Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Dilek&Yusuf

61
İlişkiler / hamilelikte önemli bir konu
23 Aralık , 2009, 18:36:50
hamilelikte eşlerin ilgisi, desteği nasıl olmalı ve sizin eşiniz size nasıl davranıyor veya davranırdı?hamilelikte psikolojik olarak çok önemli bir konu ve paylaşmalıyız diye düşündüm.
62
Anne Olmak İstiyorum / geç döllenme?
23 Aralık , 2009, 12:30:32
arkadaşlar ben 12 ekimde adet oldum 19unda bitti ondan sonrada hiç adet olmadım hamileyim ama geç döllenme olmuş aranızda böyle olan veya bilgisi olan var mı doktor kasım dan hesapladı normalde ekimdenmi hesaplanması gerekiyor?gün sayarken veya doğum zamanı için.?şimdiden teşekkürler :flowers: :flowers: :flowers:
63
Anne Olmak İstiyorum / 14.6...?
05 Aralık , 2009, 15:10:19
ARKADAŞLAR ADETİM GECİKELİ BUGÜN 20 GÜN OLDU.PERŞEMBE GÜNÜ KAN TESTİM POZİTİF ÇIKTI 14.6 DOKTOR PAZARTESİ YÜKSELRSE SORUN YOK DEDİ AMA DAYANAMADM BİDE SİZE SORYIM DEDİM ÖNCEKİ HAFTA YAPTIRDIĞMDA 0.78 ÇIKMIŞTI BELKİ BU SEFER DAHA YÜKSEK ÇIKMASI GEREKİRDİ AMA ADETİMN SÜREKLİ GECİKTĞİNİ DŞÜNÜRSEK SİZCE YÜKSELİR Mİ? ŞİMDİDEN TŞK EDERM... :flowers:
64
idrar testi yaptım gecikeli bugün üçüncü gün negtif çıktı.ne kadar daha beklemeliyim en doğru sonuca ne zaman ulaşırım.cevaplarsanz sevinirim şmdiden teşekkürler...
65
İlişkiler / CEVAP VERİRSENZ SEVİNİRİM...
18 Kasım , 2009, 09:55:26
ailesiyle yakın olanlar... siz mi daha çok gidiyorsunz yoksa anneniz babanız mı size geliyor veya mesela babanz anneniz mi daha çok telefonla arıyor yoksa eşiniz mi onları ?bu konuda bizde problemler varda bizimkiler beni arıyorlar ama eşimle konuşmuyorlar yani uzak duruyorlar hep biz çağırmadan da gelmiyorlar evimize illa ısrar edecz gelin diye.cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...
66
arkadaşlar benim sol kasığımda sancı oluyor her ay oluyordu ama bu ay daha fzla.sol tarafımda önceden kist vardı ama yok olmuştu geçen ay bu sancıyı çekenler varmı nedenleri ne olabilir adetime 10 gün daha var hamilelik belirtisi olabilir mi mesela bir danışmak istedim şimdiden teşekkürler...  :flowers:
       
67
MERHABA ARKADAŞLAR BEN DİLEK 11 AYLIK EVLİYİM.ADETİM GEÇELİ BUGÜN 23 GÜN OLDU İDRAR TESTİ YAPIYORUM NEGATİF.Bİ SİTEDE OKUDUM İKİ AY ÇIKMAMIŞ TESTTE SİZCE HAMİLE OLMA İHTİMALİM VAR MI?
68
arkadaşlar 21 gn geçti halaa adet olmadm idrar testinde negatif çıkıyo eğer hamile olsam çıkardı şimdiye sanırım. doktor adet olursan gel hormon testi yapalım demişti hormon testi nasıl yapılıyor?alttan muayene falan olmuyo dimiiiiiiii?
69
DAHA ÖNCE YAŞADM BUNU AMA KANDA ÇIKMŞTI SEBEBİ NE BİLMİYORUM 16 GÜN GEÇTİ ADETM HİÇ BU KADAR GECİKMEZDİ İDRAR TESTİ YAPTM NEGATİF YANİ HAMİLEDE DEĞİLM YİNE KİMYASAL GEBELİK Mİ DİYE ENDİŞELENİYORM YARDIMCI OLR MUSUNZ?
70
Sizin Seçtikleriniz / YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?
