29 Nisan , 2024, 02:12:20

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - RuHGuZeLi

31
Şafak 56...

Allahım daha dün gibi babamızın askere gittiği gün ve biz bekleme kararı almıştık. Teyzoşunun düğününde gelmiş benim minik kuzum... Babamız izine gelmişti.

Ah ah nasıl geçiyor günler...Acaba diyecek miyiz ki karnımdaki günlerini özledim diye...
32
Tşkler teyzeleri oğluşum adına güzel sözleriniz için  :opucuk: :opucuk:

Zaten babamızı bekliyeceğiz canım 42 günü var babamızında 38. haftamızda gelicek şayet doktorumuz izin verirse sivasta yani evimde doğum yapacağım için 39. haftayı bulur diye düşünüyorum. O zamana kadar da dönmezse artık döferim ben bu çocuğu  :toothy10: :toothy10: :toothy10: Şaka bir yana o zaman düşünürüm sezeryanı...
33
Mrblar şafak 57  :hello2: :hello2: Az bişi kaldı kavuşmamıza güzel oğluşum...
34
Mrblar güzel hamişler bugün kontrolümüz vardı.
doktor ablamız oğluşumuzun çok sağlıklı olduğunu 1800 gr olduğunu boyunu sormayı unuttuk. Her şeyin yolunda gittiğini söyledi. Tek bir kötü taraf var hala dönmemiş tosunum. Hala makat gelişli bağdaş kurmuş oturuyor bıcırığım  :k06: :k06: 4 haftamızın olduğunu o zamana kadar dönebileceğini söyledi. Biz de biraz olsun rahatladık çok şükür....

Oğluşum kıpır kıpırdın maşşallah... Gözlerimi senden alamadım anneciğim...

Sabah saçlarıma fön çekeyim dedim seni korkuttum sanırım annem nasıl sıçradın öyle  :y25: :y25: Sonra sana korkma fön makinesini açıyorum diyince sakinleştin minik adamım... Seni çok seviyorum aşk kuşum benim... :love9: :love7: :love9:
35
Alıntı yapılan: ยรlคภ๓คz göภlüm - 31 Aralık , 2013, 10:08:50
Alıntı yapılan: RuHGuZeLi - 29 Aralık , 2013, 12:55:48
Şafak 61 ve hala dönmedi kuzucum... Hala bekliyoruz....

oğlum da hala dönmedi o yüzden  ayakları hareket ettiği zaman canımı acıtıyor kerata  :D :D


Hiç sorma ayakları bir de durmuyor hep bir atraksiyon içinde oğlum sürekli bir hareketler.... Bu arada 59 günümüz kaldı  :hello2: :hello2:
36
2014 hepimize sağlık huzur mutluluk ve bana göre en önemlisi Şans getirsin inş.

Allah 2014 ün ilk çeyreğinde sağ salim ve zamanında bebişlerimizi kucağımıza almak nasip etsin.

Bebiş istiyenlere de tez zamanda göbüşlerini doldurur inş.
37
Şafak 61 ve hala dönmedi kuzucum... Hala bekliyoruz....
38
31 hafta yaşındayım; akciğerlerim olgunlaşıyormuş, anneciğim elini üzerimde gezdirip ona verdiğim bütün acılara rağmen beni çok sevdiğini söyledi. O bu günlerde tuhaf rüyalar görüyor, ama kalkınca gördüklerini hatırlayamıyor, şimdi baş ucunda bir not defteri varmış, kalkınca rüyalarını yazabilmek için. 1650 gr. olmuşum artık eskisi kadar hızlı büyümüyorum, beyin dokum gelişimini hala sürdürüyor.

Oğluşum verdiğin acılara ve bana yaşattığın o kabus dolu gecelere rağmen her ne yaparsan yap seni ömrümün sonuna kadar sevecem minik adamım  :love7: :love9:
39
Tşkler canım... Allah hepimize sağ salim bebişlerimizi vaktinde kucağımıza almayı nasip etsin. Canları hiç acımasın inş. Küvez de kalmasını hiç istemiyorum kuzucuğumun... O yüzden çok korkuyorum.
40
Allah kimsenin başına öyle korku vermesin dün bende o korkuyu tattım ki benim bebiş daha küçük öldüm öldüm dirildim. Sen tehlikeli zamanı geçmişsin çok şükür. 35i biz de atlatabilseydik.
41
Evet canım çok fazla salgın var . Babam da 1 gün öncesi aynı durumdaydı. Kustu rahatladı. Bende hastanede bütün işlemler bittikten sonra kustum ve rahatladım çok şükür.
42
Şafak 63  :hello2: :hello2:

Ayşecim hakikaten azıcık kalmış var mı kasılmalar filan 38-40 hafta arası deniliyor ya hep o yüzden sordum
43
Kızlar çok kötüyüz dün gece acile gittik... Allahım kabus gibi bir geceydi. Karnımda kramp kasılma tarzı bir şey hissettim bekledim 3 saat geçmedi aynı dakika da gene giriyordu. Çok korktum oğlum anasına dayanamadı erken geliyor diye. Hastane ye gittik kan filan verdik ki gitmeden önce de ishal olduğumu anladım. Afedersiniz ama iç çamaşırımı batırdım tam çıkacakken daha beter korktum. Neyse kadın doğum bölümüne aldılar bizi ordaki hemşireler allah razı olsun çok sakinleştirdi korkma ishal sancısı olabilir bunlar diye... Nitekim öyleymiş nstye girince anladım... Yatttım bağladılar ntsyi benim canavar ntsden kurtulmaya çalışıyor öyle bir vuruyor ki ntsnin metaline kulağım patlıyor sesten  :k06:  Sonra doktorcum geldi sancı yok korkma dedi . Biraz daha rahatladım. Ultrasyonla baktı bebeğimin keyfi yerinde bağdaş kurmuş makat gelişli oturuyor içimde  :k06: Eşi ve beslenmesi de gayet iyi korkma dedi. Bir de alttan bakalım dedi ben orda koptum. İlk bebeğim ilk kez alttan muayene olucam nasıl ter bastı beni anlatamam. Anlamadığım nokta makat gelişli bebeğe neden alttan muayene ederler ???

Neyse muayene oldum nefes ala vere, Hiç bu kadar rahatsız olduğum bir zamanı hatırlamıyorum ağrım sızım yok ama rahatsız oldum çok fazla hemnde...

Açıklık da yok dedi doktor. İshal karnımda kramp tarzı sancılar yapıyormuş onun ağrılarıymış serumumuzu yedik kendimize geldik çok şükür ama öldüm öldüm dirildim bebeğim gelcek erken diye... Bir şey olucak ona diye....
44
şafak 64  :hello2: :hello2:
45
Evet 70 Karamandayız oğluşum... Az kaldı annenin memleketine gelince kavuşacağız kuzum...