28 Nisan , 2024, 15:34:53

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - RuHGuZeLi

136
Mrblar hanımlar nasılsınz? Bende bugün bir enerji patlaması var anlamadım nedendir  :hieyt: :hieyt: Dans etmek geliyor içmde  :hieyt: :hieyt: :hieyt:
137
22 hafta  yaşındayım ; Ben bir muz kadarmışım, muz denen şey mide yakar mı annemin midesi yanıyormuş, bir de diş etleri şişiyormuş, babam "bu kadınlar hep böyle, her şeyden şikayet ederler" diyor. Kendi kendine de "sabırlı ol, hepsi geçecek" diye tekrarlıyor sürekli, o böyle kendi kendine konuşunca çok komik oluyor. Ben yaklaşık 500 gr. olmuşum, anneciğim uzun süre ayakta duramıyor, ve yürümeye gittiğimizde o alçak topuklu ayakkabı giyiyor. Çünkü beli ağrıyor, hamileyken vücudunun ağırlık merkezi sürekli değişirmiş, biraz oturuyoruz sonra ayağa kalkıyoruz, biraz ayakta duruyoruz sonra tekrar oturuyoruz, ben daha çok yoruluyorum. Omurgalarım ağrıyor. İyi ki otururken dizlerini kalçasından yukarıda tutuyor, böylece ağrılarım geçiyor.

Allahım sen onu koru  :amin:
138
Hadi bakalım hayırlı doğumların olsun tatlım :amin: :amin:... yarın mı giriyorsun doğuma
139
Ben çok kilo alanlardan olucam sanırım... hamile kalmadan önce de kilolu biri olduğum için... 79 kiloyla başladık... Şuanda 22 haftalık hamişim ve 84 kiloyum...  :y25: :y25: :y25:
140
Yaşasın Hamileyim :) / Ynt: gebelik testim
29 Ekim , 2013, 09:51:42
İnşallah hayırlı haberler verirsin canım benim...
141
Korkma canım 12. haftandan sonra söyle derim... Ben de bir düşük yaşadım 11.haftamda ve bu bana ders oldu... Kimseye söylemedim 12. haftama kadar... Yattım dinlendim kimseyi takmadım kafama... Allaha şükürler olsun ki bebeğim beni bırakmadı inşallah senin bebeğinde seni bırakmaz... Umutlu ol ama umudunu dışarı yansıtma... İçinden hep pozitif düşün... Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş. :nazar: :amin:
142
Tam da korkma değerin gayet iyi diyecekken kesen görünmüş...Yakında kalp atışını da duyarsın canım benim...Allah sağlıkla kucğına almayı nasip etsin... :nazar: :amin:
143
Merhaba oğluşum ;
Dün yazıcaktım ama unuttum sanırım  :suclu:
Dün doktorumuza gittik .Doktorumuz gayet iyi olduğunu söyledi. Başka bir hastaneye ayrıntılı usg için gönderdi. Ordaki adamın gözleri sanırım bozuktu  :k06: :k06: Sana kız dedi anneciğim sonra seni döndürerek bi daha baktı aaa bu erkekmiş dedi  :ehi: :ehi: SonrA tuttu suyun az çok su içmen gerek dedi bende nasıl olur ben günde 2 litre su tüketen su canavarıyım dedim sesini çıkarmadı raporu aldığım gibi kendi dokturumuzza gittik...Rapora göre çok iyi hiç bir sıkıntısı yok organlarıda gelişmiş iyi dedi doktorumuz...
Ama anneciğim bu devlet hastaneleri çok kötü göstermediler seni bana kuzucuğum...Oysa seni ne kadar çok özlemiştim. :y25: Neyse sağlıklı ol da önemli olan o... Pazartesi teyzen seni ilk kez görücek başka bir hastaneye gidicez bakalım belki bende görürüm... :love9: :nazar:
144
Geçmiş olsun canım... Biraz temkinli davranmakta fayda var... Bol bol dinlen bence...
145
21+5 haftalığız kilomuz 350 gr boyumuzu söylemedi malesef  :hello2: :hello2:
146
Alıntı yapılan: nelss - 25 Ekim , 2013, 10:03:49
:-ooo 5 günümüz kaldı   :hieyt:   :icon_pale:
Darısı bizlerin başına inşallahhhhh... Haftaya kuzucun kucağında ohh mislerrr gibi kokusunu içine çekiceksin... :nazar:
147
teşekkür ederim canım biraz agresif atlattım ama atlattık çok şükür  :k06:
148
ben numune hastanesine gidiyorum normalde orda ayrıntılı ultrasyona bakmıyorlarmış sevkettiler özel hastaneye adam resmen bunamış .Yoksa hayatta gitmezdim.Neyse ki oğlum sağlıklıda gerisi mühim değil...

Senin de gözün aydın canım oğlun sağlıklıymış.  :nazar:
149
mrblar biz geldik... Ayrıntılı usg mize girdik ama hiç memnun kalmadık  :'( Sanki ultrasyona bakan doktorun gözleri kördü kız dedi oğluşuma en sonunda aaaa bu erkekmiş dedi gülim mi ağlıyım mi karar veremedim  :caca: Suyun az dedi bir de imkanı yok dedim günde 2 litre su tüketen biriyim ben dedim nasıl olur dedim. Aldım raporu alime doğru kendi doktoruma suyun az diyor dedim doktora yok dedi suyun haftana göre normal sen takma onları kafana dedi oğlun gayet iyi her şeyi normal dedi de içimi rahatlattı.
150
beni de listeye alır mısınız ? Şafak 129 cinsiyetimiz erkek ismi henüz belli değil ama şimdilik çağan diyoruz  :k06: