09 Mayıs , 2024, 11:16:22

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - mihrimah

1
  :flowers: selam kızlar epeydir uğramıyorum siteye.bebeğimin kız olacağını öğrendim. :hieyt: çok şükür.6 yaşında bir oğlum vardı inşallah sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım.rabbim tüm özenenlere enkısa zamanda nasip etsin inşallah.hep dua ediyorum çünkü aramak çok zor.rabbim daha fazla aratmasın inşallah şimdilik hoşça kalın. :wave:
2
hiç korkma arkadaşım.ne kadar rahat olursan okadar kolay olur doğumun.herşey kendiliğinden oluyor zaten.ama bebek çıktıktan sonraki rahatlamayı anlatamam.çok güzel bi duygu tatmalısın.normal doğum tavsiye ederim.yalnız çok korkuyorsan epidurellede normal doğum yapılıyor.şimdiden allah hepimizi düz kurtarsın.sağlıklı huzuzrlu mutlu gebelikler diliyorum :flowers:
3
selam kızlarçok şükür bende hamileyim 7 haftalık. :hieyt:
en kısa zamanda sizlerinde olur inşallah :flowers:
4
ayrıca canım korkma bendede vardı yara.yaktırdım geçti.kontrollerini bırakma :flowers:
5
selamün aleyküm kızlar.çok şükür bende aranıza katılıyorum.benimde 13 ağustos 2011 inşaallah.Allah hepimizi düz kurtarsın sağlıklı bir şekilde ve tüm özenenlere nasip etsin :flowers: :love9: :nazar:
6
iyi geceler arkadaşlar.bende pko hastasıyım.6 yaşında oğlum var.2. bebek için 1 yıldır uğraşıyordum.3 ayda 8 kilo aldım.doktorum çok kilo aldığımı ve tedaviye ara vermemiz gerektiğini söyledi.3 ay ne ilaç,ne bitki kürü, ne de diyet hiç birirni yapmadım.yalnızca bir Allah dostundan dua istedim.ve adetim herzamanki gibi gecikti ben yinede doktora gitmedim.her günüm yumurtlama günümmüş gibi düşündüm ve gün aşırı ilişkiye girdim.evdeki testleri tekrarladım bigün ikinci çizginin silik çıktığını gördüm.şuan 4-5 haftalık hamileyim.onun için hiç boşuna uğraşmayın.kafanız rahat olsun.nasipse eğer gün gelip sizi buluyor.her gördüğünüzü hızır bilip dua isteyin.Allah hepinizin gönlüne göre versin  :k06: :love9:
7
kızlar bende hala beklemekteyim.inşallah bu ay olur hayırlısıyla.tedaviye devam ediyorum.herkese tatlı rüyalar.... :opucuk: :sleepy1:
8
eski bir türkü:"sıra sıra karpuzlar.karpuz memeli kızlar. memesinden ıssırsam altın dişlerim sızlar.vay döndü vay döndü..... :toothy10: :k06:
9
selam kızlar malesef hasta oldum. :cildir:artık bidaki aya nasipse  :amin: bu ay iğneye başlıyorum bakalım ne olacak.dua edin neolur :amin: :amin: :amin: :flowers: hayırlı geceler :opucuk:
10
  :y25: :y25: :y25:merhaba bayanlar bende bu ay yumurta olmadı.sanırım şubata kaldı artık
gerçi daha adet olmadım doktorum ilacımı değiştirdi iğne verdi.kendim vuracakmışım göbekten.bakalım hayırlısı artık.bekliycez.bi şubat listesi daha yapalım bari.yaparsanız benide ekleyin. :opucuk:
11
hoş geldin canım yalnız ben kaçıyorum.sabah kalkamıyorun sonra.herkese iyigeceler.... :opucuk: :hello:
12
ne yapalım işte hamile kalmaya çalışıyoruz :toothy10:
13
gül banucum ordamısın
14
hiç duymuşmuydunuz bu göbek sardırmayı
15
yalnız benim hamileliğim 3 ay sononda belli oldu.kan testi falan yaptırdım yok.sonra boş verdim o ara kaldı sanırım.biraz psikolojik sanırım.yine takmıycam bakalım olacakmı.hadi inşallah hep beraber :amin: