Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - sukeyna

736
Kızlar yumurtlama testi alacaktım ama hangi marka alacağımı bilemedim, laboquick diye bir marka vardı güvenip alamadım, kullanan arkadaşlar ne dersiniz, hangi marka almalıyım?
737
Evet, klomen bitince 2 günde bir geleceksin demişti doktor iğneyle çatlatcaz yumurtayı demişti, ama çok mu erken diye düşünüp kullanmadım, biraz daha bekleyelim bakalım :tongue3:
Ghost sen hamile misn
738
Canım sen de bebiş bekleyenlerden misin, yoksa hamile olanlardan mı? eğer hamileysen de tüyo bekliyorum:)

Başka bir doktor meselesi içinde biraz daha beklemek istiyorum canım, gittiğim her doktor en az 1-2 yıl beklemen gerekiyor diyo :icon_scratch:
739
Teşekkür ederim canım, öğle yemeğine çıkınca bi sorayım bakayım eczaneye:)
740
Hoşbuldum arkadaşlar, sağolun..Şenaycım doktora gitmez miyim, bakırköyded özel bi muaynaneye gittim yumurtalarında tembellik var dedi klomen verdi, güvenemedim bu doktora açıkçası ticari düşünüyo gibi geldi, bunun üzerine devlet hastanesine gittim,orada ki doktor sakın kullanma o hapları herşey gayet normal aceleye gerek yok dedi :honk:
Bende kullanmadım tabi ki klomen falan, kist yapıyormuş zaten onuda söyledi doktor.
741
Yumurtlama konusunda yazdıklarınızı okuyunca ne kadar cahil olduğumu anladım, yumurtlama gününü gösteren bir alet varmış sizden öğrendiğime göre:) nasıl temin edeceğim bunu nasıl kullanacağım, eczaneden aldığımız gebelik testi gibi birşey mi ve tek kullanımlık mı? bu konuda yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar..
742
Kızlar ben aranıza daha yeni katıldım, 6 aylık evliyim ve hiç korunmadık, her ay hamile miyim diye beklemekten yoruldum :( ne yapmak gerekiyor , millet evlendiği ilk ay hamile kalabiliyor hiç anlamıyorum