Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - RuHGuZeLi

106
25+1 günlüksün paşam ;
Yarın kontrolümüz var bebeğim. Seni o kadar çok özledim ki... Bir an önce seni görmek istiyorum. Devlet hastanelerinin tek kötü yanı seni göstermiyorlar kuzum. İyi diyip geçiştiriyorlar. Bu sefer annen kararlı bebeğim görücem seni  :k06:
Belki bu sefer şeker yüklememizi de oluruz bilemiyorum. Yarın sana detaylı bir şekilde anlatırım bitanem....
Bu arada tam 6 kilo 700 gr almışız anneciğim. Nasıl vericez bu kiloları bilemiyorum...
107
25 haftayaşındayım; anneciğime kramp denen bir şey gelip ağrı yapıyormuş o da ağlıyor, futbol topu kadar büyüdüm, anneciğim diyor ki beli ve bacakları zonkluyormuş, zonk ne demek? Zonk sesini duyunca bacaklarına buz koyuyor ya da duş alıyoruz. Yine de geçmezse doktorumuzun verdiği ilaçları alıyoruz. Babam çok heyecanlı bir şekilde geldi bu akşam. Anneme bağıra bağıra " biliyor musun üç boyutlu ultrason varmış" dedi. Yani benim çeşitli açılardan görüntülerimi alıyor, bu
görüntülerin arasını bilgisayar kendi dolduruyor, bana benzeyen bir görüntü ortaya çıkarıyorlarmış. Ama doktorumuz bunu bize söylemişti çok önemli bir şey değilmiş. Babacığım beni görmek için sabırsızlanıyor herhalde.
Allahım sen onu koru...
108
Bende bakım yapmaya başladım valla 25. haftamıza girdik inanılmaz bir kaşıntım var göğüslerimde... O yüzden badem yağını göğüslerime de sürmeye başladım baya faydasını gördüm... Kaşıntım kalmıyor sürünce... Bir de 2 güne bir duşa girip badem yağını yedirince adam akıllı yumuşuyor başları rahatlıyorum... İnş doğumdan sonra bir sorun olmaz da rahat rahat emziririm oğlumu...
109
Canım çok geçmiş olsun inşallah bir an  önce geçer  :amin: Salı günü kontrolüm var sorayım bir doktoruma...
110
25. haftamıza girmek üzereyim ve 6 kilo 700 gr almışız sanırım obur olucaz ve şişicez doğuma kadar  :y25: :y25:
111
begum0101...................................107(Erkek)Çağan
1 hafta sonra 2 basamaklı sayılara düşeceğiz Allahın izniyle...
112
Ya ben de sağa dönük uyanıyorum.Ama oğlumun hareketlerinde hiç azalma olmadı  :nazar: Uyuduktan sonra pek farketmiyorum özellikle bu haftalar sanki oğlum hareket ettikçe benim enerjimden çalıyor gibi halsizleşiyorum... Uyuyunca dünya umrumda olmuyor  :ehi:
113
Geçmiş olsun canım... Evet erkekti de benim ki biraz yuvarlak goncaya göre  :ehi: :k06: Allahtan biz pipisini gördük de oğlumun içim rahat  :ehi: Bacakları açmış ohhhh rahat rahat yatıyordu yer bol ya yatsın şimdilik  :ehi: :ehi:
114
24 hafta yaşımdayım artık çok hareket edince terliyorum ve hasta olduğum içinde öksürüyorum, bir de şu tatlı parmak yok mu hep onun yüzünden hıçkırıyorum. Ben hıçkırınca anneciğim de tekme attığımı zannediyor. 33 cm boyu 570 gr. ağırlığı olan biri buraya nasıl sığar, ne kadar daha var öteki dünyaya gitmeme öfffff bir an önce anneciğimi ve babacığımı görsem, dün gece anneciğim uyurken babacığım beni okşadı benimle konuştu, hatta anneciğimin huysuzluklarını anlatıp beni uyardı. İkisini de çok seviyorum. Bir de şu doktoru çok merak ediyorum, düzenli olarak onu görmeye gidiyoruz. Şimdi de anneciğimin şeker tarama testi olması gerekiyormuş.
Az daha sabret kuzum, vaktin gelmeden sakın doğma olur mu? Bende seni özlemle bekliyorum :love9: :love9:
115

Güzellik iksiriniz: Nar suyu.
Güzellik silahınız: Cildiniz ve sırt dekolteniz.
Güzellik sırrınız: Türk hamamı.
116
25 Temmuz Kahraman :basardim:
117
Burç Yorumları / Ynt: Burçlara göre anneler
09 Kasım , 2013, 21:32:04
ASLAN
Kendi hayatını yaşamaktan vazgeçmez. İş ve çocuk dengesini kurar. Çocuklarıyla arkadaş olur, oyunlar oynar. Ancak, söz dinlemeyi de öğretir.
118

23+6 günlüksün minik adamım...
Mrb bebeğim;
Biz bu gaz olayını nasıl hallediceğiz kuzum. Bayılcak gibi oluyorum. Birde kendin geriniyorsun sürekli içimde. Annem gaz + senin gerinmenden mahvoldum. Olsun sen iyi ol da dayanacağız miniğim...
Çatlaklarımız gün geçtikçe artıyor. Sanırım bu senin büyümenden kaynaklanıyor kuzum. 5 kilo aldım bitanem... Çok kilo almamaya çalışıyorum fakat alıyorum elimden bir şey gelmiyor canım...
120
gonca çok sivri canım bu  :k06: Herkeze sürpriz yapmasın  :k06: Benim teyzemin kızına 9 ay boyunca erkek olucak demişler doğumda kız çıkmıştı. Senin ki de tam tersi olurmuş  :k06: