19 Nisan , 2024, 11:51:06

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - şerife Berat

1
Sizin Seçtikleriniz / Ynt: Kayıp Üyeler Aranıyor
22 Aralık , 2014, 21:54:36
Merhaba canım bende çook eski üyelerdenim forumumuzun eskisi gibi tadı kalmaış kimsecikler uğramıyor artık
2
Merhabalar,teşekkürler eminecim.figen hayırlı olsun bebeğin bende eylül annesiyim
3
Hiçç kimsecikler ugramamıs sayfamıza.ben eylulun 20 inde doğum yaptım.saglıklı 2830 gr agırlıgında emine feyza mız dünyaya geldiberat burak ve feyza üçlüsü beni baya zorluyor.işe 10gün sonra başlıycam o zaman hayat biraz daha karmaşıklaşacak.rabbim yardımcımız olsun inş.
4
29 GÜN KALDI  :nazar:
5
ALLAH kolaylık versin makaron

bende önümüzdeki hafta doğum iznine ayrılıcam.3. bebeğim dünyaya gelicek kullanılacak izin sayılı gün olunca dönmeyi canım hiç istemiyor.ama çalışmam da gerekiyor.bakalım nasıl başa çıkıcaz bu durumla.RABBİM hakkımızda hayırlısını versin.
sen ne kadar izin kullanmıştın?
6
benim 2. oğlum aynen senin anlattığın gibiydi.üstelik memeyi de emmek istemiyordu,ağlarken morarıp gidiuordu.zıplatmaktan oda oda dolaşmaktan masaj yapmaktan bitmiştim artık.ne kadar farklı gaz ilacı varsa hepsinden aldık ve tek tek denedik,antikolik biberonlar aldık beni emmeyince mamadan mı gaz oluyor acaba diye mamalarımızı değiştirdik. vs,vs....yani bu durumu yaşayan bir tek sen değilsin güzelim.evde ders çalıştırmam gereken bir çocugum daha vardı ve üstelik bebeğim 4 aylıkken işe başladım,uykusuz geçen her sabahın ardından işe kalkıp gitmek ölüm gibi geliyordu.
doktora gösterdiniz mi bebeği bir çözüm yolu da o sunabilir belki size,biz gittiğimizde bebeğin gazı var 3-4 aylık oluncaya kadar ağlıycak sen yorulursan babasına ver yapılacak bişi yok dedi doktorumuz. :-ooo
çörek otu yağı içirdim günde 2-3 kez 2-3 damla olmak üzere,rezene çayı ve papatya çayı içirdim birer defa her gün,sen de deneyebilirsin.karnına ayak altına elma yagı ile masaj yaptım birde acı adaçayı yağı varmış onunlada yaptım masajı.
ama ilk önce bebeğin karşısında güçlü ol ve bu kadar erken pes etme sana bişi olursa bebeğine kim bakacak?
7
canım çok sevindim inş. kalp atışlarını duyacağın günler de ge :love9: :love9: :love9:lecek
8
hakkında hayırlısı olsun güzelim
9
benim de 76 günüm kaldı  :nazar:
10
gözün aydın canım.hayırlı olsun minik meleğin  :nazar:
11
bebeğin hayırlı olsun canım
süt için bol bol sıvı tüketmek yeterli.büyüklerin dediği gibi çok fazla yeme ye dayanırsan yağ depolamaktan başka bişi yapmamış olursun
12
MERHABALAR CANIM

GEBELİK TESTLERİ BAZEN YANILABİLİYOR.BENCE TEST YAPACAKSAN 2-3 DAHA BEKLE DERİM BENİM 10 GÜN GECİKMEDEN SONRA BİLE ADETİM GELMİŞTİ.KESİN SONUÇ İSTİYORSAN KAN TESTİ YAPTIR
13
TEBRİK EDERİM CANIM İNŞ. SORUNSUZ Bİ ŞEKİLDE KALP ATIŞLARINI DA DUYARSINIZ
14
Doğum / Ynt: doğuruyom beennnnnn
17 Haziran , 2014, 16:29:54
canım allah analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin.
inş. bizlerde sağ salim kucaklarımıza alırız bebeklerimizi
15
ilk oğlum 38. haftada doğdu 2960 gr 49 cm
ikinci oğlum 37. haftanın sonuna doğru doğdu 3030 gr 48 cm