Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - qwerty

1
Karikatürler / Resimler / AĞVA FOTOGRAFLARI :)
01 Temmuz , 2007, 22:27:50
haftasonu eşimle küçük bir tatil kaçamağı yaptık ağvaya gittik. fırsatınız olursa mutlaka gidin istanbula sadece 100 km uzaklıkta sizin için bir kaç fotograf koyuyorum
2
Sizin Seçtikleriniz / kitap yardımı
06 Mayıs , 2007, 23:13:15
Kendi yavruları hakkında bu kadar duyarlı olan anne ,anne adayları ve mustakbel anneler lütfen kendi yavrularımıza gösterdiğimiz ilginin bir parçasınıda ülkemizin evlatlarına gösterelim ve duyarlı olalım
Kitap yardımı yapılmasını isteyen bir öğretmenimiz değişik mail gruplarda mücadelesini sürdürmekte. Kendi mesajını aşağıda okuyabilirsiniz. Konuyla ilgili bir de güzel tanıtım yapmış, aşağıdaki linkte izleyebilirsiniz.

http://www.youtube. com/watch? v=NLYjRqQ0bXo



Merhaba
              Talep makamında bulunmanın mahçubiyetiyle çalıyorum kapınızı.Eğer yoğun işlerinizin arasında bu mektubu okumaya fırsat bulmuşsanız ne mutlu bana.
              Şu an ülkemin beynine seslendiğimin farkındayım.Size hitap etme gücünü öğrencilerimin kitap ihtiyacından alıyorum.Ülkenizin bir ucundan sesleniyorum size.Van'dan. .Kitapları olmayan bir okuldan...Ve sizden sadece şunu istiyorum:Aşağı daki mesajı okuyun ve bizim için bir dilek tutup gönderin ülkemin her köşesine.İşte o zaman bu kampanya ülke çapında bir kampanya olur ve sadece benim okulumun ihtiyacını gidermiş olmazsınız,tüm Van'ı kitaplarla süslersiniz.Mesajı mı sunuyorum.
Merhaba,
Ben bir bahçivanım.Güllerim var nazlı mı nazlı;sümbüllerim var asil mi asil ve ıssız yerlerde açan zambaklarım.. .
Çorak topraklarda yetiştiriyorum bu çiçekleri,susuz diyarlarda. Ve yardım istiyorum sizlerden.
GELİN ,BERABER YETİŞTİRELİM BU ÇİÇEKLERİ !
                      Ben Van'da varoş diye tabir edilen bir mahallede çamurların yarıla yarıla gidildiği bir okulda Türkçe öğretmeniyim ve okulumuzun kitapları yok denecek kadar az olan kütüphanesinin sorumlusuyum. 3400 öğrenciye 200 kitap ve 3200 umutla hizmet vermeye çalışıyorum.
                      Güvercinlerin kanatlarıyla göndereceğiniz her bir kitap, yavrularıma gidemedikleri diyarlardan masallar okuyacak;göremedikle ri, yaşayamadıkları güzelliklerin resmini çizecek gözbebeklerine. 
             
      HAYDİ , KİTAPLARLA YETİŞEN;PROBLEMLERİ Nİ KALEMLE ,DİYALOGLA ÇÖZEN BİR NESİL ARMAĞAN EDELİM HUZURU HAKEDEN GÜZEL YURDUMA!
İrtibat:Erhan ŞİMŞEK           
Türkçe Öğretmeni
Telefon: 05053980656
e-mail  : erhansimsek_ van@hotmail. com
kargo adresi:Karşıyaka Mahallesi
                     Gaziosman 5. sk.
                     Fevzi Geyik İlköğretim Okulu
Referans:
Fırat ŞAD
Okul Müdürü
Okul tlf:04322166723
Cep tlf:05055802672
3
Hobilerimiz / PHOTOSHOP
23 Mart , 2007, 23:00:00
Kızlar photoshopla ilgili yazdıklarınızı okudum. photoshop konusundaki sorularınızı buraya yazabilirsiniz ben sık sık girip bakarım.gerçekten çok iyi bir program hatta bebeğinizle ilgili web sayfası bile tasarlayabilirsiniz yada slayt gösterisi yani bir çok imkan sunuyor. sayfa tasarımı konusunda harikalar yaratabileceğiniz bir program :occasion14: