyur.
6
ben faretmemişim bu konuyu ben oğluma 2 şişe kullandım canım verdiğim zaman bi kaç saatte olsa rahatlatıyordu ama bio gaye de aldım daha sonra neo baby tek başın yeterli gelmedi.
7
slm kızlar nasılsınız .
sanırım diş konusunda en önde benim oğlan 4 tane dişimiz var.Ama erken çıkardığı için kilosu çok düşük iştahı yok yavrumun bir yedi buçuk aylık ama hala 7.5 kilosuda yemiyor hiç bişey.
8
dirimcim benim oğlumda 3600 doğdu ilk 2 ay 1 kilo aldı ama şimdi 200 gr anca alıyor 7300 olmuş salı günü gitmiştik.
9
gülşahcım teşekkürler bugün yapayım bakalım sıpaya inş. oda sever azcık olsun yer.
haftasonu üşütmüş oğlumu ne yerse hepsini geri çıkarıyor dünde ishal başladı çok halsizledi yavrum.Bugün doktora götüreyim diyorum izin alabilirsem.
10
kızlar bana çorba tariflerinizden verir misiniz?
11
dirimcim geç gördüm kusura bakma sanada günaydın
eve oğlumu emzirmeye gidiyorum ondan her zaman açık tutamıyorum sayfayı.
12
günaydın kızlar hafta sonu evde net olmadığı için giremedim ancak iş yerinde girebiliyorum.
Gülcüm bizim sıpa yarısını yese ben onada razıyım ama bir kaşık zor alıyor.Senin yaptığın çorba tariflerini verebilir misin.Bu arada dişiniz hayırlı olsun. 
Gülşahcım teşekkürler.Sizde bizim gibi geriden geliyorsunuz kilo olarak ama şükür sağlıkları yerinde gerisi önemli değil.canım sen de yazaer mısın çorba tariflerinden.
Velifcim sağol canım.
13
dirimcim elimi kapatmaya kalmadan hemen dönüp kalkıyor ortalık batıyor artık.
balböceği teşekkür ederim.
gülcüm teşekkür ederim.söylediğin taktikler çok güzel onlarıda deniyoruz hafta sonları ama nafile olmuyor en fazla 2 kaşık alıyor onada öğürüyor.Valla bu sıpaya nasıl çorba yedircem bilmiyorum herkesin dediği çorbayı denedim hiçbirinide yemedi.
Kendim yoğurtta yaptım yemedi şimdi sütaşın meyveli yoğurdunu yiyor.
14
merhaba kızlar nasılsınız,Maşallah kuzularınız büyümüş neler neler öğrenmişler böyle.Benim kuzumda 7 aylık oldu bugün.Bu yemek sıkıntısı herkeste var sanırım bizdede var ek gıda almak istemiyor verdiğim çorbayı yumurtayı yoğurdu hep püskürtüyor geri bir kaşık anca gidiyor boğazına.Dün dr gittik mutlaka sebze çorbası yedir dedi ama imkanı yok her çeşit çorba denedim ama yemedi.7 aylık çocuk daha 7.300 kilosu doktorumuz 700 gr eksiği var dedi.Aman napalım sağlıklı olsun hasta olmasında zayıflığına razıyım.
Ama çok hareketli maşallah yerinde durmuyor bütün odaları geziyor uyuyana kadar pek oturduğunu söyleyemem.
15
günaydın güzel anneler benimde raporum bitti işe başladım bugün ama çok zor geldi oğlumdan ayrılmak daha çok küçük alışmak zor olcak :(