Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - rastlantisal

1
Merhabalar.
Bu konu hakkında bilgisi malumatı olan var mı acaba?
Türkiye'deki evlat edinme yasaları mı geçerli?
2
Bilgisayar ve Çevre Birimleri / Yardım hakkında
11 Temmuz , 2013, 11:29:57
Merhaba değerli arkadaşlar.
Ekmeğimi teknolojiden kazanıyorum. Bu başlık altında bilgisayar, telefon, tablet vs gibi her türlü teknolojik alet ile ilgili sorunlarınıza yardımcı olmaya çalışacağım.
Saygılarımla.
3
Merhaba değerli arkadaşlar,
Eşimde çalışmak zorunda olduğu ve tosunuma kimsenin bakamayacağı için onu kreşe vermeyi planlıyoruz. Eğer verirsek 2 yaşında olmuş olacak.
Bu yaş kreş için uygun mudur?
Saygılarımla.
4
Merhabalar.
Oğlum Mehmet Emin artık 15. ayına ulaştı.
13. Aydan itibaren yürümeye başladı. Yürümesi yavaş yavaş değil birden kalktı ve yürüdü. Bilhassa yaşına girdikten sonra ki zeka gelişimi beni hayretler içinde bırakıyor. Gün be gün geliştiğini görmek insanı şaşırtıyor.
Artık küsmeye, alınmaya, kızmaya vb gibi tepkilere başladı. Merak ve inceleme dürtüsü hat safhada.
Televizyona ve çekmecelere ulaşamasın diye önüne sehpa koyduk. Televizyona ulaşmak için sehpaya tırmanmaya başladı. Geçen gün beni hayrete düşüren ise çekmecelere ulaşmak için sehpayı itiyor olması idi. Sehpa bir noktada halıya denk geldiğinden daha fazla gitmedi. Geri çekilip durumu gözlemledi. Sonra halıya denk gelen ucunu kaldırıp zemine koyarak itmeye devam etti. Bir süre sonra yandaki bilgisayar masasına denk geldiğinden daha fazla itemedi. Yine durup gözlemledi ve daha fazla gitmeyeceğine kanaat getirip sehpayı yana devirdi.
Bu tarz şeyler 15 aylık çocuk için normal mi?
Aynı şekilde bir nesnenin yerini öğrendiğinde bir daha asla unutmuyor. O nesneyi eline geçirene kadarda pes etmeksizin uğraşıp duruyor.
5
Tanışma Bölümü / Merhabalar.
13 Ağustos , 2012, 15:48:23
Merhabalar.
Adım Ümit.
32 yaşında ve aslen Trabzonluyum. 21.09.2011 doğumlu (1,5 ay erken doğduk) bir oğlum var. Oğlumun adı Mehmet Emin. Anlayacağınız üzere onun sayesinde sizlerle tanışma / paylaşımda bulunma imkanım oldu. Burada olmak çok güzel.
Ayrıca bilgisayarcıyım. Hali hazırda limango'da sistem destek uzmanı olarak çalışıyorum. Bilgisayarla ilgili teknik konularda seve seve yardımcı olurum.
İyi forumlar.
6
Merhabalar.
Az önce oğlumun altını değiştirirken cinsel organının uç kısmında deride iltehap fark ettim. Yarın doktora götüreceğim ama bu neden olur? Daha önce hiç başına gelmiş olan var mı?
Oğlum 11 aylık.
Saygılarımla.
7
Merhabalar.
Aranıza bugün katıldım. Oğlum Mehmet Emin 11 aylık. 1,5 ayda erken doğdu.
Geçen ay ilk dişini alttan çıkardı. Ancak sadece 1 diş çıktı. Bu durum normal midir?
Saygılarımla.