28 Mart , 2024, 19:00:04

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - nagihan

1
Almak İsteyenler / body korse kullanan varmı?
30 Kasım , 2007, 18:58:06
arkadaşlar aranızda body korse kullanan varmı?

http://www.ten.com.tr/shop/detay.asp?m=1&k=Korse&k2=&u=112048

bu ürünü çok beyendim. fiyatı bana fazla geldi. alma konusunda kararda veremiyorum.en azından kullanan varsa aranızda tavsiye edermisiniz? yada uygun bir yerde bululrsanız beni haberdar edermisiniz?
2
EVET BİZİDE 6. AYIMIZIN BİTMESİNE ŞUNUN ŞURASINDA PARMAKLA SAYILACAK KADAR AZ GÜNLER KALMIŞKEN KAHVALTIYADA BAŞLAYACAĞIZ 6. AY BİTİMİMİZDE.
ARKİDAŞLAR BEBİŞLERİMİZİN KAHVALTILARINDA NELER YAPIYORSUNUZ? BİLDİKLERİNİZİ VE YAPTIKLARINIZI PAYLAŞINKİ BENİM KAFAMDAKİ ŞU KARIŞIK DÜŞÜNCELER TOZ BULUT OLSUN  :k06:
SİZDEN YARDIM BEKLİYORUM
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
3
pazar günü çok önemli misafirlerim var uzak mesafeden gelecekleri için yemek yapmayı planlıyorum tabi çayın yanınada bişiler yapıcam. ne tavsiye edersiniz?
belki merak edersiniz. acaba kim geliyor. hemen söyleyeyim.
remziye ve almira
burcu ve emir
sibel ve gökhan.  :hello2: :muzz: :occasion5: :occasion14: :hungry:
4
Türkiyenin en çok satan ane-baba dergisi Bebeğim ve Biz, sosyal sorumluluk projesi kapsamında, anne adayları ve yeni annelere,En sağlıklı besin ANNE SÜTÜ başlığıaltında 2 gün sürecek olan panel dizisi düzenliyor. ekim ayının ilk haftasının heryıl dünyada emzirme haftası olarak kutlanmasından yola çıkılarak düzenlenecek panellerde, türkiyenin en iyi uzmanları anne sütünün yararlarını anlatacaklarve emzirme hakkında herkesi bilgilendirecekler.
1-3 ekim olmak üzere toplam 2 gün sürecek olan paneller,saat 14.30-16.30 arasında istanbul kadıköydeki tepe nautilus alışveriş merkezinde gerçekleşecek.
panele katılacak konuşmacı-uzmanlar tarih ve isim olarak aşağıda yer alıyor.
1 ekim pazartesi
çocuk sağ. ve hast.uzmanı prof dr. lebriz yüksel soycan
ebru şallı tan
beslenme ve diyet uzmanı nil şahin gürhan

3 ekim çarşamba
çocuk sağ. ve hast.uzmanı prof dr. lebriz yüksel soycan
kadın sağ. ve hast. uzmanı op. dr. kağan kocatepe
beslenme ve diyet uzmanı nil şahin gürhan


ARKADAŞLAR BEBEĞİM VE BİZ DERGİSİNE ABONEYİM. EKİM AYI DERGİSİNDE BU HABER VARDI. SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM. BENCE BU FIRSAT KAÇMAZ.
5
bebeklerimize günlük yoğurt yani taze yoğurt yapıp yediriyoruz yada yediricez. peki yoğurdu devam mamaları(sütü)mı yoksa pasterize sütlemi yapıyorsunuz? yada başka bir malzemeden.
ben dün ilk defa pasterüze sütten yaptığım yoğurdu yedirdim. annelerimizde süt ile yapıp yedirmişler bize ve büyütmüşler.
siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? ikilem içerinde kaldım.  :hıhı:
6
doğum sonrasında ilk regl'i ne zaman yaşadınız? ve çok kanamanız oldumu? ben üç gün önce regl oldum ve üç gündürde şiddetli kanama geçiriyorum.  :y25:
7
ARKADAŞLAR DOĞUM SONRASI FAZLA KİLOLARINIZDAN NASIL KURTULDUNUZ?
DOĞUM YAPALI 22 GÜN OLDU. VE AYNAYA BAKTIKÇA KENDİMİ BİR FİL GİBİ HİSSEDİYORUM. SANIRIM BU KİLOLAR BENDE SAPLANTI HALİNE GELDİ. ZAYIFLAMAM LAZIM.
SİZLER BU KONUDA NELER YAPTINIZ? SİZİN TAVSİYELERİNİZE İTİYACIM VAR  :icon_scratch:
8
minikim, nazlı kuzum NAZ  kızım
senin aşkımıza ortak olduğunu 22.08.2006 tarihinde öğrendik.
baban ve ben SENİ ÇOK SEVİYORUZ. sen bizim herşeyimizsin.  :icon_flower:
aramıza katılacağın günü iple çekiyoruz.  :nazar: :nazar: :nazar:
9
Hobilerimiz / Dikiş-Nakış
28 Şubat , 2007, 13:24:30
Dikişe meraklı arkadaşlar sizlerle burada buluşmaya ne dersiniz. Ben bu konuda çok meraklıyım birşeyler öğrenmek istiyorum. Hadi bilgilerimizi paylaşalım.
Şimdiden herkese teşekkürler  :-[
10
arkadaşlar bebek odası için perde almak istiyorum. bebek odası resimlerinde görmüştüm. aranızda alanınız varmı? bu konu hakkında sizlerden yardım bekliyorum. nerede  bulabilirim?