Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Mine Esir

1
Merhaba arkadaşlar.
Dedem çarşamba günü ağır bi kalp ameliyatı geçirdi.Şuan yoğun bakımda ve solunum cihazına bağlı.Bilinci kapalı.Durumu ağır.Kısmi felç durumu söz konusu.
Yoğun bakımdan çıkarmaları için bilincinin yerine gelmesi bekleniyor. Bunun için okuyabileceğim bi dua var mıdır?
Fetih suresi  kez okunabilir diye duydum.Doğru mudur?
Teşekkürler...
2
 :hello2: adet oldum şükür.. Rabbim isteyenlere versin inş.
3
Merhaba kızlar.Ben son 3 aydır doğum kontrol hapı ile korunuyordum.Bu ay ilk 2 gün unutunca kullanamadım.En son ayın 27 sinde adet olmuştum.2 gün geciktim ama2. çocuğu şuan istemediğim için çok korkuyorum.Hap kullanmadan adetim düzensizdi ama test bile almak istemiyorum korkumdan.
1 ay boyunca eşim korundu aslında.
Böyle bişey yaşayan varmı aranızda.Hapı birden bırakınca düzensizlik olur mu?Bilginiz var mı?
4
Ahh ahh!! Aynı dert bende de var :( 4 gün sonra 1 yaşımıza giriyoruz ama doğduğundan beridir gece uykumuz bir türlü düzene giremedi.. Akşamları 9.30  10 gibi uyuyor. 2 saat uyuduktan sonra uykusunu almış olduğundan sanırım yarım saatte bir uyanıyoruz. Bir-iki yudum mama yemeden uyumuyor.ç Su veriyorum anlıyo istemiyo..
bezini hiç almadım gece. ama benimki en geç 7.30 da uyanıyo ve o saate kadar külçe gibi şişmiş oluyo..herşeyü denedim. zaten yürüyo ve çok hareketli  :nazar: yoruluyo aslında ama ben yatmadan jimlastik yaptırıyorum.artık ağlıyo beni uyut diye ama 2 saat işte.. bu gece çaylarını filanda beğenip içmiyo hanfendi... noolcak sonumuz bilmiyorum.sabaha uykusuzluktan sersem gibi oluyorum  :'(
5
23 yaşında evlendim.. 2. evlilik yıldönümümüzü kutladık.. ama soranlara 24 yaşındayım  :suclu:
6
hmm..evet..onun tadını beğenmedi zilli kızım..toz halinde olanınıda denedim ama yok cnm..vermiyorum onu
7
İyi ki doğdun Ecre.. Seni çok seven ailenle nice sağlıklı, huzurlu senelere inş..
8
Alıntı yapılan: bnsroni - 21 Ekim , 2012, 13:51:03
Demir şurubu veriyor musun :icon_scratch:
veriyorum..ama ondanmıdır ki..sürekli alıyo çünkü.. şu d3 vitamininden bahsediyoun sanırım.
9
Selam kızlar.. Kızım 2 hafta sonra 1 yaşına girecek.iştahı yerinde maşallah..nerdeyse herşeyi yiyo diyebilirim..
son birkaç gündür kakası sabah ilk yaptığında çok kou renkte çikolata rengi gibi...aynı gün akşam yaaptığında normal fakat bu koyu kakalar beni korkutuyor. Başnıza böyle bir durum geldi mi? Yoksa yediklerinden olabilir mi..Gerçi değişik bişey yemiyoda.. Herşeyi düşünüyorum.
10
gece burnunun tıkanıklığından uyuyamadı yavrum. :-\.peditus veriyorum bende dün akşamdan beridir.. inş. iyi olur yavrularımız.. :amin:ama bahar havasından sanırım..aman hastalık olmasın da :amin: :amin:
11
Selam kızlar..4,5 aylık kızımı önceki akşam dışarı çıkarmıştım arabasıyla..hava çok güzeldi.iyice de giydirmiştim..ama dün sabahtan beridir hapşırıyodu..akşam burnu akmaya başladı.sonrasında tıkandı.damlamız var akşamdan beridir kullanıyoruz ama hapşırığımız geçmiyo bi türlü...ıhlamur kaynatıp biraz verdim.. nbaşka yapabileceğim bişey varmıdır acaba..öyle pek hastalık hali yok ama gribe çevirir diye korkuyorum..
12
slm kızlar.. kızım bugün 4. ayını doldurdu.son 2 gündür günde 5-6 kez kaka yapıyor. bugünde geceden beridir 2 kez kaka yaptı..neden olabilir sizce  :icon_scratch:..sıkıntımıdır bu  :-\.normalde günde 2 kez kaka yapıyordu...
13
hamile kaldığımda 58 kiloydum ama kilo almaya uğraşıyodum boyum 1,80 çünkü. çok zayıf görünüyodum
hamileliğimde tam 21 kilo aldım  :-\
neyseki 9,5 u gitti doğumda. eve geldiğimde 69,5 dum.. aman süt olsun bunu ye şunu ye derken 1 kilo daha aldım... sütümde olmadı yaa neyse
ama şuan 67 ye düştüm çok şükür.. bi 3-4 kg daha versem süper olcak  :icon_thumright:
14
Yemek Muhabbeti / Ynt: Bugün Ne Pişireceksiniz?
15 Şubat , 2012, 13:14:28
et suyuna un çorbası
etli patates yemeği
pilav
çoban salata
tavuk göğsü
15
ek mamaya başladınızmı kızlar.. başladıysanız bebişleriniz ne kadarken başladınız ve ne sıklıkla ne kadar ne veriyorsunuz???