Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - bal küpü

1
Hemşeriler :) / RİZELİ YOKMU
21 Ekim , 2008, 18:16:51
MERHABA BEN RİZE MERKEZDEN TUBA RİZELİ ARKADAŞALR VARMI
2
MERHABA ARKADAŞLAR GEÇEN APTAMİL MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ARADIM BEBEĞİMİN REFLÜSÜ VAR DEDİM ÇOK KUSUYOR HANGİ MAMAYI ÖNERİRSİNİZ DEDİM ODA APTAMİL AR TAVSİYE ETTİ BUGÜN KULLANMAYA BASLADIM ÖZELLİKLE KUSAN BEBEKLER İÇİNMİŞ KULLANANINIZ VARSA NASIL FAYDASINI GÖRDÜNÜZMÜ :dontknow:
3
selam arkadaşlar ben tuba benim bebeğim emdikten sonra kesmiş kusuyo.süt kusmuyo sizce kesik kusan  bebeğe süt dahamı iyi yarıyo   :dontknow:
4
Tanışma Bölümü / MRB ARKADAŞLAR
23 Ağustos , 2008, 14:32:05
HERKESE SLM BEN BAL KÜPÜ İSMİM TUBA BENDE2 AYLIK ANNEYİM ARANIZA KATILMAK İSTİYORUM.SİZİNDE BİLGİLERİNİZDEN FAYDALANMAK İSTİYORUM BENİDE KABUL EDERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM.
5
ARKADAŞLAR BENİM BEBEĞİM 2 AYLIK REFLÜSÜ VAR DEVAMLI KUSUYOR  AZINI EKŞİTİYOR BU KONUDA BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ NE YAPMALIYIM BÜYÜDÜKÇE DAHA KÖTÜ OLURMU ACABA
6
Hamilelikte Bebekle İlgili Konular / BEBEĞİM
18 Ağustos , 2008, 16:29:42
 
İlk başta anne ve babalarımızın çocukları, sonra çocuklarımızın anne ve babası oluruz. Daha sonra anne ve babamızın anne ve babası, en sonunda da çocuklarımızın çocukları oluruz.

(Milton Greenblatt)



Çocuklar bir şekilde evliliğin devamını sağlarlar. Ve bunun için pek çok yolları vardır. Örneğin o kadar çok talepleri olur ki aileler onların ihtiyaçlarını karşılamaya çalışırken birbirlerinin hatalarını unuturlar.

(Richard Armour)



Eğer bebeğiniz güzel ve mükemmelse; hiç ağlamıyor, huysuzlanmıyorsa, zamanında uyuyor ve her zaman bir melek kadar iyi niyetliyse, siz bir anneannesiniz!

(Theresa Bloomingdale)



Çocuklar her türlü ihmal ve istismardan korunmalı ve onlar her koşulda yetişkinlerden daha özel olarak ele alınmalıdır. Çocuk sevgisi bir ihtiyaçtır.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK



Bir milletin yükselmesi o millet içindeki kötülerin yok edilmesi ile değil, insanların ve özellikle çocukların güzel eğitilmesiyle olanaklıdır.

( Diderot )



Bir cocuk sütle ve övgüyle beslenir .

( Lamb)

7
MERHABA ARKADAŞLAR BENİM 1,5 AYLIK BİR KIZIM VAR İLK ZAMANLAR ANNESÜTÜ İÇİYORDU   FAKAT BU ARALAR SÜTÜM YETERLİ OLMUYOR BİBERONLA MAMA VERİYORUM AMA BİBERONU ALAMIYOR KUSAR GİBİ OLUYOR .  ACABA NE YAPMAM LAZIM, BİLGİSİ OLAN TECRÜBELİ ANNELERDEN YARDIM İSTİYORUM BİLGİLERİNİZİ İSTİRHAM EDERİM.  :binkybaby: ??? :crybaby2: :dontknow: :wave: