Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Selma27

1
Kizimin ismi Zehra Sultan
2
Uzun bir aradan sonra tekrardan merhaba.. Hamileligimin son zamanlarinda siteye cok girmiyordum ve simdi cok sukur kizim kollarimda ve evimize ciktik. Bebegim cuma gecesi Mart 22 de saat 22:12 civarlari dogdu. Sunni sanci alarak normal dogum yaptim. Dogum hikayemide ilerleyen gunlerde yazcam .. Suan bebisle bidbirimize alisiyoruz. O kadar tatliki teyzeleri .Allah olmayanlarada versin ve rabbim en kisa zamanda kucaklarinizi doldursun. Annelik cok guzel bir duyguymus..☺
3
Merhaba arkadaslar. Ben bugun 40 haftalik oldum ve hala dogum belirtilerim yok. Pazartesi hastaneye gittik, rahimden sunni sanci verdiler (ismi cervidil) ama bende ise yaramadi. Bu rahmi doguma hazirlama gibi bir yontemmis. Yalniz 3 gun bekledik ise yaramadi ve bugun doktorum tekrardan cagirdi. Ayni islemi tekrar yapcaklar. Simdilik bir belirtim olmadigi icin doktor 1 hafta daha bekleriz dedi. Kesinlikle sezeryan degil dedi. Ben sezeryana gondercekmisiniz diye sordugumda hayir, normal dogumu bekliycez once dedi. Ben hep erken gelir diye korkarken suan gecikti diye endiselenmeye basladim.. Insallah saglicakla alirim kucagima. Heyecanimiz gittikce artti ve cok agirlastim. O yuzden biran once dogsun yavrum istiyorum.. :)
4
Bizde kayinvalidenin ismini koymayi dusunuyoruz. Yalniz ikinci isim olarak. Ilk isim Zehra (Sultan) olcak. Kayinvalidenin ismi Sultan ve benim alimedeki herkes koy diye beni zorluyor. Oyle uygun olurmus cunku wsimin ailesinde erkek olarak ilk kiz bizim oluyor. Hayirlisi dedim ve koymaya karar verdim. Kayinvalidemi sevindirelim :):)
5
Alıntı yapılan: elfo - 12 Mart , 2013, 08:16:28
Alıntı yapılan: Selma27 - 12 Mart , 2013, 08:11:53
Insallah canim. Dualarim sizlerle. Sende insallah saglicakla alirsin kucagina. Korkma. Korktugun basina geliyormus. Erken dogururum dedim ama gununde gelcek bizimki. Bide sunni sanci cok kotu birsey. Epiderual mutlaka alirim . Insallah saglicakla kurtuluruz ikimizde.

hormonel değişiklerden dolayı hergün ayrı bişeyden korkabiliyorum  :-\ hamd olsun genelde korktuğum başıma gelmez. inş. sağlıkla kucağıma alırım  :amin: ben de 25 te felan erken doğururum diye çok korkuyordum hamd olsun ilerliyoruz. inş. zamanında kolaylıkla gelsinler.
yurt dışında olduğun için epidural yapacak çok uzman vardır. ben ağrı'da sordum iyi bir anestezi uzman olursa yaparız bu bir ekip işidir normal doğumda pek denemedik dedi  :-\
.                                                                                                                                                          Ciddimisin Elif? Butun hastanelerde anastezi uzmani sart. Bilmiyorum burda epiderual alip doguran cok. Ama sen memldketinde dogururum diyordun. Gitcekmisin? Seninde 2 ay biseyin kaldi sanirim. Burda yabancilar bi dogum hikayesi anlatiyor sanirsin ki hic dogum yapmamislar. Cok cesurlar. Demekki epiderualin etkisi cok . Insallah canim sende bir avazda alirsin kucagina. Benim normal sancim
Baslmazsa haftaya alcaklar beni doguma. Seker be insulin aldigim icin bebegi icerde daha fazla tutamazlarmis.:) burda bir kiz var. ikinci cocugunu Turkiye'deki dogumlar gibi dogurdum diyordu. Hic epiderual almamis ve nerdeyse oldum sandim diyordu. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Hamilelikte hormonlar degisiyor. Gel onu bana sor canim. Cok tuhaf tuhaf dusunur olmustum bende. Bakalim lohusalik nasil olcak
6
Insallah canim. Dualarim sizlerle. Sende insallah saglicakla alirsin kucagina. Korkma. Korktugun basina geliyormus. Erken dogururum dedim ama gununde gelcek bizimki. Bide sunni sanci cok kotu birsey. Epiderual mutlaka alirim . Insallah saglicakla kurtuluruz ikimizde.
7
Alıntı yapılan: elfo - 07 Mart , 2013, 09:52:19
ben de dünden beri ara sıra vajinal kemiklerime baskılar ağırlıklar hissediyorum.
daha önceden iş yerinden bi arkadaş 33. haftada ikiz bebeklerimi dünyaya getirdim dedi. doğumdan önce son günlerde aşağıya baskılar hissediyordum zaten açılmam da başlamış dedi.
dün daha kendimde baskı hissetmeden önce iş yerinden başka bi kadın kaç aylık oldun felan dedi. bundan sonra aşağılara baskılar hissedersin gayet normal dedi.
şimdi bu ne demek Allah korusun açılmam mı oluyor yoksa bebek ağırlaştığı için kemiklere baskı normal mi? bacak aramdaki vajina kısmımdaki kemikler. afedersiniz özellikle alaturka tuvalete oturduğumda oluyor
.                                                                                                                                                          Elif canim korkma insallah seninde bebegin gununu tamamlayip gelcek. Ben o kadar cok korkuyordum erken olcak diye . Bak simdi de doguramadim sancilarim baslamadi bile. Sozde 8 gunum var ama pazartesi alcaklar beni doguma. Sunni sanci ile. Cok korkuyorum. Doktor bir gram acilmamis dedi bugun yine. Allah'im ne olursunuz arkadaslar dua edin sancilarim kendiliginden baslasin.
8
Sanirim bebisim 6 gun icinde gelcek . Normal sancilarim baslamazsa sunni sanci ile dogumu pazartesi baslatcaklar. Cok korkuyorum . Dua edin arkadaslar
9
Artik kiloyu falan hic dert etmiyorum.. Sanirim 15-16 kilo aldim su zamana kadar. Ama verecegime eminim. Hamilelik bitince dengeli beslenmeyle bunun ustesinden gelcem:)
10
InsAllah arkadaslar. Bu agri anlatilamaz yasaninca ogrendim. Ne kalkabiliyorum be oturabiliyorum rahatca. Evet doktorum dun o ortasi acik simit ten bahsetti. Bende evde onun uzerine oturuyorum suan. Surekli sicak koyup masaj yapiyorum. Yalniz bu durumda dogum nasil olcak onu tahmin bile etmek istemiyorum. Insallah bebis icerde biraz daha kalirda benimde agrilarim biraz hafifler.. Hamileyken vucut agir olunca daha bir sert dustum sanirim..
11
İlişkiler / Ynt: çok üzgünüm boşanıyoruz:(
28 Şubat , 2013, 20:23:27
Hakkinda hayirlisi olsun. Insallah karsina iyi bir insan cikar.  Benim gibi diyceksin eminim buna.. Suan diyorum iyikide ayrilmisim. Suan herseye sahibim. Allah yardimcin olsun kardesim
12
Selam .. Uzun zamandir siteye ugrayamadim. Tam annelik iznine ayrildim rahat etcem derken pazartesi buzun uzerine dustum . Ilk gun fazla bir agrim yoktu fakat gun gectikce kuyruk sokumumdaki agri artti. Dogumuma da 3 hafta kaldi. Bu halde nsl doguma giderim hic bilmiyorum. Lutfen benim icin dua edin:(:( agrim cok fazla suan. Sicak koyuyorum masaj yapiyorum fakat oturup kalkarken, sirt ustu yatarken agriya dayanamiyorum. Kirik cikik yok cunku yuruyebiliyorum .. Sizde boyle bir agri yasadinizmi?
13
Hamileligim boyunca hic aserme yasamadim..ve cok merak ediyorum bu duyguyu  :muzz: :muzz: Herkesin farkli farkli belirtileri oluyor...
14
Elifcim bende senin gibi dusunuyorum.. Doktorunda hakli. Cunku dogum aninda ne olcagini sadece Allah bilir. Normal yada sezeryan bir sekilde kucagimiza alalimda , saglikli sihhatli ben baska birsey istemiyorum.. InsaAllah saglikli bi sekilde kurtluluruz hepimiz.
15
Mecnun - Ceylan arkadasimizin da dedigi gibi, belirtiler kisiden kisiye degisiyor..
Bende hamile olmadan once her ay test yapiyordum. Bazen sabredemiyordum 3-4 gun oncesinden yapiyordum ve sonuc hep husrandi. Hamile kaldigim ayda yaptim 3-4 gun oncesi ama cikmadi. Gunum 1 gun gecmisti o zaman yaptim hemen silik ikinci cizgiyi gormustum.