Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - nergis

1
Hemşeriler :) / Ynt: SAKARYA'm...
12 Temmuz , 2008, 15:39:56
mrb buruten sakarya da nerde oturuyosun
2
slm kızlar
hepinize güzel sağlıklı doğumlar..okuyunca yazmadan edemedim emoşcum benim kızımın adı da deniz ve şu an 21 aylık sizinle aynı sebepten biz de bu isme karar vermiştik. kızına kavuşmana çok az kalmış kolay doğumlar diliyorum sana ve sayfadaki tüm hamişlere  :opucuk:
3
hayırlı doğumlar doğum için söylenebilecek güzel temennilerden biri Gonca..Bence en söylenmemesi gereken Allah kurtarsın..Ben hamileyken Allah kurtarsın diyen tipler çok olmuştu  :caca: Neden kurtulacaksak  :icon_scratch: Zaten doğumdan korkuyodum bi de böyle şeyler duyunca hepten tırsmıştım.. :'(





4
handancım kesinlikle katılıyorum :)
benim de 4 aylıkken erkek dedi doktorumuz
bi sonraki kontrolde %100 kız dedi
göbek kordonuymuş gördüğü  :ehi:  
ayyy iyiki de kızım oldu  :love3:
5
benim kızım da peynir yemeyenlerden..sadece kaşar peynirini seviyo o da her sabah küçük bi dilimi zor yediriyorum..ama süt ve peyniri bol tükettiği için çok da dert etmiyorum.  :D
6
GONCACIM açıkçası arada yazdıklarınızı okuyorum. Gerçekten çok ta faydalanıyorum. İnşallah bundan sonra ben de aranızda olmak isterim :hello2:  :flowers:
7
Ben kızım doğduğundan beri molfix kullanıyorum.. çok memnunum..tavsiye ederim canım  :wave:
8
merhaba canım öncelikle bence bu günlerin tadını çıkarmalısınn..ben de doğumdan sonra bi süre evdeydim ve dediğin gibi ne yapacağımı bilmiyordum çok sıkılıyodum..ama şimdi de o günleri çok arıyorum..Çünkü insan işe başlayınca da tüm gün kuzucuğundan ayrı kalmak çok zor geliyor inan bana.. :hello:
9
Benim sorunum da tam tersi sevdacım..Yani nedir bu zayıflıktan çektiğim diyebilirim. Ben bir türlü kilo alamıyorum. Bununla ilgili bilgilerin varsa paylaşırsan sevinirim..
10
Tanışma Bölümü / Ynt: SELAMLAR HERKESE
25 Aralık , 2007, 15:33:13
tabiii .... aldık öpücüğünüzü tatlım :flowers:
11
Tanışma Bölümü / Ynt: SELAMLAR HERKESE
25 Aralık , 2007, 15:26:22
hoşbulduk sevdacım gerçekten burası çok hoş bir site..bundan sonra sık sık uğramaya çalışacam. :hieyt: oğluşun çok şekermiş hele de saçlarına bayıldım valla..minik arhanı  :opucuk:
12
Tanışma Bölümü / SELAMLAR HERKESE
25 Aralık , 2007, 12:17:26
Aslında daha önce bikaç konuda mesajım vardı ama sanırım ilk önce bu tanışma sayfasına yazmalıydım..Ben Sakaryada oturuyorum. 14 aylık bir kızım var. Sizlerle tanışmak ve yazışmak istiyorum..Beni de aranıza alırsanız sevinirim.. :hello:
13
Hemşeriler :) / Ynt: SAKARYA'm...
17 Aralık , 2007, 16:44:25
MERHABA BEN DE SAKARYALIYIMMMM :hieyt:
14
CEVAPLAR İÇİN TEŞEKKÜRLER... BUSECİM BEN DOĞUM YAPALI 14 AY OLDU VE YÜZÜMDE UFAK TEFEK DE OLSA KAHVERENGİ LEKELER KALDI. ÇOK ÖNEMLİ DEĞİL KIZIM İÇİN BU UFAK SIKINTIYA DEĞER AMA SİZLERE SORMUŞ OLDUĞUM KREMİ ALDIM UMARIM FAYDASINI GÖRÜRÜM.. :flowers:
15
Esracım merhaba meme ucu çatlamaları için en iyi krem garmastan..Benim de doğumdan sonra meme uçlarım çok çatlamış kanamıştı. Ağlaya ağlaya emziriyordum. İnan seni çok iyi anlıyorum. Bu kremin faydasını gördüm. Kesinlikle tavsiye ederim canım.. :wave: