28 Nisan , 2024, 18:14:50

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - ÖZLEM

1
Yaş: 6 Ay - 3 Yaş arası (25 kg.'a kadar)
Açıklama: Bebek ağırlığı ile emniyet kilitlenmeli, Portatif, Evde ve seyahatte kullanılabilen Yıkanabilen rahat ve şık, Bebeğiniz sizlerle aynı masada yemek yiyebilsin, daha da mutlu olsun diye özel olarak tasarlanıp üretilen PRATICBABY Bebek Mama Sandalyesi, Sağlam, Kaliteli, Hijyenik; Güvenle kullanılır, uzun ömürlü, kolay temizlenir, Kullanımı Pratik; Evinizdeki her türlü sağlam masaya kolayca takılır. Katlanıp taşınabildiği, kolayca kurulduğu için tatillerinizde dahi size hizmet verir. ( Cam masalarda kullanılmaz), Güvenli Kullanım; Özel tasarımı nedeni ile, üzerine bebek oturduğunda büyük bir güçle masaya tutar. Praticbaby mama sandalyesi özel olarak tasarlanmış olup sağlam olan (cam olmayan) tüm masalara takılarak kullanılır. Tasarım metalden ve plastikten mamul mama sandalyesi olup genel görünüm itibariyle tek parçadan oluşmaktadır. Tasarım yemek yeme sırasında masaya monte edilebilen bir yapıdadır. Oturma yeri ve sırt kısmının kenarlarından çıkarılan deliklere metal çubuklar yerleştirilmiştir. Bu çubuklar alttan ve üstten öne doğru uzatılarak, hem bebeğin güvenliğini sağlıyor ve hemde masaya monte edilebiliyor. Yine güvenlik unsuru olarak ön tarafa oturarak yerinin ortasından ve dayanma kısmının her iki yanından çıkan şeritler mevcuttur. Tasarım esas özelliğini genel estetik görünümü oluşturmaktadır. Ayrıca ürüne TSE'den kalite belgesi alınmıştır. Bu özelliği sebebiyle Türkiye'de ilk ve tek kalite belgeli mama sandalyesi praticbaby'dir.

BEN ÇOK BEĞENDİM HEMDE ÇOK UYGUN 24 YTL


[eklenti yönetici tarafından silindi]
2
Fıkralar / tıpa
18 Ocak , 2007, 01:37:28
İlköğretim ikinci sınıfta, Türkçe dersinde öğretmen:
- Bana içinde P harfi bulunan bir kelime söyleyin, der. Arka sıralardan bir ses yükselir:
- Şişe öğretmenim..
- Şişenin neresinde P var oğlum ?
- Tıpasında öğretmenim...
3
Çorbalar / Karnıbahar Çorbası
16 Ocak , 2007, 02:59:33
karnıbahar çorbası(kızım için yaptım ama o sevmedi biz çok sevdik)

yarım kg karnıbahar
1 patates
1 soğan
yumuşayıncaya kadar kaynat içerisine 1 çay bardağı süt ilave et biraz da bu şekilde kaynasın.blendırdan geçir.istersen sütü ilave etikkten sonra tereyağını koy.istersen tencereye tereyağını koy üzerine blendırdan geçirdiğin çorbayı ilave et.daha sonra üzerine kırmızı biberli yağ yap.
afiyet olsun