Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - menekşee

1
Alıntı yapılan: gülay t. - 28 Mayıs , 2011, 01:20:04
Canım sadece leke şeklindeyse ve herhangi bir kabarıklık ve kitle yoksa büyük ihtimal cilt mantarıdır. Benim de omuzumda var birkaç tane değişik şekilde açık kahverengi leke. Doktora gitmedim gerçi ama yakın bir arkadaş aynı sorunu yaşamış ve doktor cilt mantarı olduğunu söylemiş. Büyük ihtimal senin de bir tür cilt sorunudur öyle hemen kötü ihtimalleri düşünme. Doktora git bence de ama içini de ferah tut.
cuma günü hastaneye gittim dediğin gibi canım mantarmış.aşırı terleme,kirli su vs olurmuş.doğum yapınca doğal olarak bağışıklık sistemide çöküyor tabi.yardmın için tekrar teşekkür ederim :opucuk:
2
Canım ben phılıps beatuy markalı şarjlı değil fişe takıp kullanıyorum.kablosu bayağı uzun alırken tereddütle aldım şimdi çok memnunum tavsiye ederim
3
Alıntı yapılan: ✿گสЯเ_ќĮż✿ - 28 Mayıs , 2011, 08:17:43
MENEKŞECİM HEMEN EN KÖTÜYÜ DÜŞÜNME ARKADAŞIM :caca:
DİĞER ARKADAŞLARINDA SÖYLEDİĞİ GİBİ BASİT BİR DERİ HASTALIĞI OLABİLİR. :opucuk:
AMA İHMAL ETME DR.A MUHAKKAK GÖRÜN :icon_thumright:

tTeşekkür ederim canım arkadaşım :opucuk: Dr.  ancak  hafta ortası gidecez izin verilirse tabi bende iyiden iyeye meraklandım hayırlısı.
4
Alıntı yapılan: gülay t. - 28 Mayıs , 2011, 01:20:04
Canım sadece leke şeklindeyse ve herhangi bir kabarıklık ve kitle yoksa büyük ihtimal cilt mantarıdır. Benim de omuzumda var birkaç tane değişik şekilde açık kahverengi leke. Doktora gitmedim gerçi ama yakın bir arkadaş aynı sorunu yaşamış ve doktor cilt mantarı olduğunu söylemiş. Büyük ihtimal senin de bir tür cilt sorunudur öyle hemen kötü ihtimalleri düşünme. Doktora git bence de ama içini de ferah tut.
içimi rahatlatın canım teşekkür ederim benimki kabarık değil allatığın şekilde inşallah sorun oluşturmaz
5
çok teşekkür ederim en iyisi doktora gitmemde yarar var
7
Bugün tesadüfen aynaya baktığımda göğüsle koltuk altının ortasında yuvarlak açık renkte 3 tane leke oluşmuş sizce bu nedir.doğum yapalı 8,5 ay oldu gebelik lekesi olamaz gibi geliyor bana çünkü hamileyken muhakkak farkederdim.aklıma kötü şeyler geliyor acaba kanserli benmi bilemiyorum :sad1:  :dontknow: :sad1:
8
Alıntı yapılan: Lă_Tăhzen! - 25 Mayıs , 2011, 10:05:42
merhaba kişiden kişiye degişiyor benim tam 1 yıl doldu öyle adet gördum  ;)
bende bu gidişte 1 sene görmeyecem galiba.annemde ben doğduğumda 3 ay adet olmamış.eskiden adet söktürücü ilaçlar varmış şimdi yasaklanmış annem o ilaçtan içmiş adet görmüş yeniden haberi olmadan hamile kalmış.bence genetiksel yönede bakıyor.
9
doğum yapalı 8,5 ay oldu adet olmadım.kızımı emzirmeye devam ediyorum.süt etkiliyor diye düşünüyorum fakat 1,5 yıl emzirsem dahi yine adet olmayacakmıyım :icon_scratch:
10
Alıntı yapılan: Pınar86 - 18 Mayıs , 2011, 14:32:05
bence çok ama çok gerekli  :icon_thumright: ben en başlar şöyle renkli falan marka olan şeylere baktım ama sonra onkeları almaktan vazgectim arkadaşımın kızı büyüdüğü için al benimkini kullan boş yere para verme dedi ikeadan almış çokta uygun ve temizlemesi çok rahat çünkü gün içinde kırk kere sandalyeyi siliyor ve tepsisini yıkıyorum iyiki varmış hem masada bizimle olunca daha çok hoşuna gidiyor ve sende yemeğini rahat yersin ilerde yanınıza oturur tepsisine küçük küçük yemekler koyarsın kendiside yemeye çalışır bence gidip öyle pahalı bişey alma bu resmi atacağım şey hem ucuz hemde çok kullanılışlı burda göstermemiş tepsiside var ben ona kendim minder yaptım çok iyi oldu :icon_thumright:



yardımcı olduğun için teşekkür ederim  canım ben minderlisini düşünüyorum birde arka ve ön ayaklarında tekerlek olacak henüz bulamadım  :dontknow:
11
Alıntı yapılan: selmay - 16 Mayıs , 2011, 01:15:55
ben kullaniyorum canim chiicco polly macig  cok memnnum ben baya erken Aldim  cunku bu sandalye bebeklikten itibaren kullanilioyrr ana kucagi oluo yatiyo geriye dogru ,simdi isé ymek yerken bize sikinti olmuyo oturtuyorum onunda önune kucuk lokmalar koyuyorum yemicekse oyuncak koyuyorum bizde rahatca yeemegimizi yiyoruzz yoksa kucamda durup da yedirtmek baya sikintili ben gelemezdim o iseee,hatta dogum gunumuzdede cok ise yaradii orda otrudu bizde yaninda üfledik hic bisi karistirmadi yoksa masada ne tabajkk kalir ne bardak bn tavsiye ederimmmm

fiyati :159   Euro
ben de gerekli olduğunu düşünüyorum benimle yemek yemese dahi en azından yanımda olması bile yeterli babasıyla benim yanımda canı sıkılmaz
12
vallahi düşünmekten kafayı yiyecem internete baktım doğru düzgün bulamadım
13
kızlar mama sandalyesi alıpta hiç memnun kalanyok mu hiç?
14
başta bende alıp almamakta kararsız kaldım.kucakta oturtup yemek yedirmek sıkıcı oluyor bizimle oturup yemek yesin istiyorum cvp için teşekkür ederim canım :opucuk:
15
Anne, Bebek ve Çocuk / Mama Sandalyesi Tavsiyesi
14 Mayıs , 2011, 13:42:51
bebeğim 8 aylık ona uygun fiyatta kaliteli mama sandalyesi almak istiyorum fakat bir türlü bulamadım.mama sandalyesi kullanıp memnun kalan varmı acil yardım