13 Mayıs , 2024, 01:24:30

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - bir melek diliyorum

1
 Merhaba arkadaslar 11 gunluk kizimin alninda dogum yaptigim gunden itibaren hafif kirmizi bir leke var.agladiginda kaybolur gibi oluyor.Ilk doktor kontrolumuzde doktorumuza sordum dogum lekesi kafana takma kendiliginden gececektir dedi ama kafaya takmamak elde degil.Benim gibi bu sekilde bebeginde dogum lekesi olan arkadaslardan msj bekliyorum.Acaba kendi kendimemi kuruntu yapiyorum.
2
benimde pko vardı.şimdi 4 aylık hamileyim.hamile olduğumu öğrendiğimde ultrasonda kist olduğuda ortaya çıkmıştı.yani kist varken hamile kalmıştım.
3
Allah tüm isteyenlerin gönlüne göre versin canım.Rabbim bebeğini çok bekletmeden sana gönderir inşallah. :love7:
4
Bu arada unuttuğum birşey daha var.Doktorum geç döllenme olduğunu aslında son adet tarihimin 17 ekim olduğunu o nedenle keseyi geç gördüğümüzü söyledi.Benim bu kadar erken idrar testinde öğrenmem nasıl oldu acaba.Ama dediğim gibi 3-4 gün kendimi yedim bitirdim.Şimdiki aklım olsa belki daha geç öğrenirdim ama daha mutlu bir başlangıç yapardım.Valla çenem düştü arkadaşım umarım sıkılmamışsındır. :k06:
5
soruna yanıt olurmu bilmiyorum ama ben hamile olduğumu nasıl öğrendiğimi anlatmak istiyorum.10 ekim son adet tarihimdi.11 kasımda eczanede satılan 2,5tllik testlerden test uyguladım ve test silik pozitif çıktı.Ertesi gün doktora gittim.Ben kan testi ister sanıyordum ama bana eğer o teste silikte olsa pozitif sonucu gördüysen hamilesindir kan testi yapmamıza gerek yok dedi.Ben salı günü gitmiştim doktora cuma günü gel ultrasonla keseyi görmemiz gerekli dedi.Ben doktordan baya soru işaretleriyle ayrıldım.Çünkü 10 gün geçmesi gerektiğini biliyordum ama bende normal süren adetime göre 1 gün bile geçmemişti idrar testinde öğrenmiştim.Doktordan çıkınca 1 test daha aldım oda silik pozitif ben herkese müjdeli haberi verdim.Uzattım biliyorum arkadaşım ama bundan sonrası biraz garip.Cuma doktora gittiğimde keseyi göremedik.Kan testi istedi teste çok düşük değerdeydi.Doktorum o zaman biraz telaşa verdi beni düşük olabilir , dış gebelik olabilir diye 3 gün ard arda kan testleri verdim.Bhcg yükseliyomu düşüyomu diye.Düşünebiliyormusun halimi 4 gün havalarda gezdim hamileyim diye 4 gün sonra acabalarla karşılaıyorsun.Benim için çok zor günlerdi.Ama korkulan olmadı.Allaha şükür 4.aya girdik artık.Ben şunu belirtmek istiyorum  bu 1 haftalık süreçten sonra kendi kendime hep şöyle dedim ben testi çok erken yaptım tamam bir şekilde doğru sonuç verdi ama o geçirdiğim 3 gün yine erken dönem olduğu için yaşandı.yani ben testi normal olduğu gibi 10 gün sonra yapsaydım bu sıkıntıları çekmeyecektim.Gerçekten hamile olmadığını öğrenmekten daha kötü bir durum.o nedenle bana sorarsan 10 gün olmasada 1 hafta bekle test için.Zaten hamileysen ki inşallah öyledir,hamilelğinin o ilk anlarını doya doya yaşarsın.Çünkü ben tebrik telefonlarında bile ağlamıştım o dönemlerde.Arkadaşlar herkeste farklı farklı oluyor bu işler.Allahın takdiri ilahisi.Allah tüm isteyenlerin gönlüne göre versin.
6
BEN GELDİM 2009 TEMMUZDA ANNE OLMAYA
7
tüline katılıyorum iyi düşün iyi olsun canım.bebek geldiği zaman yaşayacağın o güzel duyguyu düşün.kaç aydır bekliyorsunuz canım
8
tüline katılıyorum iyi düşün iyi olsun canım.bebek geldiği zaman yaşayacağın o güzel duyguyu düşün.kaç aydır bekliyorsunuz canım.
9
5 haftalık teyzeleri.aslında 4 aydır uğraşılarımız ama her hamileyim dediğimde kistle karşı karşıya kalıyorduk.korkmaya başlamıştım artık ama allaha şükür.darısı tüm isteyenlere.rabbim sağlıklı ,ahlaklı, dinine ,vatanına, ailesine bağlı evlatlar nasip etsin.
10
amin arkadaşlar allah tüm melekleri korusun :amin: :amin: :amin:
11
Yaşasın Hamileyim :) / MELEĞİM GELDİ.........
21 Kasım , 2008, 11:45:15
çok mutluyum.çok heycanlıyım arkadaşlar.meleğim benimle artık beni hiç bırakmaz inşallah.allah tüm isteyenlere bu duyguyu en yakın zamanda yaşatsın.şükürler olsun.
12
canım birşey sormak istiyorum.evde yaptığında ikinci çizgi netmiydi yoksa silikmiydi.
13
Nazcım  ilk önce seni tebrik ederim allah kucağına almayı nasip etsin analı babalı büyütsün inşallah.Tülincim allah dualarını kabul eder inşallah.Allah tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin sana ve tüm isteyenlere.
14
okuyunca çok sevindim neslihan.inşallah rahat ve sorunsuz bir hamilelik geçirirsin.allah senin dualarını kabul etti darısı tüm isteyenlere inşallah.
15
Anne Olmak İstiyorum / Ynt: KASIK AĞRILARI
24 Eylül , 2008, 10:44:08
haklısın aysel.sabırsız olmak çok kötü.şimdi testlerin  içine düşeceğimize 10 gün sonra net sonucu alabiliriz.hep bahane üretiyorum kendimce eğer varsa bileyim ona göre davranırım.yoksada daha fazla umutlanmam diye ama her testin sonunda negatif çıkınca daha erken en az 10 geçmeli diyor doktorlar diyorum. aslında kendimi kandırıyorum.zaten hamileysek şu ilk günlerde bile yaşadığımız stres hamileliğimizi olumsuz etkiliyebilir.kendimizi boşu boşuna strese sokmaya gerek yok. :BangHead: