27 Nisan , 2024, 17:43:12

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - beynâ

121
Anne Olmak İstiyorum / Ynt: İlginç birşeyy
14 Aralık , 2012, 11:59:42
canım inş hamilesindir ama hemen çok ümitlenme olur mu, ola ki test yanlıştır,daha çok üzülürsün,ikinci çizgi bana bi garip geldi çünkü, çizgiden çok dağınıklık gibi görünüyor,bir de sanırım ikinci çizginin yeri biraz daha sağ tarafta  :-\ :-\ birbirine o kadar yakın değil yani,bir test daha yap istersen..
122
annneeemmm,güzel,tatlı,balll yavrum benimm.. bugün yine doğurdum seni rüyamda.. :k06: tam tetematıyla hem de :) anneannenler gelmiş memleketten,babannenler filan hastanedeyiz.. ultrason gibi birşeyle bakıyor doktor, doğum başlamış diyor.. normal doğum yapıyorum dua ede ede.. çook rahat bir doğum oluyor.. Allahım şükürler olsun diyorum.. Allah öylesini yaşatsın cümlemize inşaallah.. :amin: :amin: seni alıyorlar hemşireler, benle olan işlemlerle ilgileniliyor..seni de hazırlıyorlar bizim için..heyecanla bekliyoruz seni, doktor kız diyor :k06: ben alıyorum isminle seviyorum seni gözlerimden yaşlar boşalıyor.. :y25: :y25: şaşkın şaşkın "he ben emzireyim" diyorum :ehi: hiç zorlanmadan emiyorsun, sütüm de geldi çok şükür diyorum ;D ;D ne kadr güzeldin annem yaa,hele o kısık kısık bakışların... :y25: :y25: :love9: zaman akıyor,gün gün yaklaşıyor kavuşmamız anneemm :love9: :love9: :hungry:
123
Alıntı yapılan: fıstık - 13 Aralık , 2012, 16:14:51
Alıntı yapılan: beynâ - 13 Aralık , 2012, 16:05:46
e güzin, yersen o kadar tatlıyı böyle de miden bulanır işte.. sildin süpürdün tamamını.. :violent1: :violent1:

kocacım hep senin yüzünden :caca: :caca: alma bana tatlı noluur  :y25: :y25: dayanamıyorum yiyorum midem de böyle bulanıyor sonra..

benimde midem bulanıyor tatlıdan

acaba seninkide mi kız  :k06: :k06: :k06:

benim içime kız doğuyor,çoğu kişi erkek diyor ama kafamı karıştırıyor.. :icon_scratch: ama elimi koyuyorum karnımın üzerine kızım diye bakınca bi sıcaklık oluyor,oğlum dediğimde bi garip geliyor hakaret ediyormuşum gibi :k06: :k06: hayırlısı olsun inşaallahh :amin: :amin:
124
canım ben hamile kalmadan 2 ay önce tam 17 gün boyunca adet görmüştüm.. :-ooo :-ooo günlük hayatımın bi parçası gibi olmuştu sanki hep öyle yaşıyormuşum gibi.. :ehi: :ehi: diyordum bi sonraki ayla birleştirecek herhalde diye :ehi: :ehi: doktora gitmiştim 10 günü geçtiğinde,birkaç ay önceki kan testi sonuçlarına baktı,ayrıca yine ultrasonla baktı hiçbir sorun yok.. stresten de olur büyük ihtimal öyle dedi,ki öyleymiş gerçekten..iki ay sonra da hamile kalmıştım  :laughing7:

eskiler böyle olunca hamilelik öncesi yeri temizlenmiş derler, nitekim bende öyle de oldu.. aklına kötü birşey getirme hiç bir şey çıkmadıysa stres sebeplidir.. :icon_thumright: :icon_thumright:
125
e güzin, yersen o kadar tatlıyı böyle de miden bulanır işte.. sildin süpürdün tamamını.. :violent1: :violent1:

kocacım hep senin yüzünden :caca: :caca: alma bana tatlı noluur  :y25: :y25: dayanamıyorum yiyorum midem de böyle bulanıyor sonra..
126
ben eşimi görmedim ama eşimi gördükten sonra,aramızda birşeyler olmasının 1 sene filan öncesinde (gerçekten hiiçç niyetim yoktu ve asla olmaz diyordum o zamanlar eşim için,şakasını dahi yapanlara) rüyamda bi erkek bebeğim olmuştu ve aynı eşime benziyordu,rüyada bile "ne alaka benim bebeğim niye ona benziyor" demiştim.. rüyada erkek bebek hayırlı haberdir zaten,ona benzemesi de evleneceğimize işaretmiş :love9:
127
Allah  bir an önce hepinizi bebişlerinizden bahsederken görmeyi nasip etsin inş hayırlaaa  :amin: :amin: :amin:

:opucuk: :opucuk:
128
canımmm,melekimm, ALLAH hayırla hep güzel günler göstersin paşana ve sana..maşaAllah canım arkadaşım.. :opucuk: :opucuk:
129
tebrikler canım,Allah hayırla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.. :amin: :amin: :binkybaby: :binkybaby: güzel şeyler hissediyorum yazmıştın nasıl yaptın testi?
130
tebrikler canım,Allah hayırla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.. :amin: :amin: :binkybaby: :binkybaby:
131
Muhabbet Odası / Ynt: muhabbet kralı :)
10 Aralık , 2012, 17:41:05
muhabbeti attım ortaya o zaman ben bi yemek yapayım siz konuşadurun.. :suclu: :suclu: :ehi:
132
Muhabbet Odası / Ynt: muhabbet kralı :)
10 Aralık , 2012, 17:20:50
tv konusunda kararlıyız valla hele ben çok ketumumdur yok dediysem yok :ehi: :ehi: bebişim de alışacak,tanıyacak annesini..

kitap okuma mevzuu da kuzenimin çocuğu daha yeni doldurdu 3ü -biz düğün alışverişi yaparken kalmıştık onlarda hatırlıyorum- anne baba öğretmen de olunca kitap okuma saati koymuşlar, eline de resimli kumaş kitaplardan vermişler.. zevkle okuyordu kendine göre valla.. :nazar: önemli olan kitap okuyamasam da, ona o alışkanlığı kazandırmak inş..  :amin: :amin: ağlasın elbet susar,sabırla beklerim hiç şüpheniz olmasın ;D ;D

çocuğa öğrettiğimizin etkili olabilmesi için,aylar öncesinden kendimiz hayata geçiriyoruz artık ;D ;D
133
Bilmece / Bulmaca / Ynt: Şuan Evde Kim Var :)
10 Aralık , 2012, 16:57:22
içimdeki can ve ben  :love9:
134
Muhabbet Odası / Ynt: muhabbet kralı :)
10 Aralık , 2012, 16:56:44
hoşbulduk kızlar adım güzin fatmacım :opucuk:

betülcüm biz de 3 sene kadar izlemesini istemiyorz inş, o yüzden şimdiden alışalım dedik..

bebişimiz doğunca tv izlemek yerine oturup kitap okuyan anne-baba görsün :love9: :binkybaby: hafıza,zeka gelişimi açısından da çok önemliymiş ilk 3 yıl.. olacak artıkın yolu yok,bi hürrem var beni zorlayan,onu da netten izleyecz artık.. :suclu: :suclu:
135
Muhabbet Odası / Ynt: muhabbet kralı :)
10 Aralık , 2012, 16:49:38
selamm hatunlar..

ne var ne yok?? biz tv uydusunu kaldırdık dün,kurstan geldim bön bön bakıyorum etrafa.. alışcaz inş tv siz yaşama.. ::) ::)