12 Eylül , 2009, 22:19:03
mrb arkadaşlar ben düz lise eşit ağırlık bölümü mezunuyum okul öncesi öğretmenliği okumak istiyorm ama açık öğretimden. bazıları diyorki meslek lisesi mezunu olmak lazım bazıları da yeni sınav sistemine göre olur diyor.bu konuda bilgisi olan var mı?
71
Anne Olmak İstiyorum / 0,29???????
03 Eylül , 2009, 10:07:18
kan testi 0,29 çıktı ne anlama geliyor acaba?
72
Anne Olmak İstiyorum / acilll cevap lütfen!!!
02 Eylül , 2009, 08:54:15
kızlar normalde bugün 28.gün yani adet günüm kan testi yaptırsam çıkarmı acaba???
73
Sizin Seçtikleriniz / SİZCE NE YAPMALIYIZ???
10 Ağustos , 2009, 14:18:32
mrb arkadaşlar eşimin babası lokantada çalışıyor her türlü lokanta işinden anlıyor burda bi adam ona iş teklif etti çok güzel para alacak samsunda çok az para alıyor biz trabzondayız eğer kabul ederse bizle birlikte kalacaklar bir yıl. eşimle karar vermemiz gerekiyor kalıp kalmamaları konusunda diyoruz eğer kalırlarsa borçlar var babasıda yardım eder pek sıkıntımz kalmaz burda olunca herşeyi o karşılar zten evin ihtiyaçlarını falan o karşılar hem hamile falan kalırsam yardımcı olur kayınvalidem...ama bide ben düşündüm eşimle yalnz kalamayacğz hiç bi kaç konu dışında pek tartışmamız olmadı kayınvalidemle ama tartışma falan olurmu diyorum.EĞER EŞİNİN AİLESİYLE FALAN YAŞAYAN VARSA TECRÜBELERİNİ PAYLAŞIR DİYE DÜŞÜNDÜM VEYA SİZCE NE YAPMALIYIZ???
74
Sizin Seçtikleriniz / YARDIM EDER MİSİNİZ??????
07 Ağustos , 2009, 16:19:41
arkadaşlar benim idrar yollarımda aşırı iltihap var doktor ilaç verdi bitirdim ilaçları ama hiçbir fayda göremedim çok ağrım ve sancım oluyor.ayrıca ilişki sırasında çok kötü yanma oluyor benim yüzümden eşimde de öyle yardım edin nasıl kurtulabilirim bundan.soğan suyu içiyorum fayda etmiyor.olduğum yerde maydonoz bulamadım :dontknow:ılık suya veya süte oturmak falan bunlar doğru şeyler mi ne yapmalıyım yardm edin?????? :y25: :y25: :crybaby2: :crybaby2:
75
Anne Olmak İstiyorum / PAYLAŞMAK GÜZELDİR!!!
21 Temmuz , 2009, 14:20:46
MRB ARKADAŞLAR BEN BİR ANNE ADAYIYIM VE BUNLARI ANNELERDEN ÖĞRENMEM LAZM BİR BEBEĞİN.ONUN BÜYÜMESİNİN.HAYATINIZA GETİRDİĞİ ARTILARI EKSİLERİ PAYLAŞMANIZI İSTİYORUM.HEPİNİZE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
76
mrb ben dilek çocuk insanın hayatını olumlu yöndemi etkiler olumsuz yöndemi özellikle evlilik üzerinde ne gibi bi etkisi var birbirine daha mı çok bağlar yoksa tam tersimi olur ben çocuk düşünüyorum ama nedense herkes daha erken çocuk yapma hayatını yaşa falan diyo zaten 7 buçuk aydır bebişim yok bi düşük yaptm.bende istiyorum evimde minick elleri olan tatlı bi bebişim olsun bu konuda düşüncelerinizi paylaşırmısınız?
77
7 ay sonra hamile kalmıştım bi aylıktı bebişim ama düştü:(sebebine doktor kistten olabilir dedi bir buçuk santim kist varmış 2 ay sonra yine gideceğim büyüyomu diye bakacak bu konuda bilgisi olan varmı?bide ilişki sırasında çok kötü yanma oluyo bende bunun sebebi ne olabilir??şimdiden hepinize teşekkürler cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar.
78
Arkadaşlar 39 gün oldu ama ne bebiş var nede kanamam deli oluyorum bebiş istiyorum offffffff!!!!!! :BangHead: :BangHead: :BangHead:
79
Anne Olmak İstiyorum / herkese selamlar
20 Mart , 2009, 15:23:34
mrb ben dilek siteye yeni katıldım herkese merhabalar