27 Nisan , 2024, 15:10:47

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - sema_aksu

1
Arkadaşlar ben bu sayfayı kapatacağım galiba. Barış'ın ve benim bloglarımı idare etmeye çalışıyorum, öyle her yerde dağınık olmasın. Daha önce mail adresimi eklemiştim yeniden yazayım, dileyenlerle mailleşiriz. [email protected]
Ayrıca Barış'ı görmek ve yaptıklarından haberdar olmak isterseniz www.barisligunler.blogspot.com buraya uğrayıp hatta yorum kısmına yazabilirsiniz de. Çok memnun olurum.
Gitmeden size son birkaç fotoğraf ekleyeyim, geçen haftasonu Amasra-Safranbolu gezisine gitmiştik.
Başka sayfalarda görüşmek üzere...
(Burcu'cuğum bana mailini atar mısın? Seni kaybetmeyeyim. ;))

[eklenti yönetici tarafından silindi]
2
Adalet'çiğim, ben de iyiyim, teşekkür ederim. Bayramda genel ziyaretler falan yaptık, işte bildiğin şeyler. Kuzu bir eliyle anesini, bir eliyle babasını tutup bol bol yürüdü.  ;D Sayfayı ihmal ediyorum, haklısın ama başka yerlere dağılınca hepsini aynı oranda götürmek zor oluyor. Canım ben msn'imi yazmıştım, sen ekle beni bari oradan görüşür hal hatır sorarız. Mesela Remziyeyle ancak öyle denk gelebildik.  ;) Senin kuzular da büyümüştür. Öptüm ikisini de...

Ayça, az önce evden arayan sen miydin? Sanki telefon numaranı hatırlar gibi oldum ama araya birşeyler girdi kalkıp numarana bakamadım. Elvis de kimmiş, halt etmiş rahmetli, benim oğlumun yanında.  :tongue3: Şaka bir yana saçlar so birkaç günde bile feci uzadı. Hatta son 8-10 gündür herşeyiyle inanılmaz büyüdü. Tam çocuk oldu artık!  :k06:

Zuhal teşekkür ederiz, zaten bence her çocuğa kırmızı çok yakışıyor. Zaten ben bir türlü şu pembeyi sevemedim. Kızım olsa nasıl gidirirdim bilemiyorum. Ama o zaman da en çok o rengi severdim kesin.  ;)
3
 :nazar:

[eklenti yönetici tarafından silindi]
4
 :nazar: :nazar:

[eklenti yönetici tarafından silindi]
5
TABİİ Kİ BEN YİNE BAYRAM TEBRİKLERİ İÇİN GECİKMİŞ DURUMDAYIM. HATTA NEREDEYSE ÖBÜR BAYRAM GELECEK.  :-[ :k06:

AMAAA BENİM ASIL BAYRAMIM BUGÜN KIZLAR, ÇÜNKÜ BARIŞ EN NİHAYET YÜRÜMEYE BAŞLADIIII!  :hieyt: :occasion14: :occasion5: :hello2: :aferin: :nazar: OYYY OY, DAHA UYGUN İKON BULSAM ONLARI DA SIRALARDIM VALLA. ACAYİP MUTLUYUM. ÇOK HEYECANLANDIM GÖRÜNCE. NASIL CIRILDADIM ANLATAMAM SİZE.  :k06:

BUGÜN ANNEANNESİ GELDİ OĞLUMUN, TESADÜF KIRMIZI BİR KAZAK ÖRMÜŞ ONU GETİRDİ. TAM DA YÜRÜME HEDİYESİ GİBİ OLDU. BEN DE PASTA ALDIM  ;D KIRMIZI O KADAR YAKIŞTI Kİ HEMEN BİR SÜRÜ FOTOĞRAFINI ÇEKTİM.

KUSURA BAKMAZSANIZ  :nazar: EKLEYEREK GÖSTERECEĞİM.

:nazar: :nazar: :nazar:



[eklenti yönetici tarafından silindi]
6
Ben de gecikmiş de olsam hepinizin kandilini kutlarım.

Tabii ki kızlar, ne demek, blog olayları güzelmiş. Keşfettikten sonra sarıyor insanı, hele bir görüşelim, kesin anlatırım.  ;) Şimdi bir de müzik ekledim. Keşke bu forumdaki sayfalarımıza da müzik ekleme şansımız olsa. Ay ne çok şey bekliyorum.  :k06:

Güldüğüme bakmayın çok duygusalım bu gece. Hep yazasım ve ılık ılık müzikler dinleyesim, arada da oğlumu gidip uyandırmadan öpesim geliyor.
Birşeyler oldu bana. Hayatın çaresizliğine takılı kaldım. Büyük büyük laflar etmeye kalmayacağım merak etmeyin, ama ne bileyim sanki bu hayatın hızına erişemeyeceğini fark etmiş bir dinginlikle, şöyle köşeye kurulup, hayatı izlemek istiyorum. Kabul ettim artık, hayat istediği gibi gidiyor, bize hiç kulak verdiği yok. Bazen boşa umutlar beslediğimizi falan düşünüp, savaşı kaybetmişim gibi bir hüzünle bırakıyorum ipin ucunu. Zaten ben çok uzunca bir zamandır oğlumun avucunun içinde, minik ağzının kıyısında köşesinde falan yaşamak istiyorum. Yani sadece onunla olayım, ona doyayım, her yer o koksun bana, tek dokunduğum onun yumuşaklığı olsun ve etrafımızda kocaman bir zırh olsun, ne kimse girsin ne biz çıkalım... İstiyorum... Tıpkı avatarımda yazdığı gibi; küçücük bir dünyaya gönüllü hapsoldum ben. Af maf çıkmasın lütfen, hep burada kalayım...

Hepinize sevgiler, daha yazarsam sel olup akacağım...

7
Ay yine çok gecikmişim, toplantılar falan yapılmış, hal hatır sorulmuş, azarlar işitilmiş.  :k06:
Valla Burcu haklı, beni burada bulamazsanız Barış'ın bloğuna da beklerim.
Bir sürü şey yazacaktım, aklımdan uçtu gitti. Ben en iyisi sayfa ziyaretleri yapayım bari, Barış şööle rahat durursa tabii  ;)
Hadi öpüldünüz.  :-*
Bu arada benim msn'im virüsten kurtulup hayata döndü. İsteyenler beni eklesin(ama lütfen kim olduğunuz anlaşılır olsun, sonra alakasız kişileri eklemiş oluyorum virüs bulaştırıyorlar) en azından orada birbirimizi yakalarız. Benimki gnel olarak bütün gün açıktır, her zaman başında olamasam da arada bakıp cevap yazarım.
[email protected]
Öpüldünüz...
(Bu mesajı yazmaya 40 dakika önce falan başlamıştım. Barış efendiden fırsat bulup ancak tamamlayabildim.  :sad1:)
8
Geldim kızlar!  :D Ama hemen gideceğim çünkü Bıçak Sırtı başlayacak.  ;D
Aslında fırsat buldukça bilgisayarın başına geçiyorum ama şu çocuk kitapları meseleleriyle ilgilenirken, birden kendimi web sayfası tasarımları yapmaya çalışan biri olarak buldum. Şu web dünyası engin bir deniz vallahi. Bazen oradan oraya atlarken ilk aradığım şeyi unutuyorum.  :laughing7:

Barış'ın uykusuzluğu son diş meselelerinde zirve yaptı. Gecede defalarca ağlayarak uyanıyor, o da eğer uyursa. Hatta bir gece saati 3 yaptık, sonunda pes etti.  :icon_pale: :sad1: Zaten ben de hem uyanacağını bildiğim için hem de şu bilgisayar illeti yüzünden gece 3 olmadan yatmıyorum her gün. Uzun zamandır bu böyle, sabahın köründe de dikiliyoruz ayağa. Öğlen o uyuduğunda (ki zaten yarım saati veya 1 saati asla geçtiği olmamıştır) kendime, 'Yat sen de dinlen be kızım!' diyorum ama bir bakmışım bilgisayarın başındayım.

Her neyse, beni merak etmiş olmanız ne güzel!  :D Bu gün Burcu'nun sesini duymak da ayrı bir iyi geldi bana. Uzuuuun uzuuun sohbet ettik.  :laughing7: Ay gülüyorum çünkü kızcağız kucağında Emir Tosunpaşa'sını taşırken ne yorulmuştur kim bilir.  ;) Bayramdan sonra bir buluşma ayarlarsanız haber salın bana dört bucaktan. Göreciiim hepinizi ve tatlı bebeciklerinizi. Öpüldünüz efendim.  :opucuk:
9
Ben de tam yatacaktım, kızlara da iyi geceler diyeyim dedim, baktım ki zaten kızlar tavukmuş bu gece.  :k06:
Hadi tatlı rüyalar. Forumda neler oluyor pek bakamadım ama inşallah yarın fırsat bulurum.
Hepinizin kuzularının gıdıcıkları muccuk yapıldı.  :opucuk:
10
YERİM BEN O BARIŞ ABİSİNİ ÖPEN KUZUYU.  :opucuk: :love3:

ANOOOM, SEN EMİNE DEYİNCE AKLIMA GELDİ, ONA BİR ŞEY GÖNDERECEKTİM UNUTTUM. HEMEN GÖNDEREYİM BARİ.  :icon_pale:
11
Kızlar son 1,5 sayfayı okudum, gülmekten koptum. Espri kalitenizi tebrik ediyorum.  :toothy10: Burcu'cuğum ne sapıklar var değil mi? :ehi: Sevim gelmiş hoş gelmiş, şimdi geri sayfalara bakıp şu bahsettiğiniz fotoğraflara falan bakacağım. Ama bunları unutmadan yazayım dedim.
Aaa az kalsın unutuyordum Ceren'in yeni yaşını kutlarım Aslı'cığım. Umarım ömrü hep güzelliklerle geçer.
Döneceğim okuyup.(Tabii şu ayaklarıma dolanan tombik bıdık müsade ederse.  ;))
12
Evet Remziye uysal gerçekten ama yarın öbür gün değişir, o da vurmaya falan başlar herhalde.

Biz dün babasıyla oğlumuz hakkında yeni bir şey keşfettik. Barış cama dönüp sürekli 'kav kav, vak, bak, bak,' diye bağırıp eliyle bir şeyler yapıyordu. Sonra baktım ki kedileri çağırıyormuş. Ama niye böyle çağırıyor biliyor musunuz? Kitabından hayvanları çalıştırıyorum ve hayvanlar şöyle sıralanıyor; tavuk(gad gad gad gıdaaak!), ördek(vak vak vak), kaz(baaaak, baaak!), kurbağa(vraak! vraak!) ... E ben kediyi öğretirken de niyeyse hiç miyav diye öğretmemişim, hep 'bak oğlum kedi. Kediii gel kedi! Pisi pisi kedi,' deyip duruyordum. E oğlum da kedinin diğer hayvanlar gibi vak vak, bak bak, gad gad gibi ses çıkardığını sanarak onları öyle çağırıyormuş meğerse.  :ehi: :k06: Artık kediye 'miyaaavvvv!' demeye başladım.  ;)
13
Valla ne kadar büyüdü değil mi Adalet, sen onun öncesini de biliyorsun. Aklım almıyor bu zamanın hızına. Geçen gün eski bir fotoğrafı geçti elime, ne keltoşmuş benim kuzum. Aaa size eski fotoğraflarını ekleyeyim bir ara, neredeeeen nereye!

Yaa öbür velet acayip haytaydı. Aslında Barış'ı seviyor burada.  :k06:
14
ısır, ısır. Al sana bir bebiş daha göstereyim onunkini de ısır. E o oğlumun kafasına yapışırken iyi, biz de popişini ısıralım bari.  :k06:

[eklenti yönetici tarafından silindi]
15
1- Bilin bakalım bu popiş kimin?
2- İşte bu bıdığıııın!  :k06:

[eklenti yönetici tarafından silindi]