Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - CAN TANEM

121
Alıntı yapılan: ยรlคภ๓คz göภlüm - 24 Eylül , 2013, 15:38:19
benim de oluyor ama  sertleşme olduktan hemen sonra bebek hareket etmeye başlıyor...   doktor  4 aylıkken  de oluyordu  rahim kasılması, bebek hareketi de olabilir demişti.


Ya canım bende esasında bebek harekiti diye düsünüyordum yada bebek kasılıyor çünkü hep ayaklarının olduğu yönde oluyor bu sertlesme dediğin gibi arkasınada bebek hareket etmeye baslıyor benim 2. doktorda aynı senin dediğin gibi bebekte olubilir rahim kasılmasıda dedi bana dediği günde 2 kez vajinal olarak progestanı kullanmam ama asıl doktorum gerek yok dedi diye kullanmadım ben en iyisi progestana baslasam iyi olacak cünkü zararı yok rahmi sürekli yumusak tutup erken doğum riskini azaltıyormus :sad1:
122
Tertip nerdesin sendede oluyormu böyle sertleşmeler korkmaya başladım yaaa :sad1:
123
Alıntı yapılan: iklima - 24 Eylül , 2013, 14:25:51
Alıntı yapılan: CAN TANEM - 23 Eylül , 2013, 13:59:22
Ayşecim bacağıda dahil hatta doktora özellikle sordum 16. haftaya kadar bas popo ölçülür o zaman popo daha önde olduğu için dedi ama ondan sonra bacaklar daha uzar o yüzden bas ayak ölçülür dedi...
Benim asıl doktorum prof ya canım benim ona her gitmem detaylı ultrason oluyor en son gittiğimdede bütün herseyi iyi dedi 3.lü 4.lü teste gerek görmüyorum dedi sükürler olsun  :amin: :nazar:

İklimacım sertlesme derken karındaki sertlesmedenmi bahsediyorsun... bunun için ne ilacı kullanıyorsun canım  :opucuk:

progestan vermişti hatta diğer dr bir de fitil yaz dedi ama benim dr um gerek göremedi heralde yazmadi
ama ara ara oluyor hala karnimin bi tarafinda taşlasiyor.uzun sürerse gel demişti ama uzun sürmüyor


canım karnının bi tarafında sertleşme ara ara bende de oluyor ama ben onu bebek toplandığı için sanıyordum arkadasta öyle söylemisti sanki  :dontknow:
124
Gözün aydın olsun gülüm Sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü olsun insallah yavruların :nazar: :amin:
125
Anne Olmak İstiyorum / Ynt: çok önemli
23 Eylül , 2013, 23:37:27
canım önemli bişey olmamasına sevindim Rabbim yavrularımızı korusun  :amin: :amin: :opucuk:
126
Ayşecim bacağıda dahil hatta doktora özellikle sordum 16. haftaya kadar bas popo ölçülür o zaman popo daha önde olduğu için dedi ama ondan sonra bacaklar daha uzar o yüzden bas ayak ölçülür dedi...
Benim asıl doktorum prof ya canım benim ona her gitmem detaylı ultrason oluyor en son gittiğimdede bütün herseyi iyi dedi 3.lü 4.lü teste gerek görmüyorum dedi sükürler olsun  :amin: :nazar:

İklimacım sertlesme derken karındaki sertlesmedenmi bahsediyorsun... bunun için ne ilacı kullanıyorsun canım  :opucuk:

127
Slm kızlar nasılsınız  :opucuk: Hafta sonu kontrolümüz vardı meleğim 451 gr 25 cm olmuş sağlığı gayet iyi dedi doktorumuz şükürler olsun  :nazar: :amin:
128
Gözün aydın canım nasıl sevindim inan :nazar: :love9:

Rabbim çok büyük yaşadığın en büyük sıkıntı bu olur sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın insallah canım  :nazar: :amin:
129
Allah nasip ederse Azra olsun istiyorum ben. Hem kuranı kerimde geçiyor hemde anlamı güzel.

Namuslu iffetli tertemiz kadın anlamındaymış... :love9:
130
Bende iyiyim sükürler olsun canım 21 haftamız bitiyor bugün insallah bu sıralar yeni yeni hissediyorum bebeği o yüzden tamamen ona odaklıyım suan harekit ettimi ediyormu edecekmiyle geçiyor zamanım iyice net hissedersem daha iyi olacak insallah...

şüküler olsun bulantı konusunda rahat bi gebelik geçirdim ama bende iğne vuruluyorum pıhtılasma için biraz o beni zorluyor onun haricindede bi sıkıntımız yok çok sükür :nazar: :amin:
131
İklima Allah yardımcın olsun canım gerçekter zor bi gebelik geçiriyorsun ama sükürler olsun ki bebeğin sağlıklı insallah su son dönemlerinde rahata erersin canım  :opucuk: :amin:
132
Yaşasın Hamileyim :) / Ynt: Oğluşum Geliyor
18 Eylül , 2013, 10:48:46
En son gittiğimde hersey normaldi canım yaa insallah bi sorun yoktur bu hafta sonu kontrole gideceğim yine :amin:
133
Yaşasın Hamileyim :) / Ynt: Oğluşum Geliyor
18 Eylül , 2013, 09:59:22
Günaydın arkadaslar nasılsınız  :opucuk:

Ayşecim bisey sorayım sana yaklasık 2-3 gündür bebeğin harekitlerini asağı vajinaya doğru hissediyorum sanki bu normalmi önceden göbeğimin altında oluyordu sanki bu aralarda pek net hissedemiyorum neden acaba? :dontknow:
134
Bugün itibariyle 22. haftamıza girdik 4-4,5 civarında kilo aldım umarım gereksiz kilo almadan bebeğimi kucağıma alırım :amin: :amin:
135
Alıntı yapılan: ยรlคภ๓คz göภlüm - 16 Eylül , 2013, 15:42:41
Alıntı yapılan: CAN TANEM - 16 Eylül , 2013, 09:36:47
Alıntı yapılan: ยรlคภ๓คz göภlüm - 16 Eylül , 2013, 08:49:26
kış anneleri merhaba, nasılsınız

Merhaba canım ben iyiyim çok sükür sen nasılsın  :opucuk:

Dün eşimi uyandırırken yatağa uzandım farkında olmadan karnımın üstüne baskı uyguladım biraz ağrıdı karnım aksama kadar bebeğin harekitini bekledim ufak ufak biseyler oldu ama bi önceki güne göre azdı canım sıkkın insallah iyidir bebeğim bugünde henüz hissedemedim  :y25:

canım ondan birşey olmaz, rahat ol... hareketi her zaman hissedemezsin zaten. ben oğlumu kucağıma alıyorum, ev işlerini de yapıyorum. süpürge yapıyorum...
ben artık hareketleri çok rahat hissediyorum,  bazen  çok sert hareket ediyor. Kayra'nın hareketini de  ben pek hissetmiyorum bunda ise çok erken ve sık hissediyorum. doktor  çok hareketli bir bebek dedi.

Canım bende hissetmeye basladım ama suan çok az ve hafif hissediyorum sannırım ilk ve biraz göbekli olusumdan kaynaklı nettende baktım bir iki hafta sonra daha net hissedildiği yazıyor.. Ve dediğin gibi bazen çok hissederken bazen hiç hissedemiyorum bu hagtalarda bebek hareketleri tutarsız oluyormus sükür bugün de hissettim biraz biraz :amin: :nazar: