13 Mayıs , 2024, 02:46:45

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - japon kelebek

1
cok tesekkur ederim hepinize Allah hayirlisini nasip etsin  :k06:
2
nerden nasil mesaj cekecegimi bilmiyorum umarim dogru yapiyorumdur.Ben 7 hafta iki gunluk hamileyim 20 gun once cok az kanama oldu dr gittim dusuk tehlikesi oldugunu soyledi ve 10 gun zaman gectikten sonra baska bi dr`a gittim herseyin normal oldugunu kendini fazla yormadan ayaga kalkabilir,kisa mesafe yuruyebilirsin dedi.Ama benim icimde hala korku var 3senelik evliyim ve ilk gebeligim ben yinede elimden geldigi kadariyla yatiyorum 6haziranda tekrar dr`a gidicem morale ihtiyacim var arkadaslar bu aralar mide yanmam soz konusu mesajimi alirsaniz lutfen cevap yazin gorusmek uzere :'(
3
Alıntı yapılan: meltemk - 11 Mayıs , 2007, 22:53:31
Doktorda simdilik hersey normal. Pit pit kalbi gorduk valla :D Bekli bahsetmisimdir ben emzirmeyi biraktiktan sonra hic regl olmadan hamile kaldim. Yani tam yumurtlama tarihimi hic bilmiyorduk, tahminde edemiyorduk. Neyse doktorun tespitine gore 7 haftalik bir hamilelik gibi gozukuyor. Tahmini dogum tarihi 26 Aralik dedi.

Neyse simdilik bu kadar. Bu aralar cook yogunum foruma hic giremiyorum. bir de dogal olarak 12 haftayi devirmeden hamilelikten cok bahsetmek istemiyorum. Birsey olur korkusu iste.... ;)