Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - beynâ

196
hayır,hayallerimin ötesindeki adamla evliyim..yani "mutlaka olsun" dediğim özellikler dışında,"olmasa da olur" dediğim şeyler bile mevcut onda :love9:

"Allahım ben senin için kendimi haramdan sakınıyorum,bana benim bile dualarımın yetmediği,eksik kaldığı,içimden geçen anlık gizli düşüncelerin bile mevcut olduğu bir eş nasip et..zira ben ne istediğimi bile bilemeyecek kadar acizim senin lütufların yanında,sense benim isteklerimi bile benden iyi biliyorsun,ona göre birini nasip et.."

diye dua etmemin senesinde tanıştım eşimle.. :love9: :love9:

ki 3 sene boyunca en yakın arkadaşlarıma bile şakasını bile ettirmedim "asla olmaz,istemem,herkes olur o olmaz" diyordum.. :ehi: :ehi: çünkü acayip yanlış tanımıştım..o yanlış tanımış halimle 1 gecede "evet" diyiverip sabahına "naptım ben  yaaa..nasıl evlencem ben onla  :-\ :-\ :violent1:" desem de zaman bana o duamın kabul olduğunu gösterdi..çook şükür :amin: :amin: :love9:
197
Bilmece / Bulmaca / Ynt: Şuan Evde Kim Var :)
01 Kasım , 2012, 19:03:01
ben de yalnızım eşimin işi uzadı,1 saat sonra gelcek inş..
198
Muhabbet Odası / Ynt: muhabbet kralı :)
31 Ekim , 2012, 01:58:10
yahu ben iyice tavuk oldum saat 22.30 olmadan patt.. :sleepy1:

bugün erken yattım yemekten hemen sonra,kalktım midem bulanıyor uykum da yok,siz de yoksunuz reva mı ama bu :caca: :caca: :y25: :y25:

bu da can,buna da yazık ama :y25: :y25: ::) ::) ::)
199
 :igrenc: :igrenc: :igrenc: :igrenc: :igrenc: :igrenc:

anlatabildim mi :sad1: :sad1: :sad1:
200
kız eda :laughing7: :laughing7: :laughing7:

bakak görek 7 hafta sonra inş..bir an önce öğreneyim de kızımm,oğlumm diye sevebileyim.. :amin: :amin: :binkybaby:

duygucum senin de haberini bugün yarın alırız herhal :amin: :amin:

nükhetim çok şükür bence sorunsuz gidiyor umarım yine güzel haberlerle ayrılırız doktordan..kan tahlilleri vereceğiz bu hafta..

duanızda eksik etmeyin,Allah razı olsun şimdiden.. :opucuk:
201
cananımm gözün aydın,inş eve gelmeleriyle mutluluğun kat kat katlanacak..sen ne aşamalardan geçtin az daha sabır kuzum..canlarının iyiliği için iyi bak kendi canına.. 
202
Allah yolunuzu açık etsin canm,özellikle bebişininkini.. :amin: :amin: :amin:
203
dün kendi doktoruma gittim çok şükür herşey yolunda kızlar.. :amin: bulantım var 3 gündür.. bi de kursa başladım haftaiçim doldu,akşam da eşim olunca onlar ilgileniyorum..(yalan olmasın daha çok o benle,bulantılar dolayısıyla ::))

giremeyince o yüzden aklınıza kötü birşey gelmesin inş iyiyz biz kuzumla :binkybaby: :binkybaby: :love9:

fırsat buldukça giriyorum zaten merakta bırakır mıyım sizi,bütün gelişmelerden haberdar olacaksınız inşallah :amin: :amin:

geçen sene benle birlikte üzülenleri, sevincimde öksüz bırakır mıyım hiçç :caca: ;D ;D :opucuk:
204
ah nükhetimm,edacım valla haklısınız..memlekete gittiydim ama geçerli sebebim var  ::) orda da net olmayınca kaldım kabak gibi  :-[

bu akşam geldim,evimi çokk kocamı daha çok özledim valla bu kez..12 gün geçmek bilmedi sonlara doğru.. daha uzunn süre yok nasılsa ayrılık diyerekten :laughing7:

biz açılışı yaptık ama hafif bir kanama oldu,hemen gittik doktora,benmki yoktu başka doktor baktı,7+3 göründük bu kez,kalp atışlarını gördüm,duydum kuzumun ama alttan tabi..doktor üstten baktı imkanı yok duyamam burdan dedi,mide bulanınca aç gittim mesanede gram yok ondan tabi.. içerde bi kanama görünmüyor normal ama yine de ben bi ilaç yazayım deyip progestan verdi,tabi ben kendi doktoruma danışmadan kararsız kaldım almadım yarınaydı randevum zaten,bişecik olmaz inş dua edin olur mu??şimdi bişeyler yemem lazım Allaha emanet canlarım.. :opucuk: :love9:
205
Alıntı yapılan: --€lif-- - 08 Ekim , 2012, 21:44:21
sana güvenmiyorum,güvenemiyorum,güvenmicem  :y25:  :y25:  :y25:  :y25:  :y25:
içim içimi yiyor,kalbim acıyor gelipte bi açıklama yapmıyorsun beni rahatlatmıyorsun  :violent1:  :violent1:
RABBİM sorsun hesabını bana doğruları göstersin  :amin:  :amin:


elifcim hayırdır inşallah :-\ :-\ :-\ :-[
206
annemm iyisindir inşallah...herşey normal seyrinde ilerliyordur umarım..yarın kontrolümüz var,karından ultrasonla bakılacak...mutluluğumuza mutluluk kat bebeğim,üzme bizi inş.. :amin: :amin: :amin: :binkybaby: :binkybaby:
207
sıra sendeymiş demek ;) Allah hayırlı etsin arkadaşım, sağlıklı bir gebelik nasip etsin inş..
208
Allah razı ola hanımlar.. :opucuk: :opucuk: :opucuk:

Rabbim dileyen herkese versin inşallah en hayırlısından en tez vakitte.. :amin: :amin: :amin:
209
suzanım,aynura yazdım az önce de..o kadar üzgünüm ki..ama ne desem boş.. sabır kardeş,sabır inş..kabullenmek çok zor inan çok iyi tahmin edebiliyorum ama tek kurtuluş yolu "vardır bunda da bir hayır" demek... sonu gelmez diğer soruların inan..Allah imtihanını kolaylaştırsın inş canm.. :amin: :amin:
210
aynurum.. :-[ ne desem boş biliyorum.. korkusu bile yetiyorken.. ama tek bir doğru var,"görelim Mevlam neyler,neylerse güzel eyler" Allah bundaki hayrı bir an önce göstersin sana inş da içini rahatlatsın,belki de vakitte bir sıkıntı olacaktı..bak ben şimdi çok şükür tam vaktiymiş diyorum hesaplamalar yapınca..Rabbimin bundan vardır muhakkak bir muradı..sabır ihsan eylesin sana ve kolaylaştırsın bu imtihanı inş canmm :amin: :amin: :amin: