(http://lh4.ggpht.com/_tlsFPqZQVQI/SWYpyZj0QyI/AAAAAAAABOI/VnwYy2VWCU4/s800/IMG_0535.jpg)
Malzemelertavuk göğsü (dilimlenmiş)
2 adet yumurta
1 kase mısır unu
sıvıyağ
tuz
Hazırlanışı
- Yumurtaları derince bir kabın içerisine kırın ve tuzu da ekleyerek çırpın. Dilimlenmiş göğüs etlerini yumurtalı karışımın içine koyarak etin her yerine yumurtanın bulanmasını sağlayın
- Yumurtalanmış etleri yayvan bir kaba dökmüş olduğunuz mısır ununa bulayın ve kızgın yağda kızartın.
(http://"http://resim.nefisyemektarifleri.net/2009/01/tavuksinitzel2.jpg")
(http://resim.nefisyemektarifleri.net/2009/01/tavuksinitzel3.jpg)
(http://resim.nefisyemektarifleri.net/2009/01/tavuksinitzel2.jpg)
(http://resim.nefisyemektarifleri.net/2009/01/tavuksinitzel1.jpg)
Alıntı