19 Nisan , 2024, 06:18:22

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - zeynep0655

16
çok teşekkür ederim hepinize. kontrole gittik değerlerde iyileşme var. tam düzelmedi ama iyiye gidiyor inş. :amin: 1 ay sonra tekrar kontrol.

oğlum aç kaldığı günlerin acısını çıkarıyor şimdi. ne bulsa götürüyo valla :k06: geçen bi arkadaşım doğum yaptı bebeği görünce ne dese iyi ' soğusunda yiyim' :ehi: :ehi: :ehi:
17
Arkadaşım sen kendi duygularını kendin bile anlayamıyorsun bence. kocamı seviyorum diyosun bi başkasından hoşlanıyosun. tamam hoşlanıyosun diyelim onunda arkasında duramıyorsun. yani aslında ortada sevgide yok hoşlantıda...
18
benim oğlumda tam 2 yaşında çok zor bu tuvalet eğitimi hergün yarın başlayayım diyorum hala başlayamadım. ben en iyisi yarın başlayayım :)
19
hayırlı olsun canım :flowers: Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :amin:
20
slm kızlar. oğlum idrar yolu enfeksiyonu oldu. ona bağlı olarak karaciğer ve dalak büyüme yapıyormuş, safra kesesi zarar görüyormuş. 1 hafta boyunca hastanede yattık. çarşamba günü çıkardılar hastaneden. önümüzdeki çarşamba tekrar kontrolü var. inşallah herşey normal çıkar. bize dua edin kızlar.

çok zor geçirdik hastane günlerini oğlum 2 yaşında. yatmak istemiyo gece gündüz 1 elimde serum 1 elimde oğlum dolaşıp durduk. 3 gün aç bıraktılar yavrum yemek diye ağladı o ağladı ben ağladım.  :y25: :y25:

Allahım bütün hastaların yardımcısı olsun :amin:
21
canım geçmiş olsun. sen bir doktora görün bence çünkü çürük dişlerde bebeğe zarar verebiliyor. hamileyken gidebiliyorsun dişçiye son 3 ay da gidemiyorsun sanırım.
22
Yemek Muhabbeti / Ynt: Bugün Ne Pişireceksiniz?
08 Haziran , 2012, 14:31:39
taze fasülye
pilav
cacık
24
3 tane okudum. Allah kabul etsin :amin:
25
tamam canım okudukça yazarım :opucuk:
26
Allah razı olsun hepinizden :opucuk:
27
günah benim günahım, sevap benim sevabım gerisinden sanane be kardeşim. varmı böle sapıkça bi düşünce tecavüze uğrayan kadın neden niçin doğursun. çocuk esirgemedeki çocuklara doğru dürüst bakıyorsunuz gibi birde yenilerimi ekleyeceksiniz.

birde sen kendi memurunun, işçinin çocuğuna bakamıyorsun en başta. çocuk yardımı veriyorsun 30 tl senin bir paket bez fiyatı ne kadar haberin varmı.

sezeryana bende karşıyım ama kendi vücudumda karşıyım. gerisinden banane... kadın sezeryan olmak istemiş oluş sananeeee bananeeee...

28
uctu herifim :ehi: :ehi: :ehi: :ehi:
buna daha çok güldüm :ehi: :ehi: :ehi:
29
geçmiş olsun canım valla dediğin gibi iyki sen oturmuyomuşsun o sandalyede :honk: ama beni affet okurken çok güldüm böle kazalara deli gibi gülerim kendime bile olsa gülmekten kalkamam :ehi: :ehi: :ehi: :ehi:

neyse bacılar ben kaçar  :opucuk: iyi geceler
30
Alıntı yapılan: nazo-58 - 06 Haziran , 2012, 01:11:01
Alıntı yapılan: zeynep0655 - 06 Haziran , 2012, 01:02:04
vayyy kraliçem gelmiş :ehi: :ehi: hamarat yine işini gücünü bitirdin dimi

hoşbuldumm :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: yok bacum ya herifim gazi oldu..bizim ütüler bir hafta felan birikebilir..... :k06: :k06:
hayırdı bacım ne gazisi