29 Nisan , 2024, 00:10:24

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - aslio

1
 Goncacım şimdi gördüm güzel haberinii... Çok sevindim canım.. Allah tamamına erdirsin... :flowers:
2
Uzunca bir aradan sonraaa herkese MERHABA.....

Ara ara forumda yazılanları okusamda yazmaya pek fırsat bulamadım nedense... Ama doğumgünleri kutlamalarını görünce yazamadan edemedim.. Doğumgünü geçmiş olan bütün yakışıklı prenslerin ve güzel prenseslerin doğum günlerini kutluyorum..(ve güzel annelerinide tabi....) :love9: :love9: :love9:

Tam olarak kim yazmıştı hatırlamıyorum ama 2. bebek bekleyen ben değilim. :) Şu an planlar arasında yok...

Ece Deniz bu sene yuvaya gidiyor tam gün.. Annanemiz 4 yıl aradan sonra İstanbula döndü bizde yeni yaşamımıza adapte olurken epeyce bir zorlandık. Bu sene yuvada hiç zorluk çekmedik Ece gayet uyumlu.. Evde ise devamlı ilgi isteyen bir çocuk.. Devamlı yanında oturacaksın onunla oynayacaksın tek başına durmayı sevmiyor.
Tekrar görüşmek üzere....
3

  Gülaycım çok üzüldüm canım... Bende Eceden önceki hamileliğimde 9.haftada aynı senin durumunu yaşadım kalbi durmuştu bebeğimin, halen aklıma geldikçe gözlerim dolar.. Neler hissettiğini çok iyi anlıyorum.. Allah Caner'e uzun ömürler sağlıklı ömürler nasip etsin.. Bütün kuzucuklarada tabii...
4
Goncacım bu ne güzellik...Ben uzun zamandır resmini görmüyordum kızının... Maşallah canım..... Bu arada tebrik ederim teyze olmuşsun..

Anitacım Kayra ve Lukasta çok tatlı çıkmışlar...

Şerife eviniz hayırlı olsun canım..

Eminecim çok teşekkürler canım... Siteye fazla giremesemde fırsat buldukça Ceylinin sayfasına bakıyordum..Ufaklık neler yapıyor?Zor oluyormu?


5
Uzun bir ayrılık sonrası herkese Merhaba..
Umarım unutulmamışızdır....

Goncacım çok geçmiş olsun Eylül'e.. Üzülerek okudum....Ne kadar dikkat etsekte hastalanıyorlar...Acil şifalar diliyorum....
6


Emine'cim tebrik ediyorum. Miray Su aramıza katılmış. Allah anneli babalı büyütsün. Çok sevindim canım..
7
Jbduncum başınız sağolsun canım.. Mekanı cennet olsun anneannenin...
8
 Dünyalar tatlısı ECRİN'in ve yakışıklı YAĞIZ' ın :occasion16: :wav:ın DOĞUMGÜNÜNÜ KUTLUYORUM..... :wav: :occasion16:
9
Goncacım biberon olayını halletmişsiniz tebrik ederim canım.. Dediğin gibi darısı başımıza artık..
10
GÜLAY'CIM CANER'in doğumgününü kutluyorum.. :flowers: :flowers:
11
Ben geldimmm Goncacım...

Biberon olayında kolaylıklar diliyorum ben henüz cesaret edemiyorum çünkü Ece resmen krize giriyor.Bir iki kez denedim ama olmadı.Gelişmeleri yazarsan sevinirim..
12
Goncacım ve Eminecim doğumgünü kutlamanız için teşekkür ederim... :opucuk:

Bende Melis, Ezgi Anna ve Defne'nin doğumgününü kutluyorum....

Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun...
13
Anitacım çok sevindim senin adına.Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım..
14
Jbduncum biz iyiyiz canım. Ece iki üç gündür kreşe ağlamadan gidiyor maşallah diyeyim kendimize... Bende yeni hayatımıza uyum sürecindeyim. Annanemizin yokluğu çok belli oluyor :y25: Damlanın ismini sormuşsun Cold mix diye bir damla canım.. Sizde durumlar nasıl.. Ecrin, oğluşun nasıl.. öpüyorum canım sizleri...
15
Anitacım ben grip olduğunda mümkün olduğunca ilaç vermemeye çalışıyorum. Burnu tıkalıysa  yastığına bir damla damlatıyorum ismini şu an hatırlıyamadım o çok iyi geliyor burunlarını açıyor. Actifed oldukça etkili bir ilaç onu dr kullanmamı pek önermemişti benim. Fazla bilgim yok canım ne kadar süre sonra başlanacağı konusunda. Geçmiş olsun...