Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - ayışığı

46
Alıntı yapılan: Mavish - 02 Temmuz , 2014, 15:42:10
Alıntı yapılan: ayışığı - 02 Temmuz , 2014, 15:14:38
kızlar ya bende kilo aldım bu tedaviler yüzünden ve veremiyorum artık. ekmeği çıkardım hayatımdan su içiyorum çok az yemek yiyorum iftar sonrası yürüyüş yapıyorum ama vicdansız baskül aynısın diyo  :BangHead: bu arada eşim benden fazla ve hızlı yer beraber yürüyoruz o veriyo sinir oluyorumm  :violent1: düşünce yolu banada mı gözüktü ne  :icon_scratch:  :k06:

canim birazda metabolizma meselesi.... kimi insan hemen yakiyor... kiminin sindirim sistemi cok yavas....  :cildir:

bende hep cok yiyen ve hic almaya insanlara gicik oluyorum...  :ehi:

sen Dogru yoldasin bende Kilo vermek icin... devam et...  :icon_thumright:
evet haklısın benim metabolizma yatışta şuan heç çalışmıyo  :cussing: bi ara bende o gıcık oldugun insan tipindendim biliyomusun kilo alamıyorum diye doktora bile gitmiştim  :ehi: aman bebeğim olsunda ona koşarken kilo alnaya razıyım ben   :love9:
47
mrb arkadaşım. hakkında hayırlısı olsun inşallah. inşallah mucizene kavuşursun sende.  :amin: sadece tavsiyem bunu bi görev gibi yapma. çünkü o an yaşadığın stres ve kaygının  vücudun etkilediğini ve olumsuz olabileceğini duymuştum. hiç istemiyodum ama oldu diyenler seninde etrafında fazlaca vardır  :violent1: demekki biraz olsun akıldan çıkarmak lazım.bizim için zor ama....
anı yaşa derim  :k06: ve kendine oyalanacak işler bul bence.  ;)
48
evet canım tanışamadık uzun süredir girmiyodum foruma. ben aysun. tüpcü anne adaylarından biri de benim  :tongue3: bende memnun oldum  :opucuk: inşallah seninde benimde burcu nunda bu haberi verdiğine şahit olacak forum halkı  :amin: dualar boşa değil, emeklerin çabaların bi karşılığı illaki var Allah katında. inş çift kuzulardır  :binkybaby: :binkybaby:
49
bizim ciciannemiz ne durumda acaba :icon_scratch:  inşallah herşey yolundadır alışmışlardır birbirlerine   :binkybaby:  :aferin:
50
amiiin canım inşallah.isteyen herkese nasip etsin öyle çok dua ediyorumki. kimin için dua ettiysem doğurdu bi ben kaldım  :laughing7:
aslında bizim doktor 3 ü kabul edecekte 26 haftadan sonra birinde problem oluyo ve almak zorunda kalıyoruz diğerleride riske giriyo dedi. 2 olsun saglıklı olsun benim olsun inşallah  :love7:
51
kızlar ya bende kilo aldım bu tedaviler yüzünden ve veremiyorum artık. ekmeği çıkardım hayatımdan su içiyorum çok az yemek yiyorum iftar sonrası yürüyüş yapıyorum ama vicdansız baskül aynısın diyo  :BangHead: bu arada eşim benden fazla ve hızlı yer beraber yürüyoruz o veriyo sinir oluyorumm  :violent1: düşünce yolu banada mı gözüktü ne  :icon_scratch:  :k06:
52
Alıntı yapılan: BurcuÇ - 30 Haziran , 2014, 22:43:09
rabbimden şüphe nehacet, madem tedavı edılıyoruz rabbime bırakmadan once ozaman olasılıgı yukseltmek gerek yoksa rabbim ol derse korunsanda oluyor ... Hayırlısı nezaman gıdıceksın bıdaha
cnm doğru söylüyosun da işte doktor kabul etmiyo. bizde 2. transferde 3 emriyo transfer etsek olmazmı dedik. çünkü ilkinde 2 embriyo transfer edilmişti ama biri tutmadı diğerini kaybettim. bari bu kez şansım artsın dedım ama yokk diyo doktor. tehlikeli oluyomuş  :dontknow: gerçi ilkinde bana sormamışlardı kendileri 2 tane transfer etti  :icon_scratch:
53
canımmm valla çok sevindim başlamana. senden bu haberi bekliyodum ya ben  :k06: inşallah bu kez olur. sende burda hamileyiiiiiiiiimm der sevindirirsin bizi.  :amin: umut olursun benim gibi bekleyenlere. konu açman ne iyi olmuş  ;)
dua ediyorum senin için Rabbim şu mübarek günlerde beklediğine kavuştursun seni.  :amin:
54
canım benim gözün aydın Allah analı babalı büyütsün. keşke bu konuda tecrübem olsaydı ama malesef  :dontknow: annen gelemiyormuş komşularından birinden yardım istesen mesela  :icon_scratch:
55
kızlar aslında yasal değil ama bazı merkezler 2 embriyo transfer ediyo tabi tek göstererek  ;) bencede bu şart gereksiz bi ayrıntı. o kdr ugras didin kac tane evlat istediğine bile yasalar karar versin   :caca:
56
cnm gözün aydın  :occasion5: Allah tamamına erdirsin inşallah  :amin: kan  değerin çok güzel benim 12. gün değerim 61 di senin 56  :nazar:
bu arada benim için dua et lütfen  2. tranferi bekliyorum  :'(  ramazan ayındayız ve iki canlısın artık
57
Anne Olmak İstiyorum / Ynt: Ümitsizlik:(
26 Haziran , 2014, 11:48:05
cnm benim bi yakınım idrarda negatif çıkıyodu adeti geçmiş olsa bile.erken yapmıyodu yani ama kan da pozitif... hayırlısı olsun. inşallah vardır ma yoksa da dünyanın sonu değil. ne hikayeler var forumda paylaşılıyor işte. sende görüyosundur. etrafındakilere takılma. kimse ne yaşadığını bilmiyo. hepimiz Rabbimin ol demesini bekliyoruz işte  :amin:
58
Anne Olmak İstiyorum / Ynt: Ümitsizlik:(
25 Haziran , 2014, 22:10:50
mrb cnm. inşallah bu yaşadıkların bi müjdeye işarettir. evde test yaptın galiba.niye kan testi yaptırmıyosun ?
59
canımm ne güzel 8. gün ve silik çizgi  :hello2: inşallah sende hamileler bölümüne geçiyosun  :flowers:
tüp bebek tedavisi yaptıran birinin blogunda okumuştum.6. gün dayanamayıp test yapmış evde silik bi çizgi görmüş ve hemen kan vermeye koşmuş ( sen koşma yavaş yavaş  ;)  ) 6. gün değeri 48 çıkmış. 48 saat sonra bi test daha yaptırıyolar 2 katına çıkmışsa değer bu iş tamamdır biliyosun. değeri yükselmiş tabi. yerinde olsam hemen kan testi yaptırırdım   :laughing7:
60
hayırlı evlat olsun inşallah. darısı olmayan herkese olsun  :D