27 Nisan , 2024, 01:08:50

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Dilek&Yusuf

41
Din Bilgisi / namaz hakkında?
23 Eylül , 2011, 18:32:46
namaz kılıyorum şükür ama günde muhakkak bi vakti kaçırıyorum bazen çocuk var durmuyor. bazen yanlış yaptığımı biliyorum ama şu işi yapaym bu işi yapayım biri gelr falan diyorumm öyle geçiyo bazende aşırı baş dönmelerm gözkararmalarım oluyor yerimden kalkamıyorm bir şekilde geçiyor vakt benm gibi olan var mı?bu yanlıştan geçmem için bişeyler duymaya ihtiyacm var.
42
çift girişi var yani 2 hortum var arkasında kırmızı olan suyu geri veriyor almıyor neden olabilr sizce tekini takıncada bazen E9 bazen E1 diyor kullanan varsa sebebi ne olabilr?
43
bebeğimin ayın 21inde aşı olması gerekyordu yeni bir yere taşındık tek başına çıkamam eşmde çalışıyor hiç fırsatı olmadı bugün ayın 30u ve halaa yaptıramadk bayram girdi araya bişey olurmu sizce gecikti bayağı?
44
Aslında uzun zamandır üyeym foruma ama unuttu sanırım herkes o yüzden tekrar tanıtaym kendimi dedim ismim dilek 21 yaşındaym trabzonluym eşim samsunlu bir yaşında oğlum var buyrun tanışalm
46
Din Bilgisi / saç boyatmak???
06 Nisan , 2011, 14:06:59
saç boyatınca gsül abdesti kabul olmaz diyor bazıları böyle bişey var mı şayet öyleyse kına gibi boyalar var mı.?bu konuda bilgisi olan varmı şimdiden tşkler
47
bi haftalığına ankaraya geldik kızılaydayız şuan anıtkabire gitmek istiyoruz yürüyerek gidebilir miyiz oraya gidebilirsek ne kadar sürer kızılaydan veya arabayla ne kadar sürer?
49
oğlum 5 aylık 1 haftadır kulağının arkasını sinirle kaşıyor tutuyor hep eli orda uyku düzenide bozuldu uykudan uyanıncada çok ağlıyor sizce nedeni ne olabilir?şimdiden teşekkür ederim.
50
göğsümde şişlik vardı sonradan da kızarıklık oldu doktora gittim aşırı iltihap olmş antibiyotik verdi kullanıyorum şişliğin, göğsümn dışında su topladı geçiyomu yoksa dahamı kötü oluyorum.
51
göğsümde yara çıkmıştı bebeğimi yine emzirdim ama tam bşaltamıyodu göğsümü 10 dk falan emyordu çok acıyodu çünkü dayanamıyodm şimdi üst tarafta sertlik oluştu sütümde azaldı var ama esksi kadar değil emzirdktn sonra göğsüm çok ağrıyor yarada geçmedi o sertliği geçirmek için veya sütümn eskisi kadar olması için ne yapabilirm düzelmezmi
52
benim son adet tarihim 12 ekim arkadaşlar o tarihe göre şimdi doğum yapmam lazımdı da geç döllenme olmuş doktor 10 kasım olarak aldı tarihi.böyle bir durum yaşayan varmı doktorun dediğinden daha önce doğum olurmu sizce?(doğumuma 17 gün kaldı)
53
mrb arkadaşlar ben normal doğum istiyorum şimdiye kadarda normal doğum için bir engel yok ama ilk olacak nasıl olur dayanabilir miyim bilmiyorum bide elimi falan kesince önceden bayılırdm 2 senedir bayılmadm hiç gerçi ama o acıyla bayılır mıyım onuda bilmiyorum endişeliym açıkçası bilgisi olan veya benm gibi tedirgn olan varsa cvp beklerm tşk ederm şimdiden.
54
arkadaşlar tuğra ismini çok seviyorum ama çevredekilere söyleyince kimse beğenmiyor sizin fikrinz nedir?veya alpkaan ismi?
55
hangisi doğru olur şimdiden teşekkürler.
56
oğlumuz olacakmş arkadaşlar sizlerle paylaşmak istedim :nazar: :nazar:
57
bu sene öss ye gireceğim inşallah açık öğretim okul öncesi istiyorum o olmazsa edebiyat falan eşit ağırlık bölümüyüm.araştırdım hiç bişey anlamadım nasıl yeni sınav sistemi benim hangi testleri yapmam gerekiyor.?belki aranızda bilen vardır şimdiden tşk ederm.
58
şimdiden tşk ederim... :flowers:
59
Sizin Seçtikleriniz / 7 aylık hamileyken?
24 Ocak , 2010, 20:13:18
7 aylıkken karnım nasıl olur stres etkilermi bilmediğim için size soruyorum öss ye girmek istyorumda ozaman 7 aylık  hamile oluyorum acaba girebilir miyim sınava?
60
?şimdiden teşekkürler...