Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - handan

1681
razicim canım benim sağol da ben bebişi hiççç hissetmiyorum  ki.  daha bişey anlamıyorum. bi kıpırtı bile yok  daha. yarın kontrole gideceğim. ben de onu soracağım doktora.
komşum olduğuna çok sevindim.  :hello2:  sen nerde oturuyorsun?
1682
zuhal'cim ve gülen'cim teşekkür  ederim. haklısınız patron kahrı ve iş stresinin hamilelikte çok zor çekileceğine ben de eminim. ama yıllarca çalışmaya alışmış bir insan olarak evde oturmak ve sadece bekleme te zor. 4 gün sonra  kontrolüm var ve  ben 4  gün nasıl geçecek onu bile bilmiyorum. 
2. trimmester dayım ya hani. rahatım bu aralar, herhalde o yüzden bu kadar  sıkılıyorum.
2 sabahtır tam uyanacağım  sırada bi hapşırık geliyor ve ben farkında olmadan biraz hapşırığımı tuutuyorum. daha sonra korkunç bi kramp giriyor karnıma 3-5 dakika sürüp geçiyor.  korkuyorum  bi yandan da bişey olmuşmudur bebeğe diye. bilgisi  olan var mı?
1683
arkadaşlar nerelerdesiniz ya...
ben iş değiştirmeye karar verdiğim bi sırada hamile kaldım.. ama  ne yazıkki kendi işim den de ayrılmış bulundum. o yüzden evdeyim 4  aydır ve patlıyorum can sıkıntısından. 
siteye hergün bakıyorum ama kimsenin muhabbet etmeye niyeti yok gibi.  canım sıkılıyor arkadaşlar ya... nerelerdesiniz.... :(
1684
       hoşgeldin fadik... yavaş ilerleyen bi sayfa burası.  pek fazla sohbet konusu olmuyor.  inşallah sayfamzı  seninle daha da renklenir.

       merhaba aysun.  sen gelene kadar  en yeni hamiş bendim. 15 haftalık oldu benim bebiş.  merakla hareketlerini hissedeceğim zamanları bekliyorum. ama haklısın  zaman geçmiyor. bu kadar ay biter mi diye düşünmüyor değilim bazen.
1685
Alıntı yapılan: öykü - 03 Ağustos , 2007, 15:25:05
haklısın canım.. ama insanın morali bozluyo işte.. kızlar bugun benim son günüm.. artık bir süre bağlanamayablirim.. ara ara girip kontrol edeceğim.. hepinize rahat doğumlarrrrr.. dilerim.. hepinizi çok öptüm


öykücüm hayırlı haberlerini bekliyoruz.
herhalde doğmuştur senin yaramaz.
allah analı babalı büyütsün.
1686
arkadaşlar doktordan geldim biraz önce;
2li  test sonuçlarımı aldım. şükür bi sorun yok dedi. ama için rahat etmesiyse 3lü testte isteriz dedi.
cinsiyetini sordum göremeyiz şimdiden dedi. ama  ultrasonla baktığnda erkeğe benziyor dedi. sonra da pipisini gördü. tabi100 de 100 olarak  düşünme dedi. eşim bu işe çok sevinecek  :)
bi de galiba gebelik mantarı olmuşum. fitil verdi.
demir ilacı ve vitamin verdi bi de.
bende gelirken eczaneden lierac isimli çatlak önleyici krem aldım. bakalım işe yarıcak mı :)
1687
Amin
Allah bütün hamilelere yardım etsin ve bi avazda kurtarsın inşallah.
1688
teşekkür ederim meltem ve Jbdun.
çocukken bayramlarda arife geceleri  bu şekilde heyecanlanırdım  kıyafete baka baka. o kadar hoşuma gitti ki tulumum  :toothy10:
demek giymek için 3 ay kadar bekleyeceğim ve sadece o tulumu  en fazla 3  ay giiyebileceğim ha  :( 

cinsiyeti de çok merak ediyorum. acaba ultrasonun kalitesi ile alakası var mı erkenden cinsiyet tespitinin? yani çok iyi  bi hastaneye giitsem acaba söylerler mi? daha ne kadar bekleyeceğim kızımmı oğlum  mu olacağını öğrenmek için?
1689
tekrar merhaba.
bu sayfa gerçekten çok sessiz ya :(
anlatın arkadaşlar. ne var ne yok?  ne yiyip ne içersiniz? ne yaptınız da ne oldu?
benim ilk hamileliğim. heyecanla ve korkuyla bekliyorum. hadi yanlız bırakmayın beni:(

ben anlatmaya başlıyım :)
tatilden döndüm yolda bi sıkıntım  olmadı mide bulantısı hariç. hem arabayla hemde uçakla yolculuk yaptım.ama sıcak ve araba mide bulantılarımı artırdı. başka bi şikayetim  yok. 
bugün doktora gittim. ense kalınlığına bakıldı.normal dedi radyoloji uzmanı. renkli dopler diyorlarmış. boyu uzun olacak dedi bi de :)parmaklarına kadar ördüm. tam 12 haftalık bebişim. cinsiyetini söylemedi.sadece bebeğin eşinin  yukarı kalkması gerekiyordu kalkmamış  ama  zamanla kalkabilir dedi. eğer düzelmezse ileride kanama yaparmış. ben ssk lıyım. bu testi 40 ytl farkla özel bi hastanede yaptırdım.bi de ikili test için kan verdim haftaya bugün alacakmışım sonucu.  onun fiyatı da 40 ytl ssk farklı. mide bulantılarım bitti. halsizlik uyku hali hiç bişey kalmadı çok şükür. 3-4 gündür rahatım.  tiksinmelerim de bittti sayılır şükür.
bugün gittimkendime hamile tulumu aldım,kot :) ama daha karnım şiş değil ki.... bakışıyorum tulumla. ne zaman şişecek benim karnım? ne zaman giyebileceğim onu? 
ayrıca eczaneye uğradım. çatlak önleyici kremleri  sordum. daha erken sana karnın yumuşacık dedi. 1 ay sonra al dedi. ismine bakmadım kremin ama 80 ytl ve 100 ytl, başka bi eczanede 50 ytl ye de buldum.kullanan var mı ne diiyorsunuz? ne yapayım alayım mı yoksa badem yağı mı süreyim? ne dersiniz?
1690
arkadaşlar tatile çıkıyorum :k06:  :muzz:ben 15 gün kadar. doktorum istediğin yere istediğin şekilde gidebilirsin dedi. inşallah sorunsuz yolculuk geçiririm. dönüşte yazarım size.  :love7:
1691
Alıntı yapılan: aynur gülşen - 10 Nisan , 2007, 13:42:32
Allah aşkına gaz için ne yapabilirim söyleyin lütfeeeeeeeeeennnn.  :cussing:
karanfili duydum ama başka neler var  :'(


aynurcum; demek gazın vardı benim canım akadaşım. neden beni aramadın. bak burda da karşılaşmak nasipmiş.
şimdi seni aradım gazın hala var mı dicektim ama telefonun kapalı. uzun zamandır yazmamışsın ama belki bakarsın siteye.
ben tatile çıkıyorum. haftaya balıkesire geçebilirim. gelirsem uğricam biliyorsun.
bu arada ben aralık ocak şubat anneleri bölümündeyim. öpüldün aynurcum.

diğer arkadaşlarımı da öpüyorum. allah hayırlı doğum ve hayırlı evlat nasip etsin.
1692
mide bulantım sürekli (artarak ve azalarak) var. baş dönmelerim başladı. hatta gece uykumdan uyandırıyor bazen baş dönmesi. halsizlik diz boyu. 12. haftayı doldurunca geçer diyorlar. inşallah geçer . aşerme yok fakat tiksinme var. bu aralar havalar çok sıcak ya; daha da artıtıyor bulantılarımı. karnım ne zaman şişcek? ben onu merak ediyorum :) henüz bişey yok çünkü.
1693
hepinize çok teşekkür ederim.
aranızda olmaktan mutluyum...  :opucuk:
1694
merhabalar...
biraz önce üye oldum. 26 yaşındayım. belki bir yıla yakındır bu siteyi inceliyorum ve ne zaman üye olacağımı merakla bekliyordum   ::)  bugüne kısmetmiş. çünkü 7 haftalık hamileyim. şubat 16 gibi doğumum olacak eğer Allah nasip ederse...

bugün bebeği gördüm. kalp atışlarını da  :occasion14:

mesajların hepsini okudum. en yeni hamiş benim galiba  :honk:
midem akşam yemeklerinden sonra bulanıyor. sabah bulanması gerekmiyor mu  :toothy10: gerçi doktora sordum farketmez dedi ama. ilginç bir durum.

tecrübelerinizi ve nelerle karşılaştığınızı bu foruma yazarsanız çok sevineceğim.
ilk hamileliğim ve çok heyecanlıyım. teşekkür ederim