Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - RuHGuZeLi

121

Buda benimkisi çok kilo aldım da azıcık  :k06:
122
gonca hani görmeseniz cinsiyetini erkek göbeği derim canım ya... Bu ne böyle sipsivri  :k06: Benim ki o kadar sivri değil  :k06: Maşallah Allah nazarlardan korusun  :nazar:
123
begum0101...................................115 (Erkek)Çağan 
Ah Ah ne günler geçirdim sonunda kuzucum sana kavuştum... Zamanlarda çabuk geçmeye başladı... Kışı tek bu yüzden seviyorum gündüzleri kısa olduğundan zaman çabuk geçiyor...
124
Mrblar kızlar... Devlette benim bildiğim 1 hafta öncesinden randevu almak gerekiyor ayrıntılı için...
125
Benim oğluşumun adı da tabi doğurana kadar değişmezse Çağan olucak  :love9: :love9: :love9:
126
23 hafta yaşındayım kocaman oldum ama annem hala şikayet ediyor ne zaman büyüyecekmişim, bacakları şişiyormuş şimdi de , o da yatıyor, benim için daha iyi oluyor yine müzik dinliyoruz hatta kitap bile okuyoruz, anneciğim anne karnında çocuğun eğitilebileceğine inandığından sürekli okuyorbir çok şey öğrendim. Bazen müzik onu çok etkiliyor ve ağlıyor, ben de kızıyorum ters dönüyorum, doktor da hemen ona bunu söylüyor, çok üzüldüğünü görünce yine dönüyorum, neden üzülüyor ki, hep aynı şekilde duramam tabi ki canım sıkılıyor. Doktor ona benimle konuşmasını onu duyabilmem için orta kulağımın gelişimini tamamlamaya başladığını söyledi, ben bunu zaten biliyordum, o kadar çok gürültü var ki burada kendimi bile duyamıyorum, bağırdım ama beni hiç dinlemiyor, sonra neden tekmeliyormuşum. Tekmelerim işte....


Tekmele yavrum tekmele annen o tekmeleri bile seviyor.Senin sağlıklı olduğunu bilmek güzel...
Allahım sen onu koru...  :amin:
127
118 olmuşuz  :nazar:
128
İyi ki bana geldin kuzum iyi ki anne olmayı tadabileceğim...
129
Hay allah çok güldüm yahu  :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :hieyt: :toothy10: :toothy10: :toothy10:
130
Maşallah valla sana  :nazar: Sanırım bu çalışma fikri hamile olunca daha çok içime dert olmaya başladı... Oğlumun her şeyi tam olsun hiç bir şeyi eksik olmasın istiyor insan... Allaha şükür babasının kazancı iyi de sorun olmaz.Fakat babası olmadığında canı pahalı bir şey istediğinde çıkarıp onu alamamak zor olsa gerek diye düşünüyorum bu aralar...
131
Ay maşallah sana  :nazar: Ben bunların hiçbirini yaşıyamıyorum malum eşim askerde olduğu için çok fazla yürüyüş yapamıyorum gezemiyorum... Aslında istemiyorum eşim yok diye belki bilemiyorum... Annemlerin yanındayım şimdi Allah yukarda çok güzel bakıyorlar bana... Sanki yeniden küçüldüm de onlar benim peşimde koşturuyorlarmış gibi hissediyorum :k06: :k06: Ama keşke çalışsaymışım keşke eşim yanımda olsaymış diyorum bazen... Özel şirketlerde çalıştım ama artık çalışmak istemiyorum kpssye hazırlanip düz memur olarak bir yere atanmak istiyorum onu da beceremiyorum.Sürekli kafamda eşim , bebek... Bir türlü fırsat bulup da ders çalışamıyorum...
132
123 günümüz kalmış Allahım ne çabuk geçiyor zaman...İnşallah son trimester da çabuk geçer de hemencecik alırız kucağımıza  :amin:
133
evet tetenozu unutmuşum dün ebemiz aradıda hatırlattı sağolsun  :k06: Erkencisin kahvaltı için. Tabi çalışan olunca erken kahvaltı ediyorsundur. Zor olmuyor mu  hamişlikle çalışma?
134
Günaydınlar ilkbahar mevsiminin güzel anne adayları  :hello: Nasılsınız bakalım? Biz çok iyiyiz maşallah  :nazar: Aşımızı unutmuşuz dün yeni vurulduk. Biraz kolumuz ağrıyor ama olsun ... Mavili hg canım peş peşe doğurucaz gibi görünüyor  :k06: Biz şimdi kahvaltı etmeye gidiyoruz  :hungry:
135
Evet canımdecavit multivitamin hapıdır çoğu gebe kullanır bunu ya da bir değşik adıyla elevit... Vitamin takviyesi için veriliyor genelde 12. haftadan sonra kullanmaya başlıyorsun.