Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - @ssemra@

16
Alıntı yapılan: ☆BaLboceqi☆ - 28 Ağustos , 2010, 00:05:36
Siz mama kabi biriktirin bende yogurt kabi 1 kiloluk yogurt kabi biriktiriyorum
dediginiz gibi millere veriyorum gecen esime lazim oldu kucuk aletlerini koydu  :k06: :k06:


iyiymiş de ne yoğurt kabı ne alaka yaw :k06: :k06:
17
Bizim oğlan içinde 1hafta önden gidiyo diyodu dr, sezeryanla beklenen tarihten 10gün önce doğum yaptım, 3550 gr doğdu.. Bizim dr 100 200gr arası yanıldı.
18
Buarada ben bi de evde yaptığım mamaları falan koyuyorum misafirliğe giderken, mama yoğurt, meyve suyu vs..
19
Nerminciğim allah analı babalı büyüktün, belki hatırlamazsın ama daha öncede sohbet etmiştik, maşşallah demek aslanlar iki oldu.
20
Baharatlık olarak kullanabilirsin, incik boncuk işleriyle uğraşıyorsan bunun içinde işine yarar. Bende ilk zamanlar biriktiriyordum sonra çok oldu başa çıkamadım akrabalara falan dağıttım :)
21
Selam, hayırlı olsun, nerden nereye taşınıyosun?
22
Bebekten önce yine iyi, bebek olunca çok zor oluyor, bazen okadar yorgun oluyorum ki eşim ilgilensin istiyorum gece o baksın istiyorum ama adam zaten 3de gelmiş nasıl baksın..
23
Aynı kadarei paylaşıyoruz canım
24
Diğer günler geçmi geliyor??
25
Bizim bir tek pazar günümüz var.. Diğer günler en erken 12de 1de gelir :(
26
Benim eşim en az haftanın 5 gecesi gece yok ben napiim bacım yaa :(
27
yok hayatım hiçbişi olmadı, göbek pansumanını hiç aksatmadık 7günlükkende göbeği düştü. Hastanede de yıkamıyorlar çünkü, doğunca siliyorlar, bence bir kerede olsa yıkanmalı.. Ama sen yinede annene yada başka çocuklu kadınlarada danış..
28
Biz hastaneden gelir gelmez yıkamıştık, 3 günlük falandı, göbeğide düşmemeişti. Ama yıkarken içme suyuyla yıkadık kırkı çıkana kadar. Yinede sen bilirsin tabiki..
29
 :hello:
30
Allah iyilik versin hepimize..