Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - mavinur

1
4 aylıkken bnde elma suyu ve yoğurda başlamıştım. Gaz problemimiz arttı. doktorumuz hemen kesti. sadece anne sütü ver dedi. sütün yetmiyorsa aptamilin comformil anne sütü değerindeki mamasını vermemizi söyledi. bu yüzden 6 aya kadar bekleyeceğim artık.
2
bende öyle ağladığında oda o da, balkondan diğer balkona geziyorum. tüm mahalleyi ayağa kaldırıyor. oturmak yok bana o anda ağlıyor.
3
bebeğin çok ağladığında küçük parmağınla bebeğin damağını kaşı. buda çok rahatlatıyor.
4
pisicik bnm bebeğimde çok gazlı şu anda omzumda ağlıyor ben " sab simpleks" kullanıyorum. faydasını gördüm
5
Alıntı yapılan: •❤•pisicikk•❤• - 16 Mayıs , 2011, 15:45:35
ayyy kızlar ben çok kötüyüm sol göğsümn altı fecii batıyooo dayanamıyorumm çıkıp yatıp masaj falan yapayım öptm szi...

üşütmüş olmayasın canım. hava güzel diye camları balkonları açıyorum bende. sonra farkında olmadan cereyanda kalıyoruz. dikkat et. dinlen biraz sonra görüşürüz.
6
Pisicim sancıların başladığında hemen doğuma almıyorlar. çatı muayenesi yapıp normal yada sezeryana karar verip ona göre hazırlıklarını yapıyorlarmış. güneşcim  maşallah prensese kilosu çok iyi. bu hızla giderse tombiş doğacak bebişimiz. Sağlıklı doğumlar olsunda sezeryanmış normalmiş artık takmıyorum. Ben önceden ısrarla normal doğum diyordum. şimdi doktorum sezeryana ikna etti beni. Kucağımıza alalım. o mis kokularını içimize çekelim yeter diyorum artık.
7
Benim iki kaybım oldu yaşımda 35 birde sulandırıcı iğne vuruluyorum her gün. Doktorum bu  kıymetli bebek son günlere kadar bekleyip riske atamayız senide bebeği de dedi. gelişimi tamamlandığında ki herşey normal gidiyor. en son perşembe kontrolümde 47 cm. boy 2860gr ağırlığımız vardı. bebek büyüdükçe oluşan baskı kanama riski oluştururmuş.
8
Alıntı yapılan: ♥♥ lavii ♥♥ - 16 Mayıs , 2011, 15:07:02
amiiiin eylül amiiiin.... valla ben hamileliğim süresince bütün hamilelik belirtilerini yaşadım. ilk 3 ay fena mide bulantıları. sonraki aylarda mide yanmaları,kabızlıklar,kanamalar vs.... her şeyi yaşadım. şimdi bu gün de ayaklarım şişti. pufffffffffff. yeter gari yaaa...  :tongue3:

bende öyle tüm gebelik şikayetlerini yaşadım. şu anda da sırt ve bel ağrıları var. ayağa kalktığım anda tuvalet ihtiyacı hissediyorum. tuvalete gittiğimde o kadar az yapıyorum ki. sanki idrar kesem dalga geçiyor benimle. çatı muayenesi bnm doktorum yapmayacağını söyledi. sancılar başladığında yapmanın daha doğru sonuç vereceğini söylemişti
9
pisicik arkadaşım sende bayağı ilerlemişsin. İletileri biraz okudumda uzun boylu güzel bir kızın olacakmış. çok sevindim. İnşallah normal doğum olur. benim normal olamayacak. 2 haziranda bebeği sezeryanla alırız dedi doktorum. Lavii seninle başa baş gidiyoruz ne güzel. bebişlerimizi beraber büyütürüz artık
10
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım. Çok sevindim
11
Merhaba arkadaşlar. Çok uzun zaman oldu girmeyeli. Bu link ne güzel şenlenmiş. Dün gece şöyle bir sitede gezindim. Sadece nickiyle tanıdığım pek çok arkadaş anne adayı olmuş  çok sevindim. Bende 36+ yım doğum yaklaştıkça heyecan artıyor tabii. Herkes gibi bebeğimi kucağıma almak için bende sabırsızlanıyorum.
12
Hayır olur mu tabiki yanlış anlamadım. Sadece kişiden kişiye değişebileceğini ifade etmeye çalıştım. Beraber aynı okulda çalıştığım arkadaşlardan biri 60 kiloyla hamile kalmış ve 112 kiloyla sonuçlanmış gebelik öncesi resimlerini gördüm bide şimdiki halini. yani hayatım diyeceğim o ki gebelikte kilo alımı değişkenlik gösterebiliyor
13
Alıntı yapılan: çağınım - 28 Mart , 2011, 18:41:51
Alıntı yapılan: ßăʟßöƈεğἶ - 28 Mart , 2011, 18:10:35
Ben cok kortum 100'leri gorecem diye  :ehi:

selcan seninki normal bacim ikizler cunku  :)

eltimin gelini hamile 1 aylik sanirim tam 100 kilo diyorumki senin gelinini 9 aylik dusunemiyorum

diyorum catliyor vallah  :toothy10:


:ehi: :ehi:

allah yardımcısı olsun şimdiden 100 kilo 9 aylıkkken 150 olur heralde  :honk:

Öyle olmuyor çağınım. Kilon çok olunca daha dikkatli oluyorsun. ben 106 kiloyla hamile kaldım şu an 30. haftamdayım ve 110 kiloyum. sadece 4 kilo aldım. vede söylemesem hala bnim hamile olduğumu tahmim edemiyorlar kilo saklıyor dolayısıyla.
14
Bu slaytın ne derece gerçekçi olduğunu annelerimize sormak lazım. bende henüz anne adayı olarak tüm bunları göğüslemeye hazırım. sonunda ne diyor. Vazgeçerseniz bir gülümsemenin sizi ne kadar mutlu edebileceğini öğrenemeyeceksiniz.
15
Anne Olmak İstiyorum / Çocuk provaları
20 Mart , 2011, 23:17:41
Benim çok hoşuma gitti. Anne olmadan önce iyice düşünün :)) inşallah ekleyebilmişimdir

http://www.facebook.com/video/video.php?