27 Nisan , 2024, 12:07:48

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - ..BahaR●●

1
Tanışma Bölümü / heyy ben geldimm
22 Eylül , 2011, 15:00:06
mrb hanımlar uzun zamandır yoktum ve yeniden döndümm beni önceki üyelerden tanırlar kimler varr bakalımm :basardim: yeniler için söyliyimm adımm bahar ikiz bebeklerim var 16 aylık 1 kızım 1 oğlum  :occasion14: :occasion14:
2
arkadaşlar bildiğiniz üzere benim 1kızım 1 oğlum var 2ay 15günlükler oğlum hafif hafif gülüyor sesler çıkarıyor hatta yuvarlanıyor bile  :nazar: ama kızımda tık yok sabahları çok az bi tebesüm ediyor okadar daha çok ağlıyorr normalmidir 4 aya kadar kimi bebek gülmez diyorlar bide hep sallanmak istiyor sallamakta zararlı diyor uzmanlar ben onu ağladığı için çok sallıyorrum ancak öyle susuyor...  :'(
3
Arkadaşlar bu başlıkta bebişlerimize aldığımız cicişlerimizin resimlerini paylaşalım mı nedersiniz ?

doğumu yaklaşan arkadaşlarımızada deneyim olur.....
4
Moda / Bu kışın en moda parçaları
05 Aralık , 2009, 18:44:43
Payetler
Payetler hemen her sezon karşımıza çıkan bir görünümdür. Ama bu sezon kullanım olarak biraz farklı! Genelde katıldığımız davetlerde veya partilerde ışıltı ve parlaklığın yarattığı şıklıkla kullandığımız payetli gece elbiseleri artık 'gece' kıyafeti olmaktan çıktı. Bu kış günlük kullanımlarda da karşımıza çıkacak olan payetleri gündüz vakti giyerek hem spor hem şık bir görünüm yaratabiliyorsunuz. Peki günlük kullanmaya alışkın olmadığımız payetli kıyafetleri giyerken nelere dikkat etmeliyiz? Hemen size birkaç tüyo verelim: payetli bluzları skinny kotlarla giyebilir kıyafetinizi tüvit kabanlar veya deri ceketlerle tamamlayabilirsiniz. (Resimdeki payetli bluz: Topshop)


Blazer ceket
Son birkaç sezondur popüler olan blazer ceketleri doğru kombinlediğinizde gerçek anlamda 'cool' bir görünüme sahip olabilirsiniz. Blazer ceketler hemen her kalıptaki pantolona çeki düzen veren kalem eteklerin yanı sıra daha cesursanız balon veya tülip eteklerle de kombinlenebilen kullanışlı parçalardır. Farklı boyutlara kalıplara ve modellere sahip blazer ceketleri giyerken bazı detaylara dikkat etmek gerekir. Örneğin eteğiniz kabarıksa daha dar kalıpta bir ceket seçmelisiniz ki genel hacim dengelensin. Ayrıca daha bol kalıpta 'boyfriend' ceketleri daha bol kesimli pantolonlarla dar kalıptaki blazer ceketleri skinny jean'lerle giymeye özen gösterin. (Resimdeki blazer ceket: Koton)



Kalem etek
Eteğin sezonu olmaz tabii... Ama biz size kış mevsiminde etek giyerken dikkat etmeniz gerekenleri ve sezonun popüler etek modellerinden bahsedeceğiz. Öncelikle birkaç tüyo verelim... Kalça ve popo kısmınızı daha dar göstermek için kesinlikle koyu renkleri tercih etmelisiniz. Eğer eteğiniz sezon modası payet veya deri değilse; size önerimiz daha pastel renkleri tercih etmeniz... Çıplak bacakta botlar ve çizmelerle veya sezonun cesur külotlu çoraplarla giyeceğiniz etekler arasında bu sezon öne çıkan model ise kalem etekler! Kalem etekler topuklu ayakkabılar dar bluzlar ve kazaklar gerektirir. Dolayısıyla kalem etek alırken bu parçaları da göz önünde bulundurmayı unutmayın! (Resimdeki etek: Banana Republic)




Deri
Eğer bacaklarınıza güveniyorsanız deri veya lateks taytları deneyin. Eğer tayttan yana değilseniz ve başka bir değişiklik istiyorsanız deri etekleri deneyin. Klasik bir görünüm içinse deri ceketler her zaman için ideal... Giydiğiniz deri parça ister tayt ister ceket ister etek olsun dikkat etmeniz gereken en önemli şey; baştan aşağı deri görünümden kaçınmak! Üzerinizdeki deri bir parçayı drape kumaşlarla klasik tüvitlerle veya lüks örgülerle kombinlemeye özen gösterin. Siyah deriyle yaptığımız kombinlerde kaşmir yün ve mat ipek parçalar kullanmanın da güzel duracağını belirtelim ve derinin sadece aksesuarda değil kıyafetlerde de bu sezon çok moda olduğunu hatırlatalım. (Resimdeki deri ceket: Gino Monti )





Diz üstü çizme
Bu kışa damgasını vuran ayakkabı trendi diz üstü çizmeler oldu. Rengi veya malzemesi ne olursa olsun bütün diz üstü çizmelerdeki ortak nokta mini kıyafetlerle kombinlenmiş olması. Bu da onu giyebilmenin usulü zaten... Eğer siz de cesaretinizi toplayıp bu kış çizmeleri dize kadar çekmeye kararlıysanız bizden size tavsiye; onları mini etek veya elbise skinny jean veya taytlardan başka parçalarla boşuna denemeyin. Ayrıca iddia sahibi diz üstü çizmeler bütün dikkati oraya çekeceğinden kıyafetinizde mümkün olduğunca sade olmanızı öneririz. Diz üstü çizmelerle ilgili işin uzmanlarından bilgi almak için burayı tıklayabilirsiniz. (Resimdeki dizüstü çizme: Steve Madden)


5
Moda / Kabarık Gelinlik Modelleri
05 Aralık , 2009, 18:34:56






















































































[/CENTER]
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1135x1578.








































































6
Moda / Sportif Cantalar
05 Aralık , 2009, 18:28:23









7
Moda / 2010 Nine West Ayakkabı Modelleri
05 Aralık , 2009, 18:26:51
















8
Protesto / Msn Cinayeti
26 Kasım , 2009, 15:36:55
Kütahya'da eve gelen koca, karısının internet sohbet programını aceleyle kapatmak istemesinden şüphelendi.

Aldatıldığını düşünen ve kıskançlık krizine giren koca, ekmek bıçağıyla karısını cami avlusunda delik deşik etti .

Tüm dünyada dün 'Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele Günü' kutlandı. Kütahya'da dün görülen bir dava ise kadınların Türkiye'de nasıl sudan sebeplerle şiddete uğradığını hatta öldürüldüğünü ortaya koydu. İbretlik olay geçen temmuzda yaşandı. Fabrika işçisi Erhan Ulu, gece eve geldiğinde bilgisayardaki MSN'i (İnternet üzerinden sohbet etmeye yarayan program) aceleyle kapatmaya çalışan bir çocuk annesi Esra Ulu ile tartıştı. Tartışmanın ardından evden dışarı çıkan eşini takip eden Erhan Ulu, Balıklı Camii avlusunda Esra Ulu'yu 11 bıçak darbesiyle öldürdü.

'SARILMAK İSTEDİM'
Kütahya Ağır Ceza Mahkemesi'nde dün görülen ilk duruşmada Erhan Ulu, "İşten döndüm ve kapıyı anahtarımla açtım. Eşim yatak odasındaki bilgisayarın başındaydı. Arkadan sarılıp öpmek istedim. Eşim beni fark edince telaş içinde MSN ekranını kapatmaya çalıştı. Tartışmaya başladık. Bizimle kalan kayınbiraderim Halil Özdemir odaya geldi, 'Abla kaç, yakalandın' dedi. Eşim evden çıkınca aldatılmış olma duygusuyla mutfaktan bıçak alıp peşinden gittim" dedi.

'MSN'DEKİ BABAMDI'
Kızı öldürülen baba Şuayip Özdemir de duruşmada, o dönemde Almanya'da imamlık yaptığını, olay sırasında kızıyla MSN'den görüşenin kendisi olduğunu söyledi. Tanık olarak dinlenen Halil Özdemir (16) de eniştesi geldiği sırada ablasının MSN üzerinden babasıyla görüştüğünü ifade etti. Halil Özdemir, "Ablamla eniştem tartışıyordu. Eniştem mutfaktan bıçak almaya gidince ben de 'Abla sen dışarı çık' dedim ve sonra da polisi aradım" diye konuştu.



9
Sizin Seçtikleriniz / ŞİŞME YATAK KULLANANLAR
23 Kasım , 2009, 11:05:50
ARKADAŞLAR BEN ŞİŞME YATAKLARDAN ALMAYI DÜŞÜNÜORUM
ÇİFT KİŞİLİK GELEN MİSAFİRLERİM İÇİN
HEM KOLTUK OLUYOR HEM ÇİFT KİŞİLK YATAK
ARANIZDA KULLANAN VARMI
KULLANIPTA MEMNUN KALAN?]
10
-Anne şu gömleğimi ütülesene
- Ütülü gömleklerinden birini giysen olmaz mı oğlum?
- Olmaz bunu giyeceğim
- Evlen karın ütülesin Tabi ütülerse
- Ütüleyecek tabi
- Göreceğim ben seni o zaman ah oğlum ah el kızı ütüsüz gömlek giydirir gık diyemezsin
-------------------------------------------------
- Oğlum ne bu dolabının hali? Dün düzeltim daha
- Altaki kazağı alırken dağıldı
- Altaki kazakmış kazak örsünler başına
- Anne o çorap değil miydi ya?
- Sen annenle dalga geç evlen görücem ben seni Ah oğlum ah el kızı nasıl düzene koyuyor adamı görürsün
-------------------------------------------------
- Anne çoraplarım nerde?
- Sağdan soldan topluyorum o çorapları yıkıyıp koyuyoruz çekmeceye al giy
- Bulamadım
- Nasıl bulamadınbakmıyorsun ki? Al işte
- Anne bunların biri siyahbiri lacivert gibi
- Bakbu dağınıkla hiç bir kız almaz seni Alanda katlanmaz sana İki günde babasının evine kaçar giderAh oğlum ah el kızı biri siyah biri beyaz çorap giydirde sana ne olduğunu anlayamazsın
-------------------------------------------------
- Nerde kaldın sen dün gece?
- Suatların evinde kaldık üç beş arkadaşarayıp söyledim ya anne
- Refika Teyzenlerde yoktu evdeNe halt karıştırdınız kim bilir.Ama yok senin başını bağlamanın vakti geldi Evlen bak bakalım sekizden sonra eve gelebiliyor musun? Ah oğlum ah el kızı kapı bile açmaz adama
-------------------------------------------------
- Anne bu yemeğin tuzu eksık
- Tuz kadar başına taş düşsün senin Anne eline sağlık düşünüp en sevdiğim yemeği yapmışsın demiyorsunda tuzu eksık diyorsun
- Anne ben kapuska sevmem ki Gönlün olsun diye yiyorum
- Yeme oğlumyeme Yemek zorunda değilsin Evlen göreceğim ben seni Elin kızı dayasın üç öğün makarnayı bak en sevdiğin yemek olmuyor mu?
-------------------------------------------------
- Oğlumgüzel yavrum hastayım kalk bana bir bardak su ver
- Tamam anneşu pozisyon bir bitsin Vusana!!
- Oğlum yarım saat önce bir bardak su istedim senden
- Getiriyorum anne!
- Kalsın kalsın getirme Ben alırım suyumu ah başım Besle büyüt sonra bir damla su getirmesin sana ah belim!
- Anacığım özür dilerim Yat senben hemen getiriyorum suyu
- İstemiyorum senin suyunu Kalsın Evlenince karına getirirsin Azcık başım ağrıyor dese doktor doktor dolaştırırsın El kızı parmağında oynatır seni..
11
Türk İnsanı

1. Kağıt mendili kumaş mendil gibi günlerce buruşuk şekilde cebinde taşır.

2. Rüzgârlı havalarda küller uçmasın diye küllüğe su koyar.

3. Serçe parmağını kulağına sokup iyice sallayarak karıştırır.

4. Gazete bulmacasını hep başkalarına sora sora çözebilme becerisini gösterip, kendisi çözdü diye sevinir.

5. Sakal traşı olduktan sonra kanayan yerlerine küçük kâğıtlar yapıştırır.

6. Evdeki yaşlılar da kullanabilsin diye tv kumandası, telefon gibi aletlerin üzerindeki tuşların Türkçesini tercüme edip yapıştırır. (on-aç; off-kapa ; redial-tekrar ara ; volume-ses vb...)

7. Çayı soğumasın diye çay tabağının içine sıcak su koyarak soğumasını önler.

8. Soba borusu aktığında yoğurt kaplarını telle soba borusuna bağlar.

9. Nezle olunca tuvalet kağıdını uzun bir şerit yaparak kullanır.

10. Diş fırçasıyla dişini fırçalamayıp da saçını boyamak için kullanan birini görürseniz o, saçını seven bakımlı bir Türk'tür.

11. Konuşma yeteneği olan hayvanlara ilk olarak küfür etmesini öğretir.

12. Sahilde mayosunu kabinde giymek yerine arkadaşlarına havlu tutturarak giymeye çalışıp bir de arkadaşlarına "bakmayın lan" diye çıkışır.

13. Denize girip güneşlendikten sonra aşırı derecede yanan sırtına yoğurt sürerek iyileştirebilir.

14. Dolmuşta veya otobüste bozuk paraları avucunda toplayıp şıkır şıkır çevirip ses çıkartır.

15. Herhangi bir yere hesap öderken arkasına dönüp gizli gizli para sayar.

16. Denizde "suyun altında nefessiz ne kadar kalabiliyorum" diye deneme yapıp boğulma tehlikesi geçirir.

17. Beton döktükten sonra bir sanat eseri yapmışçasına beton kurumadan tarih ve imza atar.

18. Çorabının kirlenip kirlenmediğini burnuna götürerek kısa süreli koklayarak anlar.

19. Simit yedikten sonra, masaya dökülen susamları parmağının ucunu ıslatarak toplayıp yutar.

20. Daha birinci telefon zili çaldığında telefonun başına dikilir ama açmak için ikinci kez çalmasını bekler.

21. Yeni yapılmış bir binanın yeni takılmış camına beyaz boyayla S harfi yazar.

22. Bir dükkâna girip, **yasak kelime** fiyatını sorduktan sonra "abi araba beş dakka dursun, ben hemen gelicem" deyip, iki saat sonra gelir.

23. Okul yıllığında kendisi hakkında; okulu kırıyordu, kopya uzmanıydı gibi yazıları arkadaşlarına gösterip bununla övünür.

24. Gazete bayiinin önünde durup tezgâhtaki gazeteleri ayaküstü okur.

25. Cebinden çıkardığı paraların içinde en eskisini özenle arayıp bulduktan sonra para üstü verir.

26. Günlük gazeteyi alıp evinin bir köşesinde biriktirir ve kuş kafesinin altına sermek için, kışın sobayı tutuşturmak için, bardak çanak sarmak için kullanır.

27. Trafikte ambulansın peşinen takılarak sıkışıklıktan kurtulup, uyanıklık yaptığını zanneder.

28. Kâğıt paraların üzerine not alır ve parayı harcadığı için notu kaybeder veya elden ele dolaşacağını bildiğinden komik yazılar yazar. (Paranın ön yüzüne tehlike anında arkayı çeviriniz yazıp anında çevirince de şimdi değil salak tehlike anında yazanlardan bahsediyoruz)

29. Gece aşırı nem ve sıcak olmasına rağmen, üzerine örtmese de yanına yorgan alıp yatar.

30. Çocuğu yanlışlıkla elini kestiği veya düştüğü için ağladığında elini kesti veya düştü diye çocuğunu döver.

31. Taksi tuttuğunda şoförün yanına oturur. Eğer üç dört kişi taksi tutuyorsa, taksi parasını veren kişi ön koltuğa oturur.

32. Kredi kartının işlevsel kısmı zarar görmesin diye seloteyp yapıştırır.

33. Kaldırımda değil de cadde ortasında yürür ve yanından hızla geçen arabaya da "çarpsaydın bari" diye tepki gösterir.

34. Bir turiste adres tarif ederken bağıra bağıra Türkçe konuşur.

35. Beş genci yazın öğle sıcağında beyaz renkli Şahin marka bir otomobilin içinde, atletli olarak sokakları turladıklarını görürseniz bilin ki onlar Türk'tür.

36. Alışveriş merkezlerindeki güvenlik kameralarında saç tarar.

37. Birini çağırmak için kapı zilini çalmak yerine evin camına taş atarak amacına ulaşmaya çalışır.

38. Kürdanla dişini karıştırdıktan sonra çıkarıp bakar ve tekrar ağzına koyar.

39. Ütü fişi, teyp fişi veya televizyon fişi kablosunun bakır teli dışarı çıkmış ise çocukları elektrik çarpmasın diye bakır teli seloteyple yapıştırır.

40. Yemeğini yedikten sonra tatlı yiyecekse, bulaşık çıkarmamak için çatalını veya kaşığını iyice yaladıktan sonra tatlısını yer.

41. Ailece televizyon izlenen bir evde kumanda babanın elindeyse ve o ne izlerse diğerleri de onu izlemek zorunda kalır.

42. Ceket giyecekse gözükmez diye gömleğini ütülemez, kazağının altına giyecekse gömleğin sadece yakasını ütüler.

43. Çantasının içinde yeni tanıştığı birisine bile çekinmeden göstermek üzere en güzel fotoğraflarını ve aile albümünü taşıyan birisini görürseniz hemen boynuna sarılmayın yoksa çantayı kafanıza yiyebilirsiniz, çünkü o kişi bir Türk kızıdır.

44. Bir Türk esnafı, müşterisinden aldığı parayı önce iki ucundan tutup iki defa gerginleştirir daha sonra da güneşe doğru tutup bakarak sahte olup olmadığını anlar.

45. Fayton, at arabası ve el tezgâhına bisiklet kornası takma fikrinin patenti yüzde yüz bir Türk'e aittir.

46. Evin bir odasının ampulü patladığı zaman yenisini almayıp da fazla kullanmadığı bir odanın ampulünü onun yerine takar.

47. Evinde bulunan saksıların dibini kül tablası olarak kullanır.

48. Dişlerini gazoz açacağı, fındık ve ceviz kıracağı olarak kullanır.

49. İşinde iyi olan birisini överken hakaretle iltifat eden bir Türk'ten başkası olamaz. ( Şerefsizin oğlu ne iş yapmış be kardeşim, helal olsun)

50. Aracın sinyal lâmbaları dururken kolunu çıkararak "dönüyorum" işareti verir.

51. Yemeğin etini en sona bırakır.

52. Trafik ışıkları kırmızıdan yeşile döndüğünde önündeki herkesi kör veya salak sanarak kornaya basar.

53. Dingildeyen bir masanın ayağına kâğıt sıkıştırma fikri bir Türke aittir.

54. Dişlerinin arasından "vııj vııj" diye ses çıkarabilir.

55. Tv'de film seyrederken filmin oyuncularıyla diyalog kurabilen (dur oraya gitme öldürecekler seni) Türk sinemaseverlerdir.

56. Kulağını kalem ya da örgü şişiyle karıştırabilir.

57. Arabasına öküz, köpek, horoz sesli korna taktırma gibi bir buluşun sahibidir.

58. Gazete kâğıdını en iyi şekilde kullanır.(Cam silme bezi, külah, mendil, sofra bezi)

59. Ancak bir Türk kadını, denize dikkat çekmemek için elbiseleriyle girip, bütün dikkatleri üzerine çekebilir.

60. Plastik yoğurt kabını saksı yapar.

61. Arabasının arkasına yazı yazar. (Rahmetli de sollardı, tek rakibim THY, kıroyum ama para bende)

62. Uçakta bulunan tanıdıklarına uçak havalandıktan sonra görmeyeceğini bildiği halde el sallar.

63. Çiğnediği sakızı daha sonra çiğnemek üzere kafasındaki tülbente yapıştıran bir Türk kadınından başkası değildir.

64. Tek abdestle beş vakit namaz kılmak için iki büklüm kıvranır.

65. Desenlerini çok beğenerek aldığı yeni bir mobilyanın üstünü başka bir örtü örterek kullanır.

66. Çayı, çay tabağına döküp içer.

67. Geçirdiği bir trafik kazasından sonra kanlar içinde çıkıp çarpılmış arabasına üzülür.

68. Tüp kaçırıyor mu, kaçırmıyor mu diye kibrit yakıp kontrol eder.

69. Yemekte eti bıçakla değil, çatalın yanıyla kesmeye çalışır.

70. Kırmızı ışıkta durduğunuz için size ancak bir Türk bağırabilir.

71. Otoyolda, otomobilin gaz pedalına tuğla koyup, yorulmadan kullanma fikri bir Türk'ündür.

72. Cola'yı çalkalayıp fışkırtarak asitsiz içmeyi akıl edebilir.

73. Elektronik hesap makinesini, uzaktan kumandasını naylona sarmış, üzerine de ambalaj lastiği geçirmiş birini görürseniz Türk'tür.

74. On yıllık bir otomobilin koltuk ambalaj naylonlarını çıkarmadan kullanma becerisini gösterir.
12
Fıkralar / YILIN FIKRASI SECILMIS!!!
05 Kasım , 2009, 17:12:20

YILIN FIKRASI SECILMIS!!!

Bu hikaye trakyada geçmis gerçek bir olay; Yasli bir amca, eseginin üzerinde karayolunda seyretmektedir.

Bunu gören trafik polisleri, amcaya takilmak isterler ve durdururlar.

Polis: Be amca, necin dakman golani?
(Golan: Emniyet kemeri.)

Amca: Dakmam be iste!

Polis: E bak gördün mu, simdi ceza keseceyik.

Amca: Kes bakalim ne keseceysan da gidecem, acele isim var.

Polis: Peki amca, cezayi sana mi yazalim yogsam esege mi?

Amca: !!!!

Polis: Yani cezayi sana yazarsak bes milyon ödeycen, esege üç milyon ödeycen.


Amca: Bana kes o zaman.

Polis: Neden sana keseyon amca?


Amca: Onun sicili temiz ossun, polis yapcez onu
!!!!
13
Diyet / Yeşil Çay İçmenin 6 Sihirli Yararı
05 Kasım , 2009, 16:59:27
Yeşil Çay İçmenin 6 Sihirli Yararı


[INDENT] Yeşil çay ve faydaları hakkında sizleri daha önce bilgilendirmiştik .Eğer hala şüphe duyan ve içmeye başlamamış olanlar varsa, bir kere daha yeşil çayın faydalarını hatırlatmak fayda var. Günlük bir fincan içtiğiniz yeşil çayın sadece hastalıklarla savaşma konusunda bağışıklık sistemine yardım ettiğini düşünüyorsanız, sizin için daha da güzel haberlerimiz var!
[/INDENT]

1. Kanser Riskini Düşürür:
Bir antioksidan çeşidi olan polifenoller yeşil çayda bolca bulunur. Bu antioksidan çeşidi, kanser hücrelerinin vücudunuzda barınmasını zorlaştırır, kan damarlarındaki akışkanlığı güçlendirir. Yapılan birçok çalışma ışığında şunu biliyoruz ki, yeşil çay içmek, mide, meme, kolon ve prostat kanserleri riskini azaltmaktadır.


2. Cildi Pürüzlerden Kurtarır:
Bir sıyrık, ısırık veya ufak bir cilt yaranız varsa, size çok ilginç bir yöntem söyleyebiliriz. Yeşil çay yapraklarını, demleme sonrası atmayın. Islanmış yeşil çay yapraklarına pamuk ile bastırın, daha sonra bunu cildinize sürün. Çay, doğal bir antiseptik görevi görür ve ciltte bölgesel kaşınmayı önlemede yardımcı olur. Güneş yanıkları veya akşamdan kalma gözaltı morlukları için de aynı yöntemi deneyebilirsiniz. Yeşil çay aynı zamanda güneşten kaynaklanan cilt kanserini önlemede yardımcı maddeler içerir. Güneşe çıkmadan önce pamukla ıslatılmış yeşil çay özütlerinden cildinize sürebilirsiniz

3. Kan Basıncınızı Düzenler: Sağlıklı bir kan basıncı oranına sahip olmanın önemini biliyorsunuz. Günde sadece yarım fincan yeşil çay içenlerin, içmeyenlere oranla %50 daha az hipertansiyon riskleri bulunuyor.Polifenollere geri dönüyoruz, yeşil çay içerisinde bulunan bu antioksidanlar, yüksek kan basıncını önler ve kan damarlarının büzüşüp daralmasını engellerler.

4: Hafızanızı Diri Tutar: Yeşil çayın hafızayı diri tuttuğunu biliyor muydunuz? Yetişkinler üzerinde yapılan bir araştırmada, günde en az 2 fincan yeşil çay içenlerin, içmeyenlere oranla daha az zihinsel gerileme ve idrak kabiliyeti sorunları yaşadığı gözlemlenmiştir. Bunun nedeni, yeşil çayın içinde bulunan antioksidanların, vücudumuzdaki serbest radikaller ile savaşması ve böylece beynimizdeki sinirlere ekstra bir koruma sağlamasıdır. Hem lezzetli, hem de sizi Alzheimer ve Parkinson hastalıklarından koruyan bu sihirli içeceği reddetmeyin.

5. Genç Kalın: Daha genç ve daha sağlıklı arterlere sahip olmak, sizin de daha sağlıklı ve genç bir vücuda sahip olmanız demektir. Kan damarlarında oluşacak sorunlar, kalp krizi ve felç riskinizi artıracak serbest radikallerin çoğalması ile enerjiniz tükenir ve Gerçek Yaşınız yukarıya fırlar. Ne kadar yeşil çay gerekiyor? Günlük 1-2 fincan içeceğiniz yeşil çay sayesinde bozulan arterlerden, tıkanmaktan dolayı oluşan kolesterole kadar tüm sorunların oluşmasını engelleyebilir.

6. Kilo Verdirir: Evet şaşırmayın. Son önerimiz belki de bu aralar en çok kafanıza takılan sağlık sorunlarından biri! Yeşil çay içeriğindeki maddeler sayesinde kan akışınız hızlanır, kalori yakma işlemleri vücudunuzda daha çok yer bulur, ve her bir yudum bu işlemleri hızlandırır. Bu sihirli içeceği hayatınıza sokun, farkı göreceksiniz
14
Öncelikle, dışarı çıkmadan önce ellerimize en az 15 koruma faktörlü bir krem sürebiliriz. Yaşlanmanın etkileri hafifletmek için ise retinol içeren el kremleri kullanabilirsiniz. Aşağıdaki pratik rehberle ise, mükemmel tırnaklara sahip olmanızı kolaylaştıracak.

1. TEMİZLEME- Asetonlu cila çıkarıcılar tırnaklarımızı temizler ama aynı zamanda kurutur ve yıpratır. Bu nedenle aseton içermeyen bir cila çıkarıcı kullanmanızda fayda vardır. Pamuğu tırnak cilası çıkarıcı ile ıslattıktan sonra, tırnağın dibinden ucuna hareketlerle tırnağınızı temizleyin. Bu işlemi tırnağınızda cila olmasa bile yapın.

2. ŞEKİLLENDİRME- Tırnaklarınızı, törpünüzün yumuşak tarafı ile, törpü tırnağın üzerinde 45 derecelik açı yapacak şekilde törpüleyin ve dilediğiniz şekli verin.

3. BAKIM- Ellerinizi bir dakika sıcak suda bekletin ve tırnak dibindeki etleri geriye doğru itin. Tırnak dibi etlerini asla kesmeyin. Tırnak diplerine süreceğiniz bir kütikül giderici krem, tırnak dibini onararak etlerin düzgün görünmesine yardımcı olurken, manikürünüzün de daha uzun süre dayanmasını sağlar.

4. KREMLEME- Her parmağınızı, dibinden ucuna kadar masaj yaparak kremleyin. Böylece parmaklarınızdaki kan deveranını artırmış olursunuz. Avon Gliserinli El Kremi gibi silikon içeren bir krem kullanmanız da cildinizin esnekliğini artırmaya yardımcı olur.

5. KORUMA- Tırnaklarınıza cila sürmeden bir kat koruyucu sürün. Böylece hem cilanın tırnak üzerinde dengeli bir şekilde yayılması için düzgün bir yüzey oluşturur, hem de tırnak cilanızın daha uzun süre dayanmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca, bu tırnak koruyucu ürünler, koyu renk cilaların boyasının tırnağınıza işlemesini engeller.

6. RENKLENDİRME- Tırnağınıza iki kat oje uygulayın. Ojeyi dipten uca doğru tek harekette sürmeye gayret edin. Her uygulama arasında kuruma için vakit ayırın.

7. KORUMA- Tırnaklarınıza bir kat daha koruyucu sürün. Böylece tırnaklarınız daha parlak görünecek ve cilanız daha kalıcı olacak.
15
Moda / 2010 Süet Çizme Modelleri
05 Kasım , 2009, 16:39:23





16
Moda / 2010 triko elbise modelleri
05 Kasım , 2009, 16:36:50
Triko giyimden hoşlanan bayanlar bu sene yine gözde modellerle trikolar vitrinleri süslemeye başladı. Doğruyu söylemek gerekirse uzun ve topuklu çizmelerle çok hoş görünüyorlar









17
Moda / Şeffaf Converse Modası
03 Kasım , 2009, 14:07:41





18
[/COLOR]

Koton, özellikle son yıllarda giderek artan başarısı ile kendini sürekli yenileyen ve oldukça fazla tercih edilen bir marka haline geldi. 2009-2010 Sonbahar/ Kış tasarımları da yılın trendlerini yansıtan çok başarılı bir koleksiyon.

Bu koleksiyonda giysilerin yanı sıra ayakkabı ve çanta modelleri de trendlere uygun tasarlanmış. 40′ların ve 80′lerin izlerini taşıyan aksesuvarlar kıyafetlerinizi tamamlayan nitelikte. Klasik Chanel benzeri çantalar, zımbalı botlar, süet ayakkabılar, kısaca ne ararsanız var!













































19
Moda / Uzun Hırka Modası
03 Kasım , 2009, 13:53:20
Uzun Hırka Modası

Yeni sezonun yeni kıyafetleri yüzünü göstermeyi başladı. Diz üstü çizmeler, triko elbiseler, parlak taytlarla başlayan 2010 kış modası uzun hırkalarla devam ediyor. Son trendi nasıl kullanırım diyorsanız, cevabı burada!

Hırka
Uzun hırkalar; günlük hayat, ofis modası, özel davetler, hafta sonu gezmeleri için biçilmiş kaftan niteliğinde. Bulunduğunuz ortama uygun hırka modeline bu sezon kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

Mini elbiseler, 2010 modasının favori parçası taytlar, dar paçalı pantolonlar, kısa şortlarla birlikte kullanabilirsiniz.

Özel davetler için yakası payet işlemeli hırkaları tercih edebilirsiniz.

Yeni sezon defilelerinde göze çarpan ve severek kullanacağımız bir detay ise kemerler. Bu yıl, uzun hırkaların üzerine mutlaka kemer takılıyor. Aksesuar kullanmayı seviyorsanız, 2010 modasını çok seveceksiniz.
20
Moda / Karanlıkta Parlayan İç Çamaşırı
03 Kasım , 2009, 13:46:04
Karanlıkta sevişmeyi sevipte yönünü bulamayan erkekler için birebir  :laughing7: