Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - yıldızz

1
selam
ben 41.haftadayım 40 haftadan sonra 3 günde bir doktora gidiyorum herşey normal çıkıyor.
çok korkuyorum kızlar normal doğum istediğim için bekliyoruz ama çok endişeliyim pazar gününe kadar doğurmazsam suni sancı vericekler ondan da korkuyorum
Allah yardımcımız olsun..
2
kızlar herkese selam, ben 21 haftalık gebeyim. 2 gündür boğaz ağrısından duramıyorum dr.a gittim bakteri ürememiş ama yinede antibiyotik yazıcam dedi. yutarken okadar ağrıyoki boğazım anlatamam. augmentin diye bir antibiyotik yazdı.
daha önce gebeliğinde antibiyotik kullanan varmı? bebeğime bi zarar gelir diye çok korkuyorum. ateşlenirsen içersin dedi dr. ama ben henüz içmedim, ateşimde olmadı ama bademciklerimin ağrısından hiçbişey yutamıyorum ölüyorum sanki...
3
Anne Olmak İstiyorum / hala adet olmadım...
28 Şubat , 2012, 21:07:03
kızlar ben 17 ocakta kürtaj oldum. bugün 43.gün hala adet olmadım. 1 kere korunmasız bi ilişkim oldu. ondan tam 14 gün sonra idrar testi yaptım tek çizgi çıktı. 1 kere şiddetli adet sancısı çektim 1 gün boyunca tamam kesin oldum dedim ama 1 hafta oldu ne gelen var ne giden.. ağrı da az. başka da belirti yok. göğüslerim falan acımıyor. siz ce neden olabilir? korkuyorum..
4
kızlar ben 1 dış gebelik 10 ay sonra da 1 düşük yaşadım kürtaj oldum 14 gün önce..
siz düşüklerinizin sebebini araştırmaya gittiğinizde adetliyken falanmı gittiniz? ben ilk adetten sonra gitmeyi düşünüyorum ama bilemedim nasıl oluyor? umarım kötü bişey çıkmaz..
5
Arkadaşlar başkent hastanesinde prof.dr hulusi bülent zeyneloğlu'na giden varmı içinizde. ben tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum. başarılı bir yermi? umarım bilen birileri vardır...
6
Anne Olmak İstiyorum / kürtaj oldum..
19 Ocak , 2012, 12:54:41
slm arkadaşlar,

salı günü kürtaj oldum, kanamam 1 gün sürdü şimdi 1 ay mı bekliycem yeni adet dönemim için? ne kadar süre sonra tekrar gebe kalabilirim acaba genelde kürtajdan sonra hemen olur diyolar ama benim gibi olan arkadaşlarım ne kadar sürede gebe kaldınız?
7
Anne Olmak İstiyorum / gebelik belirtisi..
22 Ekim , 2011, 09:27:34
slm kızlar
ben 27 eylülde regl oldum. şimdi kasıklarımda biraz ağrı var. bi kaç gün önce aynı regl ağrısı gibiydi sonra kasıklarıma kramp girme gibi oldu, göğüslerim fazla şişmedi ama acıyolar hafiften. sizce test yapsam çok mu erken olur 25.günümdeyim :dontknow: bi de bazen çok uykum geliyo, midem bulantımın olmaması da bazen beni umutsuzluğa düşürüyor. Allahım yardımcımız olsun :amin: :amin: :amin: :amin:
8
kızlar benim bugün regl olmam gerekiyordu olmadım ama yaklaşık 3 gündür falan belim ağrıyo karnım kasıklarım adet olcakmışım gibi ağrıyo, belim de aynı şekilde. adet de olmadım gebelik öncesi böyle belirtiler yaşayan oldumu acaba merak etmekteyim? acaba yarın sabah test yapsam çıkarmı bu arada 27. gün yani 2 gün önce yaptım çıkmadı..
9
Anne Olmak İstiyorum / erken gebelik testi...
04 Mayıs , 2011, 20:31:11
kızlar merhaba, benim adetime 7 gün var acaba erken gebelik testini ne zaman yapmalıyım gebeliği öğrenebilmek için. erken öğrenmek istememmin sebebi ikinde dış gebelik oldu tüpümün birini kaybettim bunda da aynı şeyi yaşamak istemiyorum. ya da kanda ne zaman baktırmalıyım?
10
arkadaşlar ben 1 yılı aşkındır korunmuyorum tam 1 yılda gebe kaldım ama dış gebelik oldu ameliyat oldum bir tüpüm alındı. şimdi şansım azaldı. Sorum şu...? ben 29-30 günde bir adet oluyorum adetim 6-7 gün sürüyo. internetten hesaplama yaptığımda bana tahmini 5 şanslı gün söylüyor. şimdi ben o 5 şanslı günde mi birlikte olcam. yumurtlama günü dediği gün yumurta çatlıyormu? çatladıktan sonra yani yumurtlama gününden sonra kaç gün daha birlikte olmam gerekiyor. bide hergün yapsam şansımı olumlu yönde etkilermi? Ne çok soru sordum dimi kızlar  :laughing7: :laughing7:  bilen varsa yardımcı olabilirmisiniz.. Allah kimseyi bişeyin yokluğuyla sınamasın :amin: :amin: :amin: :amin: beklemek zor gerçekten..
11
slm kızlar, adetim 1 gün geçti ama ağrılarım hafif te olsa var. yalnız adet ağrısı dışında bir belirti yok. biraz önce baktım hafif pembe bi akıntı gelmiş. ağrım devam ediyo acaba devamı gelirmi ki?
12
herkese selam, ocak ayında dış gebelik geçirdim ve sağ tüpüm alındı. şimdi tek tüpüm var, ilk adetimi henüz olmadım bugün 31 gün oldu. acaba nekadar korunmam gerekir, tek tüpüm var diye korkuyorum tekrar hamile kalamazsam diye kızlar yardım edin lütfen..
13
Kızlar Ankarada bildiğiniz konusunda uzman bi jinekolog arıyorum. DR. Süleyman Eserdağ ve DR.Oktay Kaymak ZEKAİ TAHİR BURAK Hastanesinin doktorları. ikisine de özelde muayene oldum memnundum ama sizin de işinin tam ehli diyebileceğiniz bi doktor varmı? :dontknow:
14
slm kızlar, yumurta takibi yaptırıpta hemen hamile kalan varmı merak ettim? varsa paylaşırmısınız? bi de yumurtladığımız gün hemen mi çatlıyo yumurta hiç bilmiyorum ona göre çalışma yapıcam  :k06: :k06: :k06:
15
KIZLAR BEN DR.HAKAN YARALIYA MUAYENE OLMAK İSTİYORUM, ANATOLIA TÜPBEBEK MERKEZİNİN KURUCUSU MUAYENEHANESİ DE ORDA. ACABA BANA YUMURTA TAKİBİ YAPARMI YA DA TÜP BEBEKMİ DER. EŞİMDE Bİ SORUN YOK BENDE DIŞ GEBELİK OLUŞTU SAĞ TÜPÜM ALINDI. BİLMEM YUMURT TAKİBİ YAPARMI? ALLAHIM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN.. :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin:
16
Kızlar bilen varmı biz bir ay sağ yumurtalıktan bir ay sol yumurtalıktanmı yumurtluyoruz? ya da 2 ay üstüste aynı yumurtalıktan mı yumurtluyoruz?  bilen varsa yardım edin benim tek tüpüm var dolayısıyla doğal yoldan hamile kalma şansım biraz daha düştü. zaten normal bi kadında %20 galiba 1 ayda gebe kalma oranı... :sunny:
17
tek tüpü olupta tekrar hamile kalan varmı? kendimi çokkötü hissediyorum kızlar.. Alllah bu dış gebeliği düşmanıma vermesin :amin: :amin: :amin:
18
HERKESE MERHABA,

1 YILDIR GEBELİK DÜŞÜNEN BİR ÇİFT OLARAK ÇOK ÜZGÜN OLDUĞUMU BELİRTMEK İSTİYORUM. ARKADAŞLAR 1 HAFTA ÖNCE DIŞ GEBELİK TEŞHİSİYLE ACİL AMELİYATA ALINDIM VE SAĞ TÜPÜMÜ KAYBETTİM. TÜM BELİRTİLERİM ADET OLUCAM GİBİYDİ, AMA GECİKİNCE TEST YAPTIRDIM POZİTİF ÇIKTI. DOKTORUM KESEYİ GÖREMEDİ AMA GEÇ YUMURTLAMIŞSINDIR DEDİ. KANAMAYLA 2 GÜN SONRA TEKRAR DOKTORA GİTTİMKİ DIŞ GEBELİK. 1 SAAT DAHA GİTMESEM ÖLÜYOMUŞUM.
BENİM GİBİ DIŞ GEBELİK YAŞAYANINIZ VAR MI? UMARIM KALAN TÜPÜMLE TEKRAR GEBE KALABİLİRİM... :crybaby2: :crybaby2:
19
HERKESE MERHABA,

1 YILDIR GEBELİK DÜŞÜNEN BİR ÇİFT OLARAK ÇOK ÜZGÜN OLDUĞUMU BELİRTMEK İSTİYORUM. ARKADAŞLAR 1 HAFTA ÖNCE DIŞ GEBELİK TEŞHİSİYLE ACİL AMELİYATA ALINDIM VE SAĞ TÜPÜMÜ KAYBETTİM. TÜM BELİRTİLERİM ADET OLUCAM GİBİYDİ, AMA GECİKİNCE TEST YAPTIRDIM POZİTİF ÇIKTI. DOKTORUM KESEYİ GÖREMEDİ AMA GEÇ YUMURTLAMIŞSINDIR DEDİ. KANAMAYLA 2 GÜN SONRA TEKRAR DOKTORA GİTTİMKİ DIŞ GEBELİK. 1 SAAT DAHA GİTMESEM ÖLÜYOMUŞUM.
BENİM GİBİ DIŞ GEBELİK YAŞAYANINIZ VAR MI? UMARIM KALAN TÜPÜMLE TEKRAR GEBE KALABİLİRİM...
20
merhaba kızlar. ben iki yılı geçkindir evliyim, 4 aydır bebek istiyoruz ama daha bi sonuç alamadık her ay bekliyorum hüsran.. Allahım isteyen herkese çocuk versin.