Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - *•.¸♥gonca♥¸.•*

1
SLM KIZLAR BN PİERRE CARDİN SATIORUM VAR MI ARANIZDA BAŞKA YAPAN ALT ÜYE TOPLAYALMM BİRBİRİMİZEE??
2
DÜN ŞIRNAKTA 6 POLİSİMİZ ŞEHİT OLDU CUDİ DAĞINDA BİZLERİ KORUMAK İÇİN ALLAHH BELANIZI VERSİNN ŞEREFSİZLER HEPİNİZ YANA YANA ACI ÇEKE ÇEKE GEBERECEKSİNİZ BİZ TÜRK HALKI 1 ÖLÜRSEK 1000 DİRİLİRİZ SAKIN UNUTMAYIN BU TOPRAKLARI SİZE ASLA BIRAKMAYIZ...CAN ÇEKİŞİYOSUNUZ ARTIK SON HAMLELERİNİZİDE YAPIN BAKALIM GRURSUZ ONURSUZ HAYSİYETSİZ ŞEREFSİZLER !!!!

ÖLEN POLİSLERİMİZE ALLAHTAN RAHMET AİLELERİNEDE SABIR DİLİYORUM VATAN SAĞOLSUN!!!
3
KIZLAR BIRAZONCE GORDUM YAGMURUN DİŞİ PATLAMIŞŞŞ... :hieyt:
4
kızlar yagmur eemeyı bıraktı peşinede biberonu emmiyoo midesi bulanıo agzına sokunca herseyı denedım sadece süt içio baska bısı içmio gece cok zor oluoo herseyı kasıkla  yemek ıstıoo bole bısı yasayan var mıı duzelırmı hep bolemı olcak artık ??
5
DOĞUM YAPALI 6 AY OLDU HALA BU GÖBEK GİTMİYOR BÜYÜKLER NEYSEDE COCUKLAR YANIMA GELİPP YİNEMİ BEBEK VAR NİE KARNIN ŞİŞ DİE SORUYOLARR OKADAR BUNALDIM Kİİ ANLATAMAM ARTIK YAAA...OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF NEFRET EDİORUM BU GOBEKTENN...
6
KIZLAR YAĞMUR 4 GÜNDÜR HASTA VE BENİ EMMİYOR EMMEYİ BIRAKTII NEKADARDA ZORLASAM ALMIYIOR MEMEYİ GÖRDÜĞÜ AN BASIYOR ÇIĞLIĞII ÜZÜCÜ AMA 6 AY EMDİİ...VE EMMEYİ BIRAKTIKK..
7
kızlar 2.5 aylık olduk artık bebeğimde kolik var ve cok ağlıyo sabahlara kadar emziğide pekmeze batırıp verince alıyor bitek biraz olsun o susturuyo yaklaşık 1aydır pekmez veriyorum emziğe batırıp...vicdan yapıorum sonra acaba bi zararı varmıdır diye ama okadar çok ağlıyoki başka çarem kalmıyor bilgisi olan varsa yazsın...emziği başka türlü tutturamıyoum :dontknow:
8
Kızlar yasemin 14:15te Asyasına kavuşmuş...Asyamız 3600 gr 54 cm olarak dünyaya gelmiş..Allah analı babalı büyütsün arkadaşımm sana bolllll sütlüüü azzz gazlıııı günlerr diliyorumm. :nazar: :nazar: :nazar: :flowers: :flowers:
9
kızlar dün vajinal ultrason oldum rahm çevresini ölçtü doktor 22.9 mm çıktı intten araştırıyorum erken doğum riski fazla yazıyor bu ölçümü yaptıranlar var mı bilgilendirirseniz sevinirim...
10
slm kızlar 3 gündür sol göğsüme kramp giriyor gibi ağrılar olmaya başladı...kalple ilgili bi sorun değildir inşallah :amin:sizdede var mı böle bi durum genelde ani haraketlerimde ve uzun süre oturup ayağa kalktığım zaman ağrıyor...sanki sıkıştırıyorlar gibi...
11
biraz önce hastaneden geldik kız dediler herseyi normalmişş kocaman olmus bebeğimmm :k06: :k06: :hieyt: :hieyt: