Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Naturel46

1
Öncelikle herkese merhaba;
Bebeklerimiz için yapamıyacağımız hiç bir şey yoktur, hele onların sağlıklı gelişimleri içinde bazen yardımcı dermokozmetik vb. kimyasallar kullanırız, bunlardan biride Pişik Kremleri. Piyasada çok çeşitli pişik kremi markaları bulunmakta en iyisi hangisi, diye hep merak eder ve etrafımızdaki insanların yada doktorlarımızın önerilerine kulak veririz.
Peki hiç Pişik kremlerinin içeriginde Çinko Oksit varmı yokmu diye dikkat etmeyiz. Benim acizane tavsiyem Çinko oksit varmı yokmu diye aldığınız pişik kreminin içeriğine bakınız, ve olmalımı yoksa olmamalımı diye araştırınız.
Tüm pişik kremleri pişiğe iyi gelsin diye üretilir, ama içeriklerinde farklılıklar gösterirler, ben Toyo Baby Pişik kremini öneririm nedeni formülünde yani içeriginde Çinko oksit bulunmamaktadır.Toyo Baby Pişik kremi İçeriğindeki diğer faydalı bitkilerden bahsetmiyorum :D reklam olmasın diye :D.
Bebeklerimiz :k06: geleceğimiz bizim bu yüzden ne kadar az kimyasalla temas ederse okadar sağlıklı olurlar.
Bu konu ile ilgili Bilgi istenirse burdan yazabilirsiniz.

Saygılarımla;  :opucuk